تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 33 اولاول ... 2127282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 329

نام تاپيک: حیوانات خانگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

درود
    از قرار معلوم مثل این که گربه های بی خانمان زیاد شدن . اتفاقا یک گربه هست که در طی روز اکثر اون رو در حیاط یا درب منزل میبینم .
    همیشه بهش غذا میدم و اوایل که اومده بود لاغر بود ولی الان کلی چاق شده و هر کی میبیندش میگه چه گربه چاق و تپلی !
    کلی با هم جور شدیم و وقتی که برای پیاده روی یا ورزش بیرون میرم اون هم دنبالم میاد و کلا بی خیال نمیشه و اگه یک کیلومتر هم راه برم همینطور پشت سرم میاد .
    دیروز اوایل صبح هم که رفته بودم برای ورزش دیدم که دم در نشسته و مثل این بود که از سرما داشت میلرزید ... واقعا دلم سوخت ولی حیف که نمیتونم اون رو داخل ببرم.
    در اصل شرایط نگهداری گربه رو نمیدونم و تا حالا از گربه نگهداری نکردم و آشنا نیستم ... از دوستان اگه کسی تجربه خاصی داره یک راهنمایی بکنه .
    خودم تو فکر بودم که یک جای مخصوص براش درست کنم که شب ها اونجا راحت باشه.
    در کل منتظر راهنمایی دوستان هستیم
    باسلام و عرض ادب

من خودم یه 5 6 سالی میشه که گربه دارم .... یه گربه ی کوچیک از یکی از فامیل های دور گرفتم و بزرگش کردم ... خیلی بهم عادت داره ... طوری که تا سوپر مارکت سرکوچه هم میرم دنبالم میاد و میاد تو مغازه و میوه ها رو بو میکشه ... صاب مغازه هم میگه هر وقت میای بیارش .... خلاصه .... آداب خاصی نداره واسه نگه داشتنش فقط اگه بخوای توی خونه یا اتاقت نگهش داری موقع که دستشویی میخواد بره باید بره بیرون ( توی خاک دستشویی میکنی ) .....

اگه سوالی داشتی من در خدمتم ...

2. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود و ممنون بابت توضیحات
    اگه من اونو به داخل بیارم چطور میتونم متوجه بشم که چه زمانی این حیوان به دستشویی احتیاج داره ؟!
    من الای یک سگ دارم که بخاطر سرمای هوا اون رو داخل نگهداری میکنم و وقتی میخواد دستشویی کنه میره جلوی در میشینه و یا سر و صدایی میکنه که متوجه میشیم میخواد بره بیرون.
    ولی برای گربه باید چکار کرد که بفهمیم چه موقع نیاز داره که بیرون بره ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

درود و ممنون بابت توضیحات
    اگه من اونو به داخل بیارم چطور میتونم متوجه بشم که چه زمانی این حیوان به دستشویی احتیاج داره ؟!
    من الای یک سگ دارم که بخاطر سرمای هوا اون رو داخل نگهداری میکنم و وقتی میخواد دستشویی کنه میره جلوی در میشینه و یا سر و صدایی میکنه که متوجه میشیم میخواد بره بیرون.
    ولی برای گربه باید چکار کرد که بفهمیم چه موقع نیاز داره که بیرون بره ؟!
    شاید یکی دوبار اولی که میاریش تو خونه یکم گیج و گنگ باشه براش .... که اونم با اندکی میو میو کردن میگه چه مرضی داری ولی یکی دو روز که بگذره خودش میره جلوی در خروجی میشینه و صدات میزنه .... وقتی که درو براش باز کنی میره بیرون و زیر 5 دقیقه دیدی باز اومده پشت در صدات میزنه که درو براش باز کنی بیاد تو

من گربمو میبردم زیر پتوم ( گربم چون از کوچیکی کنار خودم بود و بزرگ شد تمیز تمیز بود ) میرفت ته پتو پیش پاهام یه جای گرمو انتخاب میکرد میخوابید .... نصف شب خیلی ول میخوردم و فک کنم پاهام میخورد به فک و پوزش از زیر پتو فرار میکرد میومد روی پتو میخوابید ....

اینم عکس های پیشی من :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون ولی این گربه شما طبق گفته خودتون از بچگی پیش شما بوده و ولی من میخوام گربه ای رو بیارم که به این چیزها آشنا نیست
    میترسم بیارمش داخل و یک گندی بزنه
    ولی از اون طرف بخاطر سرمای هوا نگرانشم و توی این مدت هم که با همدیگه حسابی رفیق شدیم پیش خودم گفتم بیارمش داخل .
    فکر کنم باید یک تستی بکنم ببینم چطوری پیش میره !

7. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ممنون ولی این گربه شما طبق گفته خودتون از بچگی پیش شما بوده و ولی من میخوام گربه ای رو بیارم که به این چیزها آشنا نیست
    میترسم بیارمش داخل و یک گندی بزنه
    ولی از اون طرف بخاطر سرمای هوا نگرانشم و توی این مدت هم که با همدیگه حسابی رفیق شدیم پیش خودم گفتم بیارمش داخل .
    فکر کنم باید یک تستی بکنم ببینم چطوری پیش میره !
    نه خیالت راحت .... گربه ی بزرگ تا جایی که توان داره اصلا تو خونه خرابکاری نمیکنه ..... اینقدر صدات میکنه که درو براش باز کنی .... اگه خیلی کوچیک باشه شاید مثل بچه ی کوچیک فشار بیاره یه جا بزنه اما گربه بزرگ بعیده .....

اگه خرابکاری کردم خودم مسئولیتش رو به گردن میگیرم ...... تازشم فوق فوقش تو اتاق تو م ی ر ی ن ه ( شوخیدم )

9. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

3 مرگ دلخراش نوزاد توسط سگ بی‌وفای خانه

مرگ دلخراش نوزاد توسط سگ بی‌وفای خانه

خبرگزاری فارس: مادر نوزاد یک ساله‌اش و سگ پیت-بول را در یک اتاق آپارتمان مسکونی‌اش تنها گذاشت و خود از خانه خارج شد اما وقتی به خانه برگشت، آنچه را می‌دید، باور نمی‌کرد.

به گزارش سرویس فضای مجازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یک سگ نژاد پیت-بول نوزاد یک ساله صاحبش را در غیاب وی کشت.
    به گزارش سودانفو، این حادثه هولناک روز جمعه در شهر پراگ پایتخت جموری چک رخ داده است؛ شبکه تلویزیونی نووا گزارش داد که مادر نوزاد یک ساله‌اش و سگ پیت-بول را در یک اتاق آپارتمان مسکونی‌اش تنها گذاشت و خود از خانه خارج شد.
    مادر هنگامی که به خانه بازگشت با پیکر از هم دریده شده نوزاد یک ساله‌اش مواجه شد؛ نیروهای اورژانس نتوانستند کمترین کاری را برای نجات جان نوزاد انجام دهند.
    شبکه تلویزیونی نووا جزییات بیشتری از این حادثه دلخراش فاش نکرده است؛ از سرنوشت سگ قاتل اطلاعی در دست نیست؛ این شبکه تنها گزارش داد که مادر در حالت شوک به سر می‌برد و تحت درمان روانی است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    انتهای پیام/

11. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

ببینید گربه ها بر خلاف سگ ها عادت دارن که همیشه توی خاک دستشوییی میکنن و روش رو هم میپوشونن. شما این گربه ای که میگین رو بیارین منزل و تو یه تشت براش خاک بریزین .و در ابتدا گربه رو ببرین محل خاک رو بو کنه و بدونه که کجاس. و دیگه اشتباه نمیکنه .گربه ها خیلی به نظافت توجه میکنن. اگر اینکارو نکنید مجبور میشن از هرجا که بوی خاک بیاد دستشویی کنن.مثل روی سیبزمینی .یا پشت یخچال و .......
    حتما خاک رو در دسترس قرار بدین. و اشناش کنین . دیگه مشکلی نیست. و سعی کنین خاک رو تمیز نگه دارین . چون ممکنه گربه ی شما برای بار دوم که میاد برای دستشویی ببینه تمیز نیست دیگه داخل تشت نره. تعداد کمی از گربه ها اینطور هستن اما برای اطمینان بعد از هر بار دستشویی با یک بیلچه خاک الوده رو از تو تشت بردارین و تو پلاستیک بذارین

13. 3 کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

واقعا نمیدونم تو سر برخی چی میگذره . الان دیگه همه میدونن که سگهای بول سگ مناسبی برای خونه نیستن و کمی خطر ناک هستن مثل پیت بول . بول ماستف و ...
    اون مادر رو باید به جرم قتل فرزندش دستگیر کنن.
    انگار که بچه رو بذاری پیش 1 تمساح یا شیر دست اموز! خوب امکان حادثه خیلیییییییییی زیاده . باید به عقلشون شک کرد
    Last edited by saye; 22-12-2012 at 15:52.

15. این کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ببینید گربه ها بر خلاف سگ ها عادت دارن که همیشه توی خاک دستشوییی میکنن و روش رو هم میپوشونن. شما این گربه ای که میگین رو بیارین منزل و تو یه تشت براش خاک بریزین .و در ابتدا گربه رو ببرین محل خاک رو بو کنه و بدونه که کجاس. و دیگه اشتباه نمیکنه .گربه ها خیلی به نظافت توجه میکنن. اگر اینکارو نکنید مجبور میشن از هرجا که بوی خاک بیاد دستشویی کنن.مثل روی سیبزمینی .یا پشت یخچال و .......
    حتما خاک رو در دسترس قرار بدین. و اشناش کنین . دیگه مشکلی نیست. و سعی کنین خاک رو تمیز نگه دارین . چون ممکنه گربه ی شما برای بار دوم که میاد برای دستشویی ببینه تمیز نیست دیگه داخل تشت نره. تعداد کمی از گربه ها اینطور هستن اما برای اطمینان بعد از هر بار دستشویی با یک بیلچه خاک الوده رو از تو تشت بردارین و تو پلاستیک بذارین
    به نظرم این کار اشتباهه . چون گربه عادت میکنه که هر وقت دستشویی داره بره تو تشت و همونجا دستشویی کنه .... یه جورایی بد عادت میشه ....
    گفتم که گربه هر وقت نیاز به دستشویی داشته باشه زیاد بی تابی میکنه و بی خود صدا میزنه ... وقتی شما غذاشو میدی میبینی بازم داره صدات میکنه بدون دستشویی داره ... خودت ببرش بیرون ولش کن بعد میره کارشو انجام میده ... یکی دو دفعه که اینکارو انجام بدی گربه شرطی میشه و دیگه میفهمه باید چیکار کنه ....
    من خودم چند تا گربه کوچیک رو بزرگ کردم و با عادتشون آشنام ..... سعی نکن گربه رو به چیزایی عادت بدی که بعدا نتونی ترکش بدی ... مثل همین دستشویی کردن تو تشت .....
    گربه کوچیک مثل بچه ی کوچیک میمونه ... هر چی از کوچیکی عادتش بدی تو بزرگی هم انجام میده و ترک دادنش سخته .

17. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حتما خاک رو در دسترس قرار بدین. و اشناش کنین . دیگه مشکلی نیست. و سعی کنین خاک رو تمیز نگه دارین . چون ممکنه گربه ی شما برای بار دوم که میاد برای دستشویی ببینه تمیز نیست دیگه توش نره. تعداد کمی از گربه ها اینطور هستن اما برای اطمینان بعد از هر بار دستشویی با یک بیلچه خاک الوده رو از تو تشت بردارین و تو پلاستیک بذارین
    ممنون توضیحات خوبی بود ... فکر کنم با این روش بتونم از اون نگهداری کنم.

فعلا بیرون و توی حیاط یک جایی برای گربه درست کردم که شب ها اکثرا اونجا میخوابه ... گربه رو هم صرفا میخواستم بیارم داخل یک گوشه تا از سرما محافظت بشه .
    نه این که توی خونه بچرخه .
    مثلا میخواستم جلوی همون در وردی یک جایی برای اون درست کنم تا شبها اونجا باشه یا زمانی که هوا سرده یا بارندگیه .

19. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •