این سوی کمپینگ کجاست؟؟؟
یه سوال من چه جوری میتونم با یه کشور که دشمن هستیم اعلام دوستی کنم؟
این سوی کمپینگ کجاست؟؟؟
این سیوی کمپینگ کجاست؟؟؟
ببخشید اشتباه شد اینو پاک کنید
این سیو کمپینگ در صفحه های 11 یا 12 هست نکته:به بعضی ها می خوره به بعضی ها نه اگر بهت نخورد باید دوباره بازیو بریزی پس بهتره قبل از کپی در قسمت ماین اول ماین قبلیتو یه جا کپی کنی(main یا ماین همون جایی هست که در صفحات قبل به عنوان سیو کمپینگ آدرسشو گزاشته بودم)
از طریق دیپلوماسی که می تونی با یه نفر دوست شی دشمن شی تجارت کنی هدیه بدی و ... میزنی روی کشوری که باهاش دشمنی گزینش یادم نیست اما اون آخراست وقتی میزنی یه سری گزینه جدید باز میشه (صفحه جدید نمیادا گزینه اضافه میشه به همون ستونه سمت راست وبعد نامرو send می کنی ممکنه قبول نکنه که باید یه سری باجاهم بهش بدی اگه قبول نکنه)
ببخشید این بازی رو سیستم ما اجرا میشه :
cpu:3.4full
ram:2 gig b 800
vga:7200 gs 256 t 512
با تشکر
بله میشه شدنش که روی خیلی سیستم ها می شه اجرا کرد باید دید خودش چی می گه تا لگ نباشه وقتی که بازی رو ریختید در بخش گرافیک بازی برید و روی حالت automatic بزارید اینطوری خود بازی با توجه به سیستمتون براتون میاره
میتونید برای اینکه تو بازی زیاد گیر نداشته بشید Reseloution رو پایین بیارید مثلا : 800 در 600
ببخشید این بازی با این سیستم اجرا میشه ؟
رم 1 گیگ
گرافیک 7100 جیفورس
سی پی یو : 3.2
بابا محض رضای خدا اول این پستارو بخونید خوبه توی همین صفحست آخه چرا اینقدر اسپم می کنید این پستای بالا رو با این عینکی که به چشم آواتارتون هست نمی بینید!!!!!!!!شما وقتی بزاری روی اتوماتیک هر جور که سیستمت می کشه برات میاره دیگه تا حالا 1000 بار به این موضوع جواب دادم چقدر اسپم خه...
این بازی به قرن هایه جدید که موشک هم توش باشه میرسه؟؟؟؟{ چون من این طوری دوست ندارم }
Last edited by s-a-l-i-m; 01-06-2009 at 11:09.
خیر این بازی فقط جنگ های جهانیه نه کیلیواتزیون وارس!اون بازیش با این جدایه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)