کسی لینک کرک این بازی میزاره من الان بازس نصب کردم ولی وارد بازی نمیشه میگه بازیت ارجینال نیست
کسی لینک کرک این بازی میزاره من الان بازس نصب کردم ولی وارد بازی نمیشه میگه بازیت ارجینال نیست
من هم همین مشکل رو دارم![]()
سلام دوستان یه مشکل در اجرای این بازی دارم و این هست که
موقع اجرا این پیام رو نشون میده و داخل ابتدای بازی میره ولی وقتی میخواد وارد صحنه بازی بشه , صحنه سیاه هست و هیچ اتفاقی نمیفته.
improper shutdown detected - if this persists , please check readme file
کرک بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
البته من تونستم با رفتن به بخش PCVideoOptionsApplet
با درآوردن از حالت full screen و کم کردن جزئیات بازی این مشکل رو حل کنم و داخل بازی بدون مشکل میره.
سلام یک قسمت در این بازی هست که ما میریم یک جایی و زنی رو که در قصر با ما بود ( فکر کنم نامزدمونه ) پیدا میکنیم و میگه من با یکی دیگه ازدواج کردم بعد من بهش گفتم که میخوامت گفت من رو میتونی اینجا پیدا کنی یک ادرس داد کسی میدونه کجاست یا باید کجا رفت هیچ جا رو نقشه معلوم نیست .![]()
توی اون شهر صنعتی بود فکر کنم.... منظورت همون دوست دختر اولیه هست؟
شهر صنعتی ، طرفای شرق نقشه علامت زده...
علامت نزده میتونی بگی کجای شهره؟
دقیق یادم نیست.... ولی فکر کنم باید یکم صبر کنی تا اون جا بیاد...
یک شهر صنعتی هست که توش همون کارخونه ی معروف هست که به مردم قول میدیم که اون جا رو مدرسه کنیم.... برو روبروی اون ، یکم بالا تر.... توی نقشه علامت تعجب بزرگی داره... اگه نبود یکم صبر کن میاد....
سلام من این بازی رو رفتم تا یک جایی که والتر کشته شد . بعد یک سری فیلم نشون میده . بازی تموم شد ؟؟ یا ادامه داره ؟؟ اگر اون علامت تعجب هارو بریم چی میشه اخرش؟؟؟
راستی در مورد اون در هایی که صورت سنگی هستند یکیشون که میگفت یک اسلحه بیار رو باز کردم پشتش یک چیزی بود شبیه منظومه شمسی کوچیک که وقتی e میزدی اسمون رنگش عوض میشد قضیه چیه
در های دیگه که سنگی هستند رو چی جوری باز کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)