تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 38 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 374

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دیگه بالاخره چی بود؟ بازی خطرناک بود؟ توپ رو زد؟ پا رو زد؟ هردو رو زد؟!
    وقتی هم توپ رو بزنی و هم پا رو میشه بازی خطرناک و خطا میشه
    چرا اینقد برای خودت میپیچونی قضیه رو؟ : دی

اینکه دقیقا همین کار رو می بینم یعنی وقت کشی رو می بینم؟ اوکی پس بحثی نمی مونه.
    کسی گفت وقت کشی؟!
    شما هرچی دوس داری برداشت میکنی..
    واقعا بحث وقت کشی اصلا جالب نیست .. چون همچین چیزی در میون نبوده

امیدوارم فردا شب بارسلونا ببره که این رویای فینال آلمانی تو نابود بشه گرچه...سه تا گل مردود خوردن رو جبران کردنش سخته.
    زبونت رو گاز بگیر : دی
    رویای فینال آلمانی تا الان کلیش برآورده شده .. فقط اگه مثه خواب های خوش آخرش یکی بیدارت نکنه : دی

بعدشم ما ببازیم به کجی زمین و مه و خورشید فلک گیر نمیدیم .. باختیم دیگه..

در مورد اون قسمت بولد هم که زدی تو خاکی برادر .. کاش در مورد پنالتی ها هم میگفتی یه گوشه اون وسط مسطا
    ملالی نیست... دیگه همیشه باید باخت ها یه جوری توجیه بشه

2. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سه تا گل مردود خوردن رو جبران کردنش سخته
    4 تا مردود بود برادر 4 تا ! تازه زمین رو هم اب داده بودیم !: دی

البته بازی امشب نشون داد جبران کردن این نتایج در بازی برگشتی که میزبان هستی نشدنی هم نیست . به خصوص وقتی تیم مقابلت بارسلونا باشه .

خلاصه هنوز اسم ما رو با "مداد" بنویسید تو فینال : دی

4. 11 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من چون تو اون بازی طرفدار هیچ تیمی نبودم به چشمم نیومده...ولی به چشم طرفدارای بارسا اومده و حتما از اونور به چشم طرفدارای چلسی نیومده! الانم همینه...آلمانی ها میگن خیلی عادی بوده همه اینا...
    همینه
    وقت کشی رو باید از دید نفر سوم نگاه کرد
    وگرنه نظر طرفدارای دو تیمی که بازی دارن واضحه

6. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    بازی زیبایی بود مخصوصا اون اواخر بازی که نتیجه دو بر صفر شده بود هیجانش فوق العاده شده بود برای من که بی طرف بودم خیلی لذت داشت این صحنه ها {البته صحنه فوتبالی منظورمه}

بخوایم منصفانه نگاه کنیم بازی دو تیم پایاپای و برابر بود و هر دو تیم موقعیت های مهم و خوبی رو از دست دادن که اگر هر کدام از اونا گل شده بود میتونست روند بازی رو به نفع یکی از دو تیم تغییر بده.
    تک به تک اوزیل که به اوت رفت و ضربه رونالدو به بالای دروازه برای رئال , ضربه ی لواندوفکسی به تیر دروازه و اون صحنه ای که گوندوگان به نوعی دروازه خالی رو از دست داد {البته از واکنش عالی لوپز نباید غافل شد ولی میشد ضربه رو بهتر زد}
    در کل موقعیت های زیادی توی این بازی از دست رفت و اگه نصف اون موقعیت ها گل شده بود فکر کنم نتیجه عجیبی رقم میخورد!

در مورد صحنه هایی که دوستان در موردش بحث کردن به نظر من نمیشه اسمش رو تلف کردن وقت گذاشت .
    توی خیلی از بازی ها این صحنه ها اتفاق می افته که با کمی تاخیر بازی رو شروع کنن . مخصوصا تیم هایی که نتیجه به نفع اوناست از این مسئله برای وارد کردن فشار روانی به بازیکنان حریف استفاده میکنن .
    اگه بازی های لیگ های اروپایی رو هم دقت کنین همچین صحنه هایی به وفور دیده میشه که دروازه بان با تاخیر بازی رو شروع میکنه یا این که دیگر بازیکنان با همین روش اقدام به شروع مجدد بازی میکنن .
    اون صحنه هم بندِر واقعا مصدوم شده بود و برای اتلاف وقت نبود . صحنه این چنینی دیگه ای توی بازی دیده نشد.

در هر صورت بازی خوبی بود و واقعا لذت بردیم .
    اگه بخوایم نتیجه گیری کنیم و عملکرد کلی رو در نظر بگیریم , دورتموند شایسته رسیدن به فینال بود که جا داره به هوادارانش تبریک بگم .
    رئال هم در این دیدار خوب بازی کرد ولی حریفش تیم سرسختی بود .

به نظر من :

رویس و سوبوتیچ و ویندفلر بهترین بازیکنان دورتموند بودن .

دیه گو لوپز و راموس و مودریچ بهترین بازیکنان رئال بودن.

8. 10 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دورتموند علی رقم شکست برابر رئال مادرید در اسپانیا راهی فینال لیگ قهرمانان اروپا در لندن شد.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ لحظاتی پیش جدال فوق العاده حساس دورتموند برابر رئال مادرید در چارچوب دور برگشت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان در مادرید اسپانیا با پیروزی 2-0 تیم اسپانیایی برابر بروسیا دورتموند به پایان رسید، اما علی رقم این شکست بیرون از خانه طلایی پوشان دورتموند با برتری 3-4 در مجموع مسافر ومبلی لندن شدند تا پس از 16 سال در آستانه قهرمانی دیگری در اروپا باشند.
    رئال مادرید که چیزی برای از دست دادن نداشت برای جبران شکست 1-4 در دیدار رفت، بازی را هجومی آغاز کرد اما موفق به گلزنی در نیمه نخست نشد، دفاع مستحکم دورتموند مانع از فروپاشی دروازه رومن وایدنفلر شد.
    اما خبر بد برای دورتموندی ها مصدومیت ماریو گوتزه در دقایق ابتدایی بازی بود که به ناچار مجبور به ترک زمین شد تا گروسکویتز جای او را در زمین پر کند.
    اما نیمه دوم داستان فرق کرد، پسران کلوپ جلوتر آمدند و فرصتهای ایده آلی را خلق کردند، فرصتهایی که به اشکالی ناباورانه توسط گوندوگان و لواندوفسکی تبدیل به گل نشد، که اگر دورتموند موفق به گلزنی میشد شاید تمام آرزوهای مورینیو و شاگردانش تبدیل به یاس میشد.
    ورق برای مادریدی ها برگشت تا از عدم گلزنی شاگردان کلوپ بهترین بهره را ببرند و فشار سنگینی روی دورازه دورتموند هموار کنند که واکنشهای وایدنفلر مانع از گلزنی آنها شد تا اینکه در دقیقه 83 بنزما موفق به گشودن دروازه دورتموند شد.
    کمی استرس به هواداران دورتموند وارد شد زیرا دیگر حاشیه امنیت سه گله طلایی پوشان پابرجا نبود.
    رئال که خود را در آستانه حذفی خانگی میدید فشار حملات را افزایش داد تا اینکه سرجیو راموس موفق شد گل دوم را هم وارد دروازه دورتموند کند! تیم بی شکست لیگ قهرمانان حالا باید رکورد بی شکستی را فراموش کرده و فقط به صعود به فینال بیاندیشد.
    به جرات میتوان گفت بسیاری از هواداران دورتموند تاب دیدن لحظات پایانی را نداشتند.
    5 دقیقه وقت اضافه توسط وب انگلیسی اعلام شد.
    5 دقیقه ای پر از استرس برای هوادارن دورتموند، اما در این 5 دقیقه نیز شاگردان کلوپ با هوشمندی موفق به کنترل بازی شدند تا با به صدا در آمدن سوت پایان بازی رویای ومبلی برای پسران طلایی و هوادارانشان در سرتاسر جهان به حقیقت تبدیل شود.
    دورتموند با پیروزی 3-4 در مجموع برابر رئال مادرید به عنوان نخستین فینالیست لیگ قهرمانان اروپا فصل 2012/2013 مسافر لندن شد و حالا باید در انتظار رقیب خود در این فینال، از میان تیمهای بایرن مونیخ و بارسلونا باشد.

عاقا دیشب نرسیدم از جواد خان بگم:
    هیومه لس نام جدیدی بود که ایشون روی هوملس مدافع دورتموند گذاشت.
    ده بار جای پیژک و بندر رو اشتباه میگفت.
    دورتموند هنوز جام حذفی رو داره.
    یه بار هم اسم فلیپ سانتانا رو نگفت و به جاش از کلمه"بازیکن دورتموند"استفاده کرد.
    وچند جک دیگه ...
    پ ن:نمیدونستم دیشب بخندم به جواد یا از استرس شربت آبلیمو بزنم
    Last edited by yuseph; 01-05-2013 at 08:44.

10. 8 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سایت گل – دیر بود. خیلی دیر. رئال مادرید زمانی به خود آمد که دیگر بازی داشت تمام می‌شد و فرصتی برای جبران سه گل خورده نبود. آنها بروسیا دورتموند را بردند، اما نتوانستند به دیدار نهایی راه یابند و رویای لادسیما حداقل یک سال دیگر به تعویق افتاد. با این حال نمایش پرهیجان آنها در دقایق پایانی چنان بود که طرفدارانشان به خود ببالند و تیم را ایستاده تشویق کنند.
    دورتموند حملات اولیه رئال را تاب آورد و حتی موقعیت‌های بسیار خوبی داشت که می‌توانست باعث شود شکست رئال تحقیرآمیزتر هم شود.
      محتوای مخفی: ادامه 
    گونسالو ایگواین در همان دقیقه 4 می‌توانست گل بزند اما شوت او روی پاس مسعود اوزیل به سمتی رفت که رومن وایدنفلر ایستاده بود. سپس پاس خوب ایلکای گون‌دوغان به روبرت لواندوفسکی رسید اما ضربه او را دیه‌گو لوپس دفع کرد.
    اندکی بعد رونالدو موقعیتی مشابه یافت ولی نتوانست از فاصله‌ای نزدیک دروازه وایدنفلر را باز کند و سپس اوزیل هم در شرایطی که ایگواین فرصتی عالی داشت با خودخواهی توپ را به بیرون زد.
    دورتموند در همان اوایل بازی ضربه سختی خورد. ماریو گوتزه لنگ‌لنگان زمین را ترک کرد و جایش را به کوین گروسکروتس داد.
    تب و تاب بازی پس از حملات اولیه فروکش کرد و دورتموند آرامش و توازن خود را بازیافت و بازی را آرام کرد. آنها در ادامه نیمه اول تیم برتر بودند.
    دقایقی پس از آغاز نیمه دوم بود که ورزشگاه برنابئو نفسی به راحتی کشید. لواندوفسکی که در بازی رفت با چهار گل ستاره دیدار بود دو موقعیت عالی را از دست داد. او ابتدا روی پاس عالی گروسکروتس به پیش تاخت اما ضربه‌اش را به آسمان زد. سپس مارکو روییس فراری عالی داشت و توپ را به او سپرد که ضربه مهاجم لهستانی به تیر دروازه برخورد کرد و پس از فرود آمدن در نزدیکی خط دروازه برگشت.
    دورتموندی‌ها به حملات خوب خود ادامه می‌دادند. یک بار روییس که نمایش بسیار خوبی داشت توپ را به گون‌دوغان در مقابل دروازه سپرد اما او نشان داد قدرت گل‌زنی بالایی ندارد و توپی که یک مهاجم آن را به‌راحتی گل می‌کرد را به دستان لوپس زد. بیرون رفتن فابیو کوئنترائو و جانشین شدن کاکا باعث شده بود خط دفاعی رئال آسیب‌پذیر شود و دورتموند به‌خوبی این نکته را دریافته بود.
    مادرید سرانجام در دقیقه 84 به گل رسید. کاکا توپ را به اوزیل سپرد، او هم آن را روی دروازه ارسال کرد و کریم بنزمای تازه‌وارد با بغل پایی از فاصله نزدیک گل زد.
    رئال دست به حملات خوفناکی زد و در دقیقه 88 به گل دوم هم رسید. کریم بنزما توپ را برای سرخیو راموس کاشت و او که در نزدیکی محوطه شش‌قدم انبوهی از بازیکنان را مقابل خود می‌دید توپ را به جایی زد که باید می زد؛ به سقف دروازه.
    اما ادامه بازی با وقت‌کشی دورتموندی‌ها سپری شد. هوارد وب پنج دقیقه وقت تلف‌شده گرفت و در دقیقه 96 بود که رونالدو به سمت دروازه وایدنفلر تاخت و پس از این که خود را به فلیپه سانتانا زد به زمین افتاد که داور اعتقادی به پنالتی نداشت و سوت پایان بازی را زد.
    اکنون باید دید فینال تمام‌آلمانی است یا این که بارسلونا با شگفتی به فینال می‌رسد.

سایت گل – یورگن کلوپ، مربی بروسیا دورتموند باورش نمی‌شد تیمش به فینال لیگ قهرمانان رسیده باشد.
    تیم آلمانی بازی رفت مقابل رئال مادرید را در آلمان چهار بر یک برده بود و خیالش تقریبا آسوده بود. اما مادرید دو گل دیرهنگام زد و بازی را در دقایق پایانی بسیار پرهیجان ساخت.
    کلوپ گفت: «باورکردنی نبود. باید بگویم که ما امروز فوتبال خیلی خوبی ارائه نکردیم. در نیمه دوم در حملات بهتر شدیم. اگر یکی از آن فرصت‌ها گل می‌شد دیگر کار تمام بود.
    این بازی همه چیز داشت. رئال مادرید می‌تواند فوتبالی عالی بازی کند و این را امروز نشان داد. آنها باید امروز عالی می‌بودند و عالی هم بودند. اما ما هم مقاومت کردیم و با آنها مقابله کردیم. قوانین فوتبال همین است، ما 4-3 بردیم و با شایستگی در فینال هستیم.»
    او درباره این که شانس چه نقشی در تیمش داشته گفت: «من با مدیر باشگاه، میشاییل زورک هم صحبت کردم. آن تیم 1997 (که قهرمان لیگ قهرمانان شد) هم با خوش‌شانسی به فینال رفت. باید خوش‌اقبال باشید تا به فینال برسید. ما هم می‌دانیم که شانس دو بار با ما بوده.»
    کلوپ همچنین از روبرت لواندوفسکی ستایش کرد. مورینیو پس از دیدار رفت گفته بود که بازیکنانش چندان با او خشن برخورد نکرده بودند و همین شد که او چهار گل زد. اما در این مسابقه توجه بازیکنان رئال بیش از حد به او بود و او پس از چند برخورد فیزیکی خونسردی خود را حفظ کرد. کلوپ گفت: «کاش بیشتر از لوی مراقبت می‌شد. این که او چگونه پس از آن اتفاقات خونسرد ماند قابلیتی است فراانسانی! اما ما که صعود کرده‌ایم، چرا شکایت کنیم.»
    دورتموند شنبه با بایرن مونیخ در بوندس‌لیگا بازی دارد. کلوپ گفت: «یک روز بیشتر از بایرن استراحت می‌کنیم و از آن استفاده می‌کنیم. من خودم بیرون نخواهم رفت اما پسران را در هتل نگه نمی‌دارم. اگر حتی بایرن ما را له کند هم آن باخت شیرین‌ترین شکست تاریخ بوندس‌لیگا خواهد بود!»

سایت گل – ژوزه مورینیو به شایعات رفتن از رئال مادرید دامن زده است.
    برد دو بر صفر رئال مقابل بروسیا دورتموند برای رسیدن به فینال کافی نبود و آنها نتوانستند شکست سنگین بازی رفت را جبران کنند.
    این مربی 50ساله پس از بازی در پاسخ به این پسرش که آیا فصل بعد مربی مادرید است به ITV گفت: «شاید هم نباشم. می‌خواهم جایی باشم که مردم دوست داشته باشند آن‌جا باشم.»
    او به اسکای اسپورتس نیوز هم گفت: «من قراردادی دارم و برای باشگاه و رییس احترام قائلم. می‌خواهم فینال جام حذفی را برگزار کنم، فصل را به پایان ببرم و در لیگ دوم شوم. می‌دانم در انگلیس من را دوست دارند. طرفداران و رسانه‌ها. می‌دانم که چند باشگاه من را دوست دارند، به ویژه یک باشگاه خاص. اما در اسپانیا اوضاع متفاوت است. برخی از من متنفرند. سخت بتوان تصمیم گرفت چون من این باشگاه را دوست دارم و رییسش را دوست دارم.»
    مربی سابق اینتر همچنین درباره نمایش تیمش گفت: «در فوتبال یا می‌برید یا می‌بازید. فکر کنم می‌توانستیم به فینال برسیم. آنها چند فرصت عالی داشتند اما این به دلیل روش بازی ما در قسمت آخر دیدار بود و ما روی تمام چیزها ریسک کردیم.
    اما امروز تیمی با شخصیت و شوق بودیم و می‌توانستیم به فینال برسیم. من بازی رفت را فراموش نکردم. در آن مسابقه بسیار بسیار بد بودیم. ما تاوان آن نتیجه را هم دادیم. »

12. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بسیار برام جالبه طرفدارای تیمی از تمارض و وقت کشی دورتموندی ها گله می کنند که خودشون استاد بلامنازع این امر هستن
    به طرفدارای دورتموند تبریک میگم، بسیار تیم جوان، خوب و قابل احترامیه، امیدوارم این تیم قهرمان بشه ...

14. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سیو دیوگو لوپز توو حلقم عجب توپی گرفت... فکر کنم از گوندوگان گرفت یاد واکاشیزوما افتادم... مورینیو با بعضی تیم ها توو نیمه نهایی قفل میشه... با چلسی 2 بار اومد نیمه نهایی دو بارش به لیورپول باخت ( البته با کلی ناداوری ) .. الان هم که با رئال 2 بار نیمه نهایی رو به آلمان ها داده...

اما نکته ابنکه که مورینیو برسه فینال 100% قهرمانه... چون مورینیو مربی نیست فینال از دست بده...

16. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بسیار برام جالبه طرفدارای تیمی از تمارض و وقت کشی دورتموندی ها گله می کنند که خودشون استاد بلامنازع این امر هستن
    به طرفدارای دورتموند تبریک میگم، بسیار تیم جوان، خوب و قابل احترامیه، امیدوارم این تیم قهرمان بشه ...
    شما نمونه بیار که ما وقت کشی کردیم. اصلا بازی رفت که ما 4-1 باختیم...حرفی بود؟ گفتیم آقا ال بود بل بود وقت کشی بود زمین کج بود؟
    دورتموند دیشب شانس آورد و خوب طرفداری از تیم برنده همیشه ساده ترین کاره!

وقتی هم توپ رو بزنی و هم پا رو میشه بازی خطرناک و خطا میشه
    چرا اینقد برای خودت میپیچونی قضیه رو؟ : دی

کسی گفت وقت کشی؟!
    شما هرچی دوس داری برداشت میکنی..
    واقعا بحث وقت کشی اصلا جالب نیست .. چون همچین چیزی در میون نبوده

زبونت رو گاز بگیر : دی
    رویای فینال آلمانی تا الان کلیش برآورده شده .. فقط اگه مثه خواب های خوش آخرش یکی بیدارت نکنه : دی

بعدشم ما ببازیم به کجی زمین و مه و خورشید فلک گیر نمیدیم .. باختیم دیگه..

در مورد اون قسمت بولد هم که زدی تو خاکی برادر .. کاش در مورد پنالتی ها هم میگفتی یه گوشه اون وسط مسطا
    ملالی نیست... دیگه همیشه باید باخت ها یه جوری توجیه بشه
    هم توپ رو بزنی هم پا رو میشه بازی خطرناک؟!! بازی خطرناک وقتیه که برخوردی وجود نداشته باشه عزیز من. مثلا پا رو بیش از حد بالا بیاری، ولی برخورد نداشته باشی...ولی هم پا رو زیاد بالا بیاری و هم برخورد، دیگه بازی خطرناک نیست اسمش! زدنه.

پنالتی ها هم در کار نبود و فقط 1 پنالتی...2-0 می تونست نتیجه عادلانه و بدون تاثیر داور باشه.

من هم به کجی زمین و خورشید و فلک گیر ندادم. حتی این وقت کشی هم که میگم شاید اصلا بازی 10 دقیقه دیگه هم ادامه پیدا می کرد باز ما حذف می شدیم. حرف من چیز دیگه ایه که دیگه خودت گرفتی حتما.
    دو تا شانس تک به تک و یه دو به تک رو تو 15 دقیقه اول از دست دادیم و نیمه نهایی همینه...هم بد شانس بودیم و هم اوزیل فوق العاده خودخواه و بچه. دلیل حذف ما اینه. نه ابر و باد.

شرط سال بعدمون هم سر جاشه! گفته باشم !
    Last edited by malkemid; 01-05-2013 at 10:23.

18. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

به طرفدارای دورتموند تبریک میگم که خوب به حقشون رسیدن..همون بازی رفت کار رئال رو تموم کردن و هیچ امیدی نگذاشتند.رئال ده دقیقه آخر یادش اومده که بازی رو باید 3.0 ببره!اگر رئالی ها تک به تک از دست دادند دورتموند هم موقعیت زیاد خراب کرد...اگر به موقعیت بخوان امتیاز بدن که فوتبال ،فوتبال نیست.
    تبریک به طرفدارای دورتموند برای بار دوم

20. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •