خوب منم گفتم کنترلر نه کیبورد . در ضمن اون مکسی هم که شما میگی مال خود بازیه نه کنترلر . توضیح دادم که معلوم نیست چرا فیفا همچین مکسی رو گذاشته .
خوب منم گفتم کنترلر نه کیبورد . در ضمن اون مکسی هم که شما میگی مال خود بازیه نه کنترلر . توضیح دادم که معلوم نیست چرا فیفا همچین مکسی رو گذاشته .
ممنون مسعود جان . پست 276 بهش اشاره کرده بودم.
اول : دی
البته در عین بد بودن این خبر یه سری مزایا هم در کنارش می تونشه داشته باشه از این نظر که با گیم رنجر مشکلات لگ و تاخیر و جوین نشدن و ... بیشتری وجود داره نسبت به سرور های EA و در ضمن در گیم رنجر برای کسی که Host میشه تقریبا تاخیری وجود نداره در حالی که افرادی که جوین میشن با اون Host با تاخیر مواجه میشن و این خیلی وقتا بازی رو به سود Host یک طرفه می کنه در حالیکه در سرور های EA این تاخیر بین دو طرف بازی به نوعی تقسیم میشه و طرفین دارای تاخیر مساوی خواهند بود که عادلانه تره ...
در صمن بحث Edit کردن تیم ها هم که متاسفانه در گیم رنجر خیلی دیده میشه و تبدیل به یه مشکل اساسی شده هم طبیعتا در سرورهای EA وجود نخواهد داشت ...
با این شرایط به نظر من فرصت خوبیه که در صورت امکان نسخه اوریجینال تهیه بشه تا هم از دست مشکلات عدیده گیم رنجر راحت بشیم و بعد از این همه کپی کردن نسخه های فیفا در طول این سال ها یکم از خجالت EA در بیایم : دی
Last edited by City 17; 25-07-2011 at 14:42.
ایشالا که جلوی کپی کردن نسخه های ایکس باکس و پلی استیشن رو هم بگیرن.
مگه تو سرور های EA نمیشه ادیت کرد تیمو ؟
پس چرا با هرکی بازی میکنی تو تیمش چند تا Created Player داره و از اونا تو تیمش استفاده میکنه ؟
تازه اگه از بازی هم بیای بیرون بازی به نفع اون تموم میشه
نکنه تو فیفا 12 جلوی ادیت رو گرفتن ؟ اگه این کارو کردن که خیلی خوبه
اون ادیتی که من گفتم و توی گیم رنجر وجود داره اینجوری هست که برای مثال تیم رئال مادرید با همون بایکنانی که داره رو در نظر بگیرین حالا قدرت همون بازیکنا به 99 تغییر پیدا کنه!! بنابراین شما به شکل Created Player این بازیکنان رو نمی بینین و طبیعتا متوجه ادیت شدن نمیشین مگه با مقایسه عملکرد انفرادی همون بازیکنان با بازیکنان خودتون که اون هم به سادگی قابل تشخیص نیست چرا که ادیتور ممکنه فقط یک سری از قدرت های مشخص بازیکنانش را ارتقا داده باشه ...مگه تو سرور های EA نمیشه ادیت کرد تیمو ؟
پس چرا با هرکی بازی میکنی تو تیمش چند تا Created Player داره و از اونا تو تیمش استفاده میکنه ؟
اون مورد که شما فرمودین البته که اون هم ادیت محسوب میشه ولی با توجه به اسم و قیافه متفاوت Created Player با بازیکنان اصلی لااقل برای خود شما قابل تشخیصه که ادیت هست یا نه ... البته امیدوارم این مورد هم برداشته بشه ... موردی که اشاره کردین در Ranked match هم مشاهده کردین ؟
این مورد که خیلی طبیعی به نظر میرسه. مثل ترک زمین ... که حالا به هر دلیلی چه عمدی و چه دیسکانکت شدن ... که در شطرنج آنلاین و اصولا مسابقات آنلاین کاملا جا افتاده .تازه اگه از بازی هم بیای بیرون بازی به نفع اون تموم میشه
راجع به ادیت گفتین میخواستم بپرسم که Virtual pro رو هم شامل میشه ؟ یعنی میشه از VP توی انلاین استفاده کرد ؟
تو رنکینگ هم من دیدم که Created Player هست
در مورد اون نوع دیگه ادیت هم میدونم منظورت چیه و من خودم زیاد تو گیم رنجر بازی کردم و دیدم اما فکر نمیکنم که تو سرور های EA نشه اونجوری هم ادیت کرد
اون یه قابلیتیه که از تو خود بازی کم و زیاد میشه و به سرور بازی ربطی نداره
من خودم Ranked Match را در سرورهای EA تجربه نکردم ولی فروم EA را در زمینه ادیت بررسی کردم و نظرات کاربران را دیدم ... تقریبا در همه تاپیک ها دیدم که همه معتقد بودن ادیت کردن در بازی های دوستانه می تونه صورت بگیره ولی نه در Ranked Match ... البته در یه قسمت فردی ادعا کرده بود که تیم چلسی که در Ranked Match مقابلش بازی کرده ادیت شده بوده و بعضی دیگه هم گفته بودند فقط در Ranked Match هایی که شما به لابی جوین شید امکان ادیت وجود داره ولی در Random Ranked Match این امکان وجود نداره ... در هر حال نمیشه نظر قطعی داد ولی اگه در Ranked Match بشه ادیت کرد که EA خیلی زیر سوال میره و یه فیلتر برای چک کردن Squad بازیکنان در این بحش از بدیهیات Ranked Match به شمار میره ...
منظورتون اینه که VP یکی از بازیکنان تیمتون باشه دیگه؟ اگه منظورتون همینه بله در بازی های دوستانه میشه ولی در Ranked Match نمیشه ...
فکر کنم جک ویلشر و وین رونی برای کاور انتخاب شدن........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیل اینکه مسی رو روی کاور نمیزارن همین رقابت با PES هستش دیگه . درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)