تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 32 اولاول ... 21272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 315

نام تاپيک: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اقا چرا کسی جوابمنو نمیده من اونجایی گیر کردم ک 2تا gem سبز وقرمز دارم همونجایی ک چند تا خرچنگ میبینم باید چیکار کنم اونجا؟؟؟این مطلب تکراری نیس بخدا...ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

سلام دوستان من این بازیو دانلود کردم اما زبان بازی روسی هست...چطوری عوض کنم زبانشو؟

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

این تاپیک چرا اینجوریه ؟ صفحه اولش با یه سوال شروع شده من نفهمیدم این بازی چیه ؟ واسه pc هست یا کنسول ؟ سبکش چیه ؟ این چه مدلشه ؟

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

این تاپیک چرا اینجوریه ؟ صفحه اولش با یه سوال شروع شده من نفهمیدم این بازی چیه ؟ واسه pc هست یا کنسول ؟ سبکش چیه ؟ این چه مدلشه ؟
    فکر نمیکردم بعد از این همه وقت کسی بیاد این بازی رو یبار دیگه بازی کنه

من این بازی رو چند سال پیش بازی کرده بودم

این بازی سبکش ماجراجویی ترسناک و تا حد بالایی فکری هست با داستانی بسیار وحشتناک و جذاب

از نظر گرافیکی و گیم پلی (حتی در زمان انتشارش ) هیچی برای گفتن نداره ولی از نظر داستانی ، خیلی قوی و جذب کننده و از نظر محیطی بشدت ترسناکه
    بطوری که داستان و محیط بازی ، ضعف گرافیکی و گیم پلی رو میپوشونه

من این بازی رو بخاط داستان بسیار قویش دوسش دارم و این بازی رو به همه پیشنهاد میدم
    همچین بازی های پرمحتوا و غیر تکراری کمتر پیدا میشه

5. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

اقا چرا کسی جوابمنو نمیده من اونجایی گیر کردم ک 2تا gem سبز وقرمز دارم همونجایی ک چند تا خرچنگ میبینم باید چیکار کنم اونجا؟؟؟این مطلب تکراری نیس بخدا...ممنون
    من جزئیاتش دقیق یادم نمیاد

اونجا یه در مخفی هست که باد پیداش کنید که داخلش ابزار های لازم برای قرار دادن الماس ها رو داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دارینوس دوبله این بازی رو داره با دفترچه راهنما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تو رو خدا به من بگو این سیوی که گذاشتی چرا مینویسه فایل نات فایند؟میشه دوباره بزاری؟
    من تو قسمت دوربینه که میگین باگ شده گیر کردم...نمیدونم باگ چیه...سیوی که با دیگان میجنگیم رو لطفا دوباره بزار
    __________________________________________________ _______________________سلام عزیز باید کل فیل رو انتقال بدی به اون پ.شه ای ک save هات ذخیره میشه فک کنم اونجای دانلود ها هست رو کامپیوترت یه قسمت واسه بازی هست ک ذخیره ها میرن اونجا

بچه ها کسی مرحله اخرش نرسیده ????????اونجا ک تمرکز میکنه میره تو وجود غوله باید چیکار کنم؟چطوری دسته های پشت مجسمه رو حرکت بدم اب بجریان بیوفته؟؟

داداش سیو مرحله اخر بزار اونجا که باید با غول تو حباب بجنگه نمیدونم چیکار باید بکنم
    Last edited by vahidgame; 14-12-2012 at 01:03. دليل: پست های پشت سرهم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    آقاي Rezamjir حق با شماست اگه Resolution بياريم پايين راحتتر ميشه بازي رو تمام كرد راه حل خوبيه راستي نگفتي از داستان بازي چيزي فهميدي يا نه اگه داستان بازي رو فهميدي ممنون ميشم به من هم بگي مثلا در بازي دو نوع غول بود يكي خوب كه اول وآخر بازي ميبينيمش يكي هم كه در طول بازي باهاش ميجنگيم اينا بخصوص غول اول چه نقشي در بازي داشتند و اين فرقه هدفشون چي بود و خيلي چيزاي ديگه اگه ميدوني به من هم بگو
    ممنون
    سلام اقا من هنوز تو مرحله باز کردن شیر فلکه واسه غول هیرا موفق نشدم بخدا همینکارارو کردم ولی دستگیره تکون نمیخوهره عصبیم کرده این سیوی هم ک گذاشتی فیلتره میشه یه جا دیگه upload کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بچه ها ردش کردم فهمیدم ایراد کار کجا بود نباید تمرکزش بهم بخوره به محض اینکه صدای سنج تموم شه دیگه نمیشه دستگیرهو بیاریم پایین....حالا رسیدم اونجایی ک اوار میریزه سخته نمیشه ردش کرد این بازی 2 نداره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

بچه ها ردش کردم فهمیدم ایراد کار کجا بود نباید تمرکزش بهم بخوره به محض اینکه صدای سنج تموم شه دیگه نمیشه دستگیرهو بیاریم پایین....حالا رسیدم اونجایی ک اوار میریزه سخته نمیشه ردش کرد این بازی 2 نداره؟؟؟
    شماره 2 نداره
    قهرمان داستان هم آخر سر از دیونه خونه سر در میاره ، هیچ کسی هم حرفشو بابت اون موجودات باور نمیکنه ، خاطراتشو مینویسه و خودشو اعدام میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •