................................................. .
................................................. .
Last edited by Karmenwet; 05-08-2010 at 07:50.
واقعا این دستگاه کار سازه؟و یا اگر همراه اول انتن دهی خوبی ندارد از اون انتنهایی که اقای غریبه 63 فرمودند باید استفاده کنند.
من دیروز داشتم با یه برنامه ی شیر فایل میگرفتم که رسیوم حدودا طبق معمول 15 بود. یه لحظه از پای پی سی بلند شدم و رفتم . ده دقیقه بعد برگشتم دیدم وااااااااااای!
رسیو روی 36 فیکس شده وداره تند تند دانلود میکنه!!! این موضوع حودا یک ربعی طول کشید!
ولی بازبا توجه به سرعت بالای رسیو پینگ خیلی خیلی خیلی بالاست. خیلی وقتا هم صفحات باز نمیشه!!!
واسه همه همینطوره؟ یا من فقط گرفتارشم؟
همراه اول هم دوست داشتم تست بکنم ولی تازه یک ماه شارژ کردم!!!
میلادی چیکار کردی راستشو بگو
توی تورننت اقا من با 18 تا سیدر و 17 تا لیچر سرعتم فکر میکنی چنده ؟ همش یه فایل میخوام بگیرم سرعتم رفته روی یک بلند هم نمیشه
خیر سرش همون 10 روز پیش که سیستم رو وصل کردم اولین بار تست گرفتم از 15 و 16 کمتر نمیشد .
نمیدونم چه مرگشه ...![]()
راستش من با تورنت کار نکردم. دوست دارم یاد بگیرم ولی!
من با یه برنامه ی ساده و باحال کار میکنم که P2P هم هست.
اگه حال داری یه امتحان بکن. اسمشLimewire هست. رسیوت رو اصلا کم نمیکنه. یعنی اگه با IDM 25 تا رسیو داری با این برنامه رسیوت حدودا 21 تا 24 باید باشه.. درصد خطاش زیاد نیست. البته واسه من تا پیج باز میکنم یکم کم میشه!
خوراک شب تا صبح گذاشتنه. کلی فیلم وبرنامه و آهنگ باهاش دانلود کردم.
در مورد 2 روز پیش هم فکر کنم دارن یه کارایی میکنن. علامت E هی میره میاد میره میاد. وقتی قرمزه یعنی به صورت عادی داره استفاده میکنه وقتی قرمز و آبی هست داری رسیو میکنی.
مال من هی آبی میشه هی قرمز میشه هی میره میشه G بعد دوباره میشه E
احتمالا یا دارن اینو از روی انتنا برمیدارن یا میگذارن. نمیدونم چیکار میکنن اینا!!!
نمی دونم ولی فکر کنم #99* همین باشه .
کد ارتباط موبايل با پي سي
*99***1#
البته نميدونم چرا معکوس هر کاري کردم درست نشد
ستاره99ستاره ستاره ستاره يک مربع...!
Last edited by shabkard; 09-07-2010 at 14:43.
سلام.من همراه اول رو تست کردم.با 5610 کانکت شدم.سرعت 460kbps و پینگ حدود 800 دانلود هم خیلی نوسان داشت.اما از 8 بالاتر نرفت.اصلا نشد یه فایل 3 مگابایتی رو دانلود کنم.وسطش سرعت دانلود 0 شد!!با speedtest هم نتونستم تست کنم.اونجا هم موقع تست دانلود سرعت رفت رو 0.
امروز دوباره تست کردم همینجوری بازم.اما بالاخره تونستم دوتا فایل دانلود کنم.با سرعت افتضاحی که نهایت تا 6-7 میرفت.البته نمیدونم کلا اینجوریه یا بخاطر اینکه در روز خاص هستیم دوباره اینترنت مختل شده.
---------------------------------------------------------
بازم چندتا سوال:
1.آیا فرق داره که با pc suite کانکت بشیم یا با کانکشن خود ویندوز؟؟چون بعد از نصب pc suite یک کانکشن با نام nokia gsm phone usb modem ساخته شده که بدون مشکلی کانکت میکنه.
2.در pc suite وقتی گزینه connect to internet رو میزنم در صفحه بعدی پیغام میده که مودم پیدا نشد و در قسمت setting هم قسمت انتخاب گوشی غیر فعاله.مشکل از کجاست؟
3.من با همراه اول با edge کانکت میشم ولی با ایرانسل gprs میشه و یه قفل باز هم در کنارش میاد.سرعت هر دو هم 460 kbps هست!!اما دانلود همراه اول بالاتره.چجوری میتونم ایرانسل رو هم به edge تبدیل کنم؟؟
Last edited by mohammad_87; 09-07-2010 at 19:32.
سلام میلادی گل
در مورد اون برنامه متشکرم امشب یه تستی میزنم فکر کنم که داشته باشمش.
اتفاقا امروز صبح برای من حدود 15 دقیقه علامت E رفتش
دیشب هم از ساعت 2 تا 5 حدود 10 بار قطع و وصل شد
احتمالا و احیانا امروز 18 تیر بود و رفت ....خبری که نشد ولی زهرها ریخته شد .
سلام محمد جان
1- اصلا فرقی نداره فقط دیتکت کردن مودم یا موبایل با برنامه خیلی سریعتر انجام میگیره
2- USBهمیشه معذلی به نام پورت USB هست
و شاید هم بعضی از افراد
3-اها ..ببین این مورد شما دقیقا همون حرفی بود که در صفحات قبلی با رنگ قرمز مشخص کردم .
کسانی که سرعت ایرانسل خوبی ندارند ممکنه سرعت همراه اول خوبی داشته باشند پس دیگه شما طرح همراه اول رو باید ادامه بدی چون اولویت با اون هستش/.
در ضمن در مورد اون قفل چیزی نمیدونم چون روی گوشیهای من همچین چیزی نمیاد و متاسفانه معنیشو نمیدونم اگه دفترچه راهنمای گوشی رو دارید PDF گوشی رو میگم اون اتپلود کنید بخونم وگرنه که خودتون هم میتونید بخونید و معنی رو حتما توی دفترچه نوشته.
برای ایرانسل احتمالا توی منطقه شما خوب ساپورت نمیشه اخه وزیر گفته جایی که اولویت با صحبت کردن باشه مجبوریم پهنای باند رو کمتر کنیم و به صحبت کردن افزایش بدیم ممکنه ایرانسل شما هم تحت همین سیاست باشه
البته شما با یه وشی که EDGE مرغوبی !!! داشته باشه امتحان کنید و نتیجه رو بگیرید اصلا با همون گوشیکه همراه اول رو تست میزنین سیم کارتتون رو عوض کنید شاید گوشیتون EDGE نداشته باشه اخه به گوشی خودتون اشاره نکردید.
مثلا من k750 دارم ولی eDGE نداره در عوض E 251 بزنم به تخته تا دیروز تخته گاز در حال دانلود بود .![]()
راست میگیاااااااااااا.
امروز 10 بار قطع شدم. دارم فکر میکنم اگه بخوابم بازقطع میشه. دارم فیلم دانلود میکنم حیفم میاد قطع بشه.
من احساس میکنم به گوشیم خیلی ربط داره سرعتم. گوشیم ظریفه. و این امکانات E بدلیل نداشتن وای فای یه جورایی جایگزینش شده. من که اولش نمیدونستم به چه دردی میخوره.
حالا میخوام گوشی E250 که انگار مثل مال توهم هست بگیرم تست کنم.اگه خوب بود ازش بخرم.
قابل توجه دوستان . من توی این ماه حدودا 2 گیگ دانلود کردم. با امشب میشه 2700.
پس فعلا مشکلی نیست. چون تازه اول ماهه شاید دانلود ها تا 4 گیگ هم برسه. معلوم نیست شایدم بیشتر.
تست میکنیم و به جواب میرسیم. انشالله که محدودیت نداشته باشه.
Last edited by Milad4171; 10-07-2010 at 03:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)