تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 74 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یکی قضیه این dlc ها رو توضیح میده؟ quest هایی که اضافه میکنن فرعی یا داستان و عوض میکنه ؟
    اینایی که تا الان اومده یه کاراکتر به بازی اضافه میکنه به اسم سباستین که کلاس Rogue هستش Archer و یکیش هم سگ، بقیه هم آیتم اضافه میکنن، تاثیری تو داستان اصلی ندارن

تو این کلاساشم راهنمایی می کنید کدومو انتخاب کنم من تو ریشه ها warrior رو انتخاب کردم نصف قفل ها بسته موند ! تو کل بازی هم همش با موریگان جلو می رفتم !
    کلاسها همشون خوب هستن هر کدومو دوست داری انتخاب کن، برای باز کردن قفل Rogue باید داشته باشی تو گروهت، Rogue هم با توجه به مقدار Cunnig میتونه قفل باز کنه، هر ۱۰ تا پوینت یه درجه حساب میشه واسش، واسه باز کردن سخت‌ترین قفل بازی ۴۰ تا Cunning لازم هستش برای Rogue
    یه سری آیتم از این گردنبند و اینجور چیزا هست که توی توضیحش نوشته واسه قفل باز کردن کمک میکنن، اگه Rogue از اینا داشته باشه تو راهنمای بازی نوشته ۵۰ درصد کمک میکنه به باز کردن قفلها، از این آیتمها گیر بیاری Rogue قاعدتا با ۲۷ تا Cunning هر قفلی رو تو بازی باید بتونه باز کنه.اینو خودم امتحان نکردم
    واسه قفل باز کردن هم از وریک یا ایزابلا میتونی استفاده میکنی هر دو Rogue هستن

2. 2 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر بخوام توصیفی از این Game داشته باشم میتونم بگم: احمقانه ای که یه اسم بزرگو یدک میکشه!
    جدا اگه این بازی اسمش چیزی غیر از Dragon Age بود بازم براش وقت میگذاشتین ؟ !!!
    اینجا سوال پیش میاد که شما شماره قبلی رو بازی کردی و با توجه به تغییراتی که داشته اینو میگی؟ اگه به این صورت باشه باید با دلیل اینو بگید!....
    من که شماره قبلی رو باهاش زندگی کردم و خیلی دوس داشتم این شماره هم برام همین شرایط رو داره. قبول دارم شاید از یه سری نظرها افت داشته ولی در کل خیلی عالی و معتاد کننده ست و مولفه های rpg هم توی اون زیاده
    به نظر من برای اینکه در مورد یه بازی در سبک rpg نظر بدیم حتما باید حداقل بین 20-30 ساعت برای اون وقت بذاریم بعد نظر بدیم
    چند روز دیگه یه نقد کامل می ذارم نکات مثبت و منفی بازی رو خواهید دید که چیه....
    Last edited by vahidgame; 14-03-2011 at 12:54.

4. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اینجا سوال پیش میاد که شما شماره قبلی رو بازی کردی و با توجه به تغییراتی که داشته اینو میگی؟ اگه به این صورت باشه باید با دلیل اینو بگید!....
    من که شماره قبلی رو باهاش زندگی کردم و خیلی دوس داشتم این شماره هم برام همین شرایط رو داره. قبول دارم شاید از یه سری نظرها افت داشته ولی در کل خیلی عالی و معتاد کننده ست و مولفه های rpg هم توی اون زیاده
    به نظر من برای اینکه در مورد یه بازی در سبک rpg نظر بدیم حتما باید حداقل بین 20-30 ساعت برای اون وقت بذاریم بعد نظر بدیم
    چند روز دیگه یه نقد کامل می ذارم نکات مثبت و منفی بازی رو خواهید دید که چیه....
    وحید نقدتو بزار دیگه . کشتی مارو .
    من دارم دانلود میکنم امشب بازی میاد دستم . من که صد در صد با Rouge شروع میکنم .
    همونطور که توی نسخه قبل هم گفتم و هنوز هم میگم Rouge بهترین کلاس بازیه . چه توی Origins چه توی این یکی .
    کاراکتری هم که ایمپورتش میکنم یه Assassin لول 35 هستش که دیگه تمام DLC ها رو پشت سر گذاشته . هر چند خیلی تاثیری تو داستان نداره .

واسه قبل از بازی هم این قدر این کارت گرافیک و تنظیمات بازی رو توی دمو دستکاری کردم تا رو High بشه بازی کرد .
    کارتم رو که اور کردم تا ته . گرافیک هم روی high و رزولیشنش رو مجبور شدم بیارم رو 720p . هر چند مانیتور 1080p ـه . ولی میارزه با گرافیک High توی DX11 .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    In the nowhere but in every where

پيش فرض

آخرت بازی بود دیشب تموم کردم واقعا لذت بردم هر کی این بازی رو از دست بده نصف زندگیش بر فناست

8. 2 کاربر از metal baz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

یه چیز بگم همگی کف کنید.
    من همین الان با Andres رومنس داشتم!!! نکته اینجاست که شخصیت من مرده!!!
    کلا خودم که شاخ در آوردم.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید نقدتو بزار دیگه . کشتی مارو .

نه آخه می خوام بازی تموم بشه بعد نقد بذارم فعلا هنوز 20 ساعتی بیشتر نرفتم که در مقابل 200-300 ساعت شماره قبلی چیزی حساب نمیشه!

یه چیز بگم همگی کف کنید.
    من همین الان با Andres رومنس داشتم!!! نکته اینجاست که شخصیت من مرده!!!
    کلا خودم که شاخ در آوردم.
    من ولی شاخ در نیاوردم
    فقط از این تعجب می کنم که با وجود این همه شخصیت چرا باید با آندرس این قدر خوب باشی که رومنس داشته باشی!
    احتمالا توی گروهت زیاد بوده و باهاش هم زیاد صحبت می کردی و موقع صحبت کردن هم همیشه اون گزینه ای که نشانه قلب بغلش میومد رو انتخاب می کردی
    رومنس در این بازی کلا 9 حالت مختلف داره که اینجا در موردش گفتم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کلا توی شخصیت بازی های مریل و ایزابلا رو آدم بیشتر دوس داره که باهاشون رومنس داشته باشه
    به خاطر ظاهرشون نه بیشتر به خاطر شخصیت جالب و بامزه ای که دارن
    خود منم دیروز ناخواسته با ایزابلا رومنس داشتم!

11. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

من ولی شاخ در نیاوردم
    فقط از این تعجب می کنم که با وجود این همه شخصیت چرا باید با آندرس این قدر خوب باشی که رومنس داشته باشی!
    احتمالا توی گروهت زیاد بوده و باهاش هم زیاد صحبت می کردی و موقع صحبت کردن هم همیشه اون گزینه ای که نشانه قلب بغلش میومد رو انتخاب می کردی
    رومنس در این بازی کلا 9 حالت مختلف داره که اینجا در موردش گفتم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کلا توی شخصیت بازی های مریل و ایزابلا رو آدم بیشتر دوس داره که باهاشون رومنس داشته باشه
    به خاطر ظاهرشون نه بیشتر به خاطر شخصیت جالب و بامزه ای که دارن
    خود منم دیروز ناخواسته با ایزابلا رومنس داشتم!
    آره زیاد تو گروهمه، ولی خب برای من هم نا خواسته بود، قضیه تا اونجا پیش رفت که ازم خواست که بیاد با هم تا آخر عمر زندگی کنیم، منم دیگه نتونستم تحمل کنم و حالم بد شد و بازی رو دوباره Load کردم تا دلشو بشکونم که بی خیالم بشه!
    مشکل بعدی هم اینجاست که من ایزابلا رو هر کاری کردم بدست نیاوردم!
    ولی به فکر مریل هستم!

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داستان چیه آقا..من نه شماره یک رو بازی کردم نه اینو فعلآ گرفتم!شنیدم نقش آفرینیه سراغش نرفتم..
    اگر تو سبک fallout هست که کلآ اسمشو از تو ذهنم delet کنم : دی

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

اگه از نقش آفرینی بدت میاد shift + delete کن

ولی خداییش خیلی شخصیت پردازی شون جالبه.
    مثلا وقتی به ایزابلا می گی به شرطی که یک بوس بدی کلی خوشحال میشه و +15 شد رابطه. ولی وقتی با andres لاس میزنی یا flirt می کنی ( همون گزینه هایی که عکس قلب دارن ) کمتر زیاد میشه مثلا +5 یا مثلا اصلا نمیشه با مریل flirt کرد خیلی جالبه!

15. 5 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام من چطوری میتونم خواهرم Bethany رو پس بگیرم همشه همرام بود ولی وقتی میخواستیم بریم زیر زمین مادرمون گفت دوتاتون نرین منم بچه حرف گوش کن Bethany رو با خودم نبردم یکی دیگه بردش میتونم دوباره پسش بگیرم یا دوباره برگردم عقب با خودم ببرمش چیکار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •