تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 53 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

داره خودمونی میشه Mercedes-Benz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

بالاخره تی وی رو خریدیم ولی با گارانتی رسمی
    بابام گفت که ارزش ریسک رو نداره
    تی وی هم که فوق العاده س. از توو تی وی هم که نیگا کنی پیکسلاش معلوم نیس
    کیفیتشم از هر لحاظ بهترینه و توو رنج خودش رقیب نداره به نظر من. کانالای اچ دی رو هم که دیگه با کیفیت خدا نشون میده
    خلاصه خیلی خوشحالم که منم به جمع شما پیوستم
    اگه مورد خاصی توو تنظیمات و نگهداری و اینا هست لطفا بهم بگید
    بازم دم همتون گرم

2. این کاربر از Mercedes-Benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

W904 رو انتخاب کردم و از بانه سفارش دادم...امروز آوردن...در حال تست بودم که پیکسل سوخته پیدا کردم.
    رنگ های سفید، مشکی، سبز، آبی، قرمز و زرد را با کیفیت فول اچ دی روی تصویر انداختم و یک نقطه بود که با تغییر رنگ تصویر تغییر رنگی نداشت و سیاه بود تقریبا...فروشنده (یا همون پیک) معتقد بود که پیکسل سوخته قرمز میشه ولی من بهش گفتم که چون این نقطه تغییر رنگ نداره پیکسل سوخته هست...گفتم باید تعویض بشه و اون هم تلویزیون رو برد (البته نیم ساعت تلاش کرد که من روقانع کنه ولی نتونست) ...دوستان به هیچ عنوان در تصاویر دیگه به جز این عکس های رنگی پیکسل سوخته مشخص نبود.
    سلام دوست عزیز این رنگ های فول اچ دی رو از کجا میشه پیدا کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوست عزیز این رنگ های فول اچ دی رو از کجا میشه پیدا کرد
    دوست عزیز با استفاده از paint خودتون میتونین درست بکنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من به تازگی w804 47 گرفتم باید بگم که از نظر کیفیت تصویر و رنگ بسیار تلوزیون خوبیه حتی به نظر من از سری 8 سامسونگ هم که برای بابام گرفتم بهتره مخصوصا توی تصاویر با کیفیت پایین هم به خوبی عمل میکنه که این مساله در بیشتر تلوزیونهای بازار رعایت نشده در حالی که تصاویر توی ایران زیاد کیفیت خوبی ندارند که این مدل به لطف موتور X-Reality™ PRO از پسش به خوبی بر میاد. تیونر بسیار قوی داره از نطر پخش 3d هم قابل قبوله. طراحی زیبایی داره صدای خوبی داره استریو رو به خوبی حس میکنید از جهت پخش فایلهای تصویری از طریق usb مثل سامسونگ وال جی نیست از اونا ضعیف تره با بعضی فایلها سازگاری نداره زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ولی انگلیسی رو پخش میکنه اگه این مورد خیلی براتون مهمه سمت سونی نرید سامسونگ تو این مورد بهتر عمل میکنه ولی من که hard sub میکنم. فایلهای زیر رو من از طریق usb پخش کردم : mkv - mov - avi - mp4 - mpeg - mpeg 1 - wmv - avc
    سلام دوست گرامی
    سوالی داشتم میخواستم اگر ممکنه یه مسابقه فوتبال با تی ویتون تماشا کنید و ببینید که مواقعی بازیکنان توپ را بهم پاس میدن یا شوت میکنن توپ حالت کشیدگی دارد یا نه؟
    چون من موقعی که تویه یه فروشگاه فوتبال پخش میکرد نگاه کردم دیدم که توپ یه حالت لرزش و کشیدگی دارد و اصلا واضح نبود که خیلی تو ذوق میزد ولی توی مدلهای سامسونگ و ال جی اینطور نبود و توپ کاملا واضح بود و کشیدگی هم نداشت. ممنون میشم ببینید توی تصاویر دیجیتال تی وی شما اینطور هست یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قدمتون رو چشم. آدرس ارومیه خیابان حسنی .فروشگاه طنابی. در ضمن بگم من دو ماه پیش 47 اینچو 3900 خریدم با فاکتور و گارانتی مغازه دار بدون گارنتی هم 3700 می داد.. 1900 دادم و سه تا چک یک ماه یک ماه. اینطوری با جزییات گفتم که قبول کنید که راست گفته ام.
    سلام دوست عزیز شماره تلفن مغازه رو داری زنگ بزنیم اینهمه راه الکی نریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مرسی دوست عزیز..بینین من از پیکسلاش عکس گرفتم اینم شاهدم..راستی یکی از سوالام این بود که کم شدن سرعت تی وی یا لگ زدن هم در تماشای شبکه های داخلی هم در مورد فیلم هایی که با usb نیگا میکنم بود..آیا واقعا یه همچین مشکلی وجود داره؟؟یا من وسواس به خرج میدم؟؟اگه وجود داره دلیلش چی میتونه باشه؟؟مرسی ممنون
    با سلام و سپاس
    این عکس از tv خاموشه یا روشن ؟ موقعی که نور لامپ توش میافته یا یه نور توش بندازی دقیقا" همینطوریه مهم نیست موقع پخش فیلم تو شبکه داخلی به هیچ عنوان مکث نداره ممکنه از آنتن باشه با usb هم فیلمهای فول اچ دی که نگاه میکنم اینطوری نیست ولی با شبکه بیسیم بعضا" حجم بالای فیلم رو شبکه نمیکشه و مکث داریم

8. این کاربر از sanaz200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام و سپاس
    این عکس از tv خاموشه یا روشن ؟ موقعی که نور لامپ توش میافته یا یه نور توش بندازی دقیقا" همینطوریه مهم نیست موقع پخش فیلم تو شبکه داخلی به هیچ عنوان مکث نداره ممکنه از آنتن باشه با usb هم فیلمهای فول اچ دی که نگاه میکنم اینطوری نیست ولی با شبکه بیسیم بعضا" حجم بالای فیلم رو شبکه نمیکشه و مکث داریم
    مرسی ممنون..این عکس و وقتی tv روشنه انداختم از قسمت سیاهش..ولی من وقتی یه فیلم 1080 حدود 1 گیگ و نیگا میکنم احساس میکنم بعضی وقتا یه کوچولو میگیره که الیته کمتر کسی متوجه میشه هاا.خودم زیاد حساسم متوجه میشم..سوالم اینه که آیا اگه مشکل داشته باشه از چه چیزش میتونه باشه؟بازم لطف کردین که جواب دادین..مرسی..

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مرسی ممنون..این عکس و وقتی tv روشنه انداختم از قسمت سیاهش..ولی من وقتی یه فیلم 1080 حدود 1 گیگ و نیگا میکنم احساس میکنم بعضی وقتا یه کوچولو میگیره که الیته کمتر کسی متوجه میشه هاا.خودم زیاد حساسم متوجه میشم..سوالم اینه که آیا اگه مشکل داشته باشه از چه چیزش میتونه باشه؟بازم لطف کردین که جواب دادین..مرسی..
    دوست عزیز این مشکل حتی در 8880 هم هست ولی وقتی motion plus رو غیر فعال میکنم مشکل حل میشه کلا برای فیلم های 24 فریم باید تکنیک ها افزایش رفرش رو غیر فعال کرد مثلا clear motion rate که درواقع با دست کاری فریم
    تصویر رو نرم میکنه از طریق motion plus در tv میشه غیر فعال اش کرد برای فقط دیدن فیلم توصیه میشه
    فکر مکینم در سونی
    motionflow هست که باید غیر فعال اش کنی البته شاید مشکل حل نشه
    Last edited by magiteq1; 19-03-2014 at 15:17.

11. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزیز این مشکل حتی در 8880 هم هست ولی وقتی motion plus رو غیر فعال میکنم مشکل حل میشه کلا برای فیلم های 24 فریم باید تکنیک ها افزایش رفرش رو غیر فعال کرد مثلا clear motion rate که درواقع با دست کاری فریم
    تصویر رو نرم میکنه از طریق motion plus در tv میشه غیر فعال اش کرد برای فقط دیدن فیلم توصیه میشه
    فکر مکینم در سونی
    motionflow هست که باید غیر فعال اش کنی البته شاید مشکل حل نشه
    دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون...ولی وقتی motionflow رو خاموش میکنم فیلم حالت روان و خیلی سریع خودشو از دست میده..سرعتش در حده لپ تاپ میشه..در حالی که این گزینه روی یکنواخت سرعت فیلم و خیلی سریع میکنه فقط هر از چند گاهی اونم به طور خیلی جزئی افت سرعت پیدا میکنه که کمتر کسی متوجه میشه ولی من می خواستم کلا همچین موردی نباشه..بازم ممنون..

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون...ولی وقتی motionflow رو خاموش میکنم فیلم حالت روان و خیلی سریع خودشو از دست میده..سرعتش در حده لپ تاپ میشه..در حالی که این گزینه روی یکنواخت سرعت فیلم و خیلی سریع میکنه فقط هر از چند گاهی اونم به طور خیلی جزئی افت سرعت پیدا میکنه که کمتر کسی متوجه میشه ولی من می خواستم کلا همچین موردی نباشه..بازم ممنون..
    دوست من برای فیلم motion flow و کلا هر تکنیک که فیلم رو سریع کنه مناسب نیست و احساس خوبی به ادم دست نمیده برای فیلم های 24 فریم
    اگر شما rew های مختلف cnet رو ببنید مثلا برای f8000 'گفته شده تکنیک افزایش فریم رو باید در هنگام دیدن فیلم غیر فعال کرد ( و من هم مال خودم رو غیر فعال کردم)
    و این تکنیک ها کلا مناسب برای دیدن برنامه های ورزشی و زنده و بازی هست و برای فیلم مناسب نیست
    پس شما غیر فعال اش کن هیچ مشکلی هم پیش نماید
    بهترین حالت برای دیدن فیلم غیر فعال بودن اش هست

14. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •