اقا چرا کسی جوابمنو نمیده من اونجایی گیر کردم ک 2تا gem سبز وقرمز دارم همونجایی ک چند تا خرچنگ میبینم باید چیکار کنم اونجا؟؟؟این مطلب تکراری نیس بخدا...ممنون
اقا چرا کسی جوابمنو نمیده من اونجایی گیر کردم ک 2تا gem سبز وقرمز دارم همونجایی ک چند تا خرچنگ میبینم باید چیکار کنم اونجا؟؟؟این مطلب تکراری نیس بخدا...ممنون
سلام دوستان من این بازیو دانلود کردم اما زبان بازی روسی هست...چطوری عوض کنم زبانشو؟
این تاپیک چرا اینجوریه ؟ صفحه اولش با یه سوال شروع شده من نفهمیدم این بازی چیه ؟ واسه pc هست یا کنسول ؟ سبکش چیه ؟ این چه مدلشه ؟![]()
فکر نمیکردم بعد از این همه وقت کسی بیاد این بازی رو یبار دیگه بازی کنه
من این بازی رو چند سال پیش بازی کرده بودم
این بازی سبکش ماجراجویی ترسناک و تا حد بالایی فکری هست با داستانی بسیار وحشتناک و جذاب
از نظر گرافیکی و گیم پلی (حتی در زمان انتشارش ) هیچی برای گفتن نداره ولی از نظر داستانی ، خیلی قوی و جذب کننده و از نظر محیطی بشدت ترسناکه
بطوری که داستان و محیط بازی ، ضعف گرافیکی و گیم پلی رو میپوشونه
من این بازی رو بخاط داستان بسیار قویش دوسش دارم و این بازی رو به همه پیشنهاد میدم
همچین بازی های پرمحتوا و غیر تکراری کمتر پیدا میشه
من جزئیاتش دقیق یادم نمیاد
اونجا یه در مخفی هست که باد پیداش کنید که داخلش ابزار های لازم برای قرار دادن الماس ها رو داره
دارینوس دوبله این بازی رو داره با دفترچه راهنما
__________________________________________________ _______________________سلام عزیز باید کل فیل رو انتقال بدی به اون پ.شه ای ک save هات ذخیره میشه فک کنم اونجای دانلود ها هست رو کامپیوترت یه قسمت واسه بازی هست ک ذخیره ها میرن اونجا
بچه ها کسی مرحله اخرش نرسیده ????????اونجا ک تمرکز میکنه میره تو وجود غوله باید چیکار کنم؟چطوری دسته های پشت مجسمه رو حرکت بدم اب بجریان بیوفته؟؟
داداش سیو مرحله اخر بزار اونجا که باید با غول تو حباب بجنگه نمیدونم چیکار باید بکنم
Last edited by vahidgame; 14-12-2012 at 01:03. دليل: پست های پشت سرهم
سلام اقا من هنوز تو مرحله باز کردن شیر فلکه واسه غول هیرا موفق نشدم بخدا همینکارارو کردم ولی دستگیره تکون نمیخوهره عصبیم کرده این سیوی هم ک گذاشتی فیلتره میشه یه جا دیگه upload کنی
بچه ها ردش کردم فهمیدم ایراد کار کجا بود نباید تمرکزش بهم بخوره به محض اینکه صدای سنج تموم شه دیگه نمیشه دستگیرهو بیاریم پایین....حالا رسیدم اونجایی ک اوار میریزه سخته نمیشه ردش کرد این بازی 2 نداره؟؟؟
شماره 2 نداره
قهرمان داستان هم آخر سر از دیونه خونه سر در میاره ، هیچ کسی هم حرفشو بابت اون موجودات باور نمیکنه ، خاطراتشو مینویسه و خودشو اعدام میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)