تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 44 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متشکرم از نمایندگی گرفتم با کارت هدیه 50000تومانی شد 3130000مدل r حتما هست راستی این break-in که میگن یه حالت خاصی هست یا منظور همون اب بند هست راستی قرار بود بعضی از تنضیماتی که بعد از breakin باید انجام بشه را یکی از دوستان اینجا بذاره ممنون میشم اگه زودتر این کارو بکنید

چند تا عينك دادن ؟ فيلم 3D هم دادن ؟ سينما هم براش گرفتي ؟
    آره منظور يكسان سازي و يكنواخت كردن پيكسلاس يا همومن به قول شما آب بندي .

داره خودمونی میشه mehrdad2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

متشکرم از نمایندگی گرفتم با کارت هدیه 50000تومانی شد 3130000مدل r حتما هست راستی این break-in که میگن یه حالت خاصی هست یا منظور همون اب بند هست راستی قرار بود بعضی از تنضیماتی که بعد از breakin باید انجام بشه را یکی از دوستان اینجا بذاره ممنون میشم اگه زودتر این کارو بکنید
    مبارک باشه
    من تو امضام هست تو این سایت برید عضو بشید و فایل ضمیمه رو دانلود کنید و روی یک حافظه فلش بریزید دقت کنید فقط همین فایل روی فلش باشد. تنظیمات tv هم در سایت ذکر شده. مدت زمان هم 100 ساعت هست
    موفق باشید

3. این کاربر از mehrdad2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان اول بگم که 2تا عینک توش بود بعد من یک پک تمیز کردن tv خواستم ازشون که مارک مارشال اوردن شامل فوم و یک فرچه ودستمال مخصوص البته 2تا دستمال در ضمن الان گذاشتم برای اب بندی معایب نمیدونم چیه فقط یک لحظه یک فیلم سه بعدی driver angry گذاشتم که ببینم تصویر داره یا نه چون من انتن جمهمری اسلامی ندارم دیدم عجب کیفیتی داشت هم 3ی هم معمولیش فردا هم برام ----- ویو سولو میارن نصب کنند راستی یک سوال میخوام کابل hdmi مدل مانستر m-1000 بگیرم ایا کابل خوبی هست؟ برای ----- در ضمن ایا 1.4 همون کار 1.3 انجام میده؟ یا باید 2 تا کابل بگیرم ممنون میشم از راهنماییتون

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

دوست عزیز شما گفتید بعد از کالیبره شدن تنظیماتی میذارید که تا 90% کالیبره حرفه ایی میشه من اون تنظیماتو میخوام در ضمن اینجا چندتا فایل هست کدومشو دانلود کنم ؟ من الن با اون تنظیماتی که اوایل تاپیک کفتید گذاشتم کالیبره بشه ممنون میشم اینجا بفرمایید بعد از کالیبره کردن چه کنم؟ راستی این tv که دیروز با گارانتی بانیان برام اوردن پشتش مدلشو زده p50vt20p نزده r ایا این سفارش عربستان برای من اوردند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان اينجا پست خوبي در مورد كاليبره كردن tv براي داشتن بهترين كيفيت تصوير از avsforum
    Some reference material
    Here is a well done post on calibration. Read thoroughly and digest the best you can. I personally have not done a color calibration using the AVS 709 disc because I can't seem to figure out how to burn it (which is sad considering I can now calibrate tv's ) but many here have so ask around. This post has all you will need to know to begin.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    avs 709
    کد:

Here is where to download the HCFR

کد:
    Meters:

کد:
    کد:
    If and when you start this process. Please post your before readings/charts and then your calibrated results as you go through the process. Lots of helpful people on here. Just give it an honest try before inundating the board with newby questions that a little trial and error can answer. Have fun!!
    و اينهم لينك اصلي فروم
    کد:

7. این کاربر از AMIRY2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما گفتید بعد از کالیبره شدن تنظیماتی میذارید که تا 90% کالیبره حرفه ایی میشه من اون تنظیماتو میخوام در ضمن اینجا چندتا فایل هست کدومشو دانلود کنم ؟ من الن با اون تنظیماتی که اوایل تاپیک کفتید گذاشتم کالیبره بشه ممنون میشم اینجا بفرمایید بعد از کالیبره کردن چه کنم؟ راستی این tv که دیروز با گارانتی بانیان برام اوردن پشتش مدلشو زده p50vt20p نزده r ایا این سفارش عربستان برای من اوردند؟

P ديگه كجاس ؟‌ اميدوارم از r بهتر باشه .
    كابل Monster هم شنيدم كه بهترين كابله ولي يكي از اساتيد ميگفت اين كابل با يه كابل HD معمولي فرقي نميكنه كه اگرم بكنه اونقدر نيست كه بشه تفاوتشوونو متوجه شد و فقط پول اضافيه .
    1.4 بهتره .

9. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

دوستان محترم جون مادرتون از این لینکها اگه ممکنه نذلرید چون من زبان انگلیشم زیاد تعریفی نداره اگه امکان داره همانطور که قبلا در پست بالا گفتم من تنظیمات بعد از اب بندی رو میخوام که بهترین تصویرو داشته باشم خواهش میکنم مثل پست 42 همین تاپیک که اقای poisonman تشریح کردن بفرمایید تنظیماتو بترتیب چکار کنم اگه میشه بصورت یک فایل برای دانلود بذارید که عالی میشه ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

شرمنده یک سوال دیگه هم دارم این کالیبره کردنی که بصورت جدول تو سایت flatpanelhd گذاشته بعد از اب بندی خوبه اینم لینکش هست ؟ راستی من الان tv خاموش کردم اومدم سرکار رفتم خونه ودوباره بخوام ابندی شروع کنم بازم باید تنظیماتی که اقای poisonman در پست 42 گفتند را مجددا" تنظیم کنم یا اونها سیو شدن؟

Below you can see my calibrated settings.
    After calibration
    Mode: Professional1
    Contrast
    36
    Brightness:
    0
    Colour
    : 30
    Sharpness:
    0
    Vivid colours
    Off
    Eco-format
    Off
    P-NR
    Off
    Intelligent Frame Creation On/Off
    16:9
    overscan
    Off
    R-gain
    +1
    G-gain
    -2
    B-gain
    +4
    R-cutoff
    0
    G-cutoff
    0
    B-cutoff
    +2

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

لینکشو یادم رفت شرمنده

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

کسی جواب نمیده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

دوستان همین الان کابل مانسترهم بدستم رسید از فروشگاه اکوستیک خریدم با پیک اورد به قیمت 55000 تومان البته1.3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •