فقط از دسته ی مخصوص 360 پشتیبانی میکنه ولی اصلا نگران نباش یکی از دوستان تاپیکی زده که میشه دسته معمولی رو به دسته ی 360 تبدیل کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط از دسته ی مخصوص 360 پشتیبانی میکنه ولی اصلا نگران نباش یکی از دوستان تاپیکی زده که میشه دسته معمولی رو به دسته ی 360 تبدیل کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 گيگ پياده شدم .ملت شما نشيد
با يه تفنك بادي و 3 نفر احمق نفهم تو يه شهر خراب شده 8 ساعت دور خودمون چرخيديم اخر سر زديم يه بنده خدارو ناكار كرديم
البته تو اويل 6 زنده ميشه حالا چطوري خودمم نميدونم
لینکش کار نمی کنه
خيلي عالي بهترين بازي تمام عمرم همين بود هر كي بازي نكرده نصف عمرش بر فناست
فقط 8 گيگ ريختم دور
Last edited by sofya133; 16-05-2012 at 09:14.
راستش خیلی بازی بدی هم نیست چون کلا" Resident Evil داره به سمت اکشن پیش می ره. از طرفی اگه به این بازی به عنوان یه بازی اکشن و نه نسخه ای از بازی پرافتخار resident evil نگاه کنید خیلی بد نیست...
وقتی این بازی رو شروع کردم یاد Resident Evil Survivor کنسول PS1 افتادم (بهش اویل 4 هم میگن) که دقیقا" یه بازی صرفا" اکشن و نه دارای المانهای سری رزیدنت اویل بود.
با سلام
ببخشید دوستان اسلحه ها ارتقا پیدا نمیکنن؟؟؟؟
اگه میشه چجوری هست ؟؟؟مگنوم نداره توش ؟؟؟
به به
بازی در ۱ کلام: مزخرفی بیش نیست
حیف از اون پولی که بابتش دادم![]()
گرافیک و صحنه های سینماتیکی بازی خوب از آب دراومده ولی گیم پلی بازی واقعا رو مخه.تیراندازیش واقعا مزخرفه.
آقا این قسمتی که 2 تا گزینه داری و انتخاب میکنی . من انتخاب کردم لیون زنده باشه بعد بازی یه قسمت کوتاهی امد و تموم شد . اگه اون گزینه دیگه رو انتخاب میکردم چی میشه ؟ راستی اینی تو این تاپیک بحث میکنید اصلا به RE 1 2 3 ربط داره پاک گیجم کردم احساس میکنم داستان یه چیزه دیگه بوده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)