تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 58 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 580

نام تاپيک: BioShock 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه قرار باشه، برای هر بازی 50-60 دلار بدید، اونوقت به ارزش نقدها پی می برید.
    در ضمن مثالی که از GameSpot زدید و نتیجه گرفتید که تمام سایت ها اینگونه اند، اشتباهه. چرا که GameSpot فقط یک سایته و اغلب سایت ها به بازی دیگری عنوان بهترین بازی رو دادند. آیا بقیه سایت ها هم اینگونه بودند و بهترین بازی سال چیزی غیر از انتظارات و دیدگاه های گیمرها بود؟ مطمئنا نه.
    اغلب افرادی که به سایت های نقد گیر میدند، به این خاطر بوده که انتظار داشتند به بازی محبوبشون امتیاز بالایی بدند. ولی اینطور نشد.
    من قبول دارم که اونا پول خیلی زیادی برای هر بازی میدن.البته من خیلی تند رفتم به خاطر این بود که از انتخاب گیم اسپات خیلی عصبانی بودم چون با این کار دقیقا داره از کنسول خاصی طرفداری میکنه و در چند سال آینده اصلا بعید است که مثلا یه بازی کامپیوتر بهترین بازی سال بشه.ولی سایتهایی که خوب امتیاز میدن مثل IGN هم هستند ولی گیم اسپات اگه دقت کنید امتیازهای کاربران و مردم معمولا بیشتر از امتیاز منتقدین سایت هستش.نمونش همین بازی mass effect2 هستش.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Mass Effect 1 بهترین بازی X360!!عجب...........
    شما خواهید دید که Mass Effect 3 اینطوری مثل 2 نمره نمیگیره(ببینید کی گفتم برای این حرفم هم برای خودم دلایلی دارم که توضیح ندم بهتر هست)
    دقیقا Gears of War 1 میانگین نمراتش بیشتر از Gears of War 2 بود!تا اونجا که یادم هست خوب کدام بازی بهتر بود مشخصا 2 بهتر بود!
    بعدا هم اکثرا که نمره دادن من نگاه میکردم تعریف میکنن و میگن که بازی از شماره یکش بهتر شده...........
    بعد این را هم در نظر بگیریم که شماره 2 را سازندگان بازی اصلی نساختن و به ندرت پیش میاد که بازی که شماره دورم سازنده ای اصلیش نباشه به اندازه شماره یک عالی باشه!هر چند بازی عالی هست!
    بله مطمئن باش که بهترین بازی x360 هستش
    گیرز 2 فقط با تکیه بر بهبود عالی گرافیک اومد جلو و اصلا بهبود چندانی تو زمینه داستان و گیم پلی تو اون مدت ساخت نداده بود که بخواد مثه نسخه اول بدیع باشه... واسه همونم هیچ وقت نتونست مثه نسخه اول بازی سال بشه و جوایز زیادی بگیره!
    اینکه بگیم بازی بهتر شده کافی نیست... مهم چقدر بهتر شدن بازی هستش!
    مس افکت 3 هم اصلا جای بحث نداره... چون هنوز هیچی ازش معلوم نیست!
    شایان راست میگه... نمونه های زیادی هست که نسخه بعد بهتر از نسخه قبلی بوده و نمونه های زیادی هم وجود داره که بر عکس این هستش......کلا همه چیز بستگی به نبوغ و خلاقیت تیم سازنده داره و نه چیز دیگه ای!

البته اینطور که توی نقد ign نوشته سعی شده داستان بازی مثه نسخه اول عالی باشه که خودشنکته خیلی خوبیه!

3. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

MassEffect خدا بود من که 2 رو هنوز وقت نکردم بازی کنم ولی نسخه اولش یکی از بهترین بازی‌هایی بود که تو این سال‌های اخیر عرضه شده بود چه رو Xbox چه روی PC. کلاً Bioware داره برای من کم‌کم جای Blizzard مزخرف رو میگیره.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Bioware داره برای من کم‌کم جای Blizzard مزخرف رو میگیره.
    من خودم Bioware رو خیلی قبول دارم و پارسال هم با شاهکار به تمام معنا یعنی dragon age به ما یه حال حسابی داد ولی دیگه Blizzard هم مزخرف نیست.فقط بازی هایی مثل دیابلو و استارکرفت بسازه خودش برای محبوبیتش کافیه

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

کلاً Bioware داره برای من کم‌کم جای Blizzard مزخرف رو میگیره.
    فکر می کردم بعد از این دو بازی بایوویر بعضی ها اینطوری فکر کنن داشتم دنبال دلیل می گشتم
    اصولا هیچ شرکتی بلیزارد نمیشه اول خیال خودم رو راحت کنم :دي
    بعد هم اینکه شما 10 سال دیگه درگون ایج 5 بازی می کنی نه درگون ایجی که الان منتشر شده !
    اما خیلیا میشینن بازی های 10 سال پیش بلیزارد رو بازی می کنن مثل خودم
    این است تفاوت بازی های بلیزارد با دیگر سازندگان کل صنعت بازی !

7. 5 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر می کردم بعد از این دو بازی بایوویر بعضی ها اینطوری فکر کنن داشتم دنبال دلیل می گشتم
    بعد هم اینکه شما 10 سال دیگه درگون ایج 5 بازی می کنی نه درگون ایجی که الان منتشر شده !
    دوستان الکی بحث نکنید.این دو شرکت هر جفتشون عالی هستند.مخصوصا در بازی های سبک نقش آفرینی که چند شاهکار این دو شرکت خلق کردند.دوستان این جور بحثها فایده نداره.اگر قرار باشه بهترین بازیهای سبک نقش آفرینی تاریخ رو انتخاب کنند حتما بازی های این دو شرکت در رده های اول قرار می گیرند.
    راستی این تاپیک اسمش BioShock2 است یا یه چیز دیگست.نکنه چشای من اشتباه می بینه

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بچه ها میگم اینجا تایپیک اختصاصی Bioshock 2 هستش یا تایپیک اختصاصی بحث تبادل نظر درمورد بازیها! ؟ !
    چون فکر کنم من اشتباهی اومدم تو این تایپیک

10. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه قرار باشه، برای هر بازی 50-60 دلار بدید، اونوقت به ارزش نقدها پی می برید.
    در ضمن مثالی که از GameSpot زدید و نتیجه گرفتید که تمام سایت ها اینگونه اند، اشتباهه. چرا که GameSpot فقط یک سایته و اغلب سایت ها به بازی دیگری عنوان بهترین بازی رو دادند. آیا بقیه سایت ها هم اینگونه بودند و بهترین بازی سال چیزی غیر از انتظارات و دیدگاه های گیمرها بود؟ مطمئنا نه.
    اغلب افرادی که به سایت های نقد گیر میدند، به این خاطر بوده که انتظار داشتند به بازی محبوبشون امتیاز بالایی بدند. ولی اینطور نشد.
    جالب هست الان میانگین امتیازها بازی 90 هست اونوقت 90 بد هستش همین Heavy Rain به اون بزرگی الان امتیازهای خیلی خوشحالی داره بعضا!
    بعد بنده تا حال هر چی در مورد این بازی تو فروم حالا خود 2k و ....... دیدم داشتن میگفتن که بازی عالی هست و بازی را میخرن!همین چند وقت قبل داشتم میخوندم BioShock 2 در میان 20 بازی پیش فروش شده در انگلیستان در رده اول هست!!
    اینکه دوست داشتم بازی امتیازهاش نسبت به شماره یک زیاد باشه غیر قابل انکار هست و اینکه ناراحت شدم از این نمرات مشخص هست اما اینها پشیزی از علاقه من نسبت به BioShock کم نکرده(و من همچنین بی تابی میکنم برای شماره دوم)
    بله مطمئن باش که بهترین بازی x360 هستش
    گیرز 2 فقط با تکیه بر بهبود عالی گرافیک اومد جلو و اصلا بهبود چندانی تو زمینه داستان و گیم پلی تو اون مدت ساخت نداده بود که بخواد مثه نسخه اول بدیع باشه... واسه همونم هیچ وقت نتونست مثه نسخه اول بازی سال بشه و جوایز زیادی بگیره!
    اینکه بگیم بازی بهتر شده کافی نیست... مهم چقدر بهتر شدن بازی هستش!
    مس افکت 3 هم اصلا جای بحث نداره... چون هنوز هیچی ازش معلوم نیست!
    شایان راست میگه... نمونه های زیادی هست که نسخه بعد بهتر از نسخه قبلی بوده و نمونه های زیادی هم وجود داره که بر عکس این هستش......کلا همه چیز بستگی به نبوغ و خلاقیت تیم سازنده داره و نه چیز دیگه ای!

البته اینطور که توی نقد ign نوشته سعی شده داستان بازی مثه نسخه اول عالی باشه که خودشنکته خیلی خوبیه!
    Mass Effect 1 که به نظر میرسه اغلب دوستان خیلی تو تب شماره دوم هستن.............اصلا بیخیال به من چه!
    اتفاقا گیرز 2 را خیلی هم مانور دادن روش!بهبود چندانی تو زمینه داستان نداده بودن(این یکی را دیگه کم لطفی نفرماید من خودم از دشمنان سرسخت GeOW هستم ولی دیگه داستان شماره دومش حداقل حداقل از اون کسایی که میپرسیدم میگفتن این دفعه ترکونده و ریشه های داستانیش به اصطلاح پر و پیمون تر شده بود!
    اینکه میگید بازی نسبت به یک بهتر شده کافی نیست من کاملا موافقم ولی با توجه به زمان ساخت دیگه حداکثر 2 ساله یک کم سخت هست برای ادامه فراتر از شماره یک در صورتی که از ادامه انتظارات بالاتر باشه و سازنده بازی اصلی هم پشت بازی نباشه!الان کن لیواین پشت این بازی بود منظور بایوشاک 2 اون میتوانست بهتر کار کنه یا این جوردن توماس
    مس افکت 3 هم شرط اینه بتونه شماره 3 نسبت به شماره 2 نمرات بالاتر بگیره(به شدت منتظر این قضیه هستم آیا مس افکت 3 نیز میتواند مثل شماره 2 نمرات کسب کند تنها این بازی نه اگه Uncharted 3 در این نسل در کار باشه آیا میتوانه مثل شماره 2 خود نمرات زیاد کسب کند یا نه و از این مثالها و البته Gta جدیدی در کار باشه یعنی شماره 5 در این نسل میتوانه مثل شماره 4 نمره جمع کنه!اینها چیزی هست که برای خود من سخت هست تصور کنم امتیازهای مشابه و بالاتر بگیره این ادامه ها)
    این امیتازهای BioShock 2 هم یکی از چیزهای خوبی که داشت این بود که انتظارها پایینتر اومد و حال شماره بعدی را دیگه انتظارها تا این حد نمیشه و این خودش میتونه یک حسن باشه برای بازی تا شماره بعد(نمیدونم منظورم و رسوندم یا نه)
    الان ادامه هایی هستن که احتمالش هست بیشتر از شماره قبلیشون امتیاز بالاتر بگیرن منتها باید به اون بازیهایی نگاه کرد که تو این نسل شماره یکشون اومده و امتیازهای بسیار بالایی گرفتن مثلا همین Uncharted 3 اگه تو این نسل بیاد باید دید میتواند شماره 2 را از لحاظ امتیاز پشت سر بگذاره!و ...........
    ----------
    آقا یک چیز پس این نسخه PC کی میاد مردم من

12. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بیلیزارد فقط ملت رو گذاشته سره کار الان چند ساله بجز WOW یه بازی درست حسابی بیرون نداده؟ شرکتی بازی بیرون نده به چه دردی می‌خوره.
    n سال این Starcraft رو معرفی کرده ولی هر روز یه بامبولی درمیاره.
    بله من حرف شما رو قبول دارم شکی نیست Starcraft II و Diablo III بازی‌هایی می‌شن که تا سال‌ها میشه بازی شون کرد اما کدام بهتره یه شرکتی که هر 5-6 سال یه بازی عالی میده یا یه شرکتی مثل Bioware که هر سال 1-2 بازیه عالی میده من نیازی ندارم سال دیگه یا سال بعدش بشینم MassEffect رو بازی کنم چون می‌تونم MassEffect 3 بازی کنم و سال‌های بعدشم همینطور.
    وقتی میشه یه بازی جدید و مشابه همون زمان رو بازی کرد چرا برگردم بازیه n سال پیش رو بازی کنم.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بیلیزارد فقط ملت رو گذاشته سره کار الان چند ساله بجز WOW یه بازی درست حسابی بیرون نداده؟ شرکتی بازی بیرون نده به چه دردی می‌خوره.
    n سال این Starcraft رو معرفی کرده ولی هر روز یه بامبولی درمیاره.
    بله من حرف شما رو قبول دارم شکی نیست Starcraft II و Diablo III بازی‌هایی می‌شن که تا سال‌ها میشه بازی شون کرد اما کدام بهتره یه شرکتی که هر 5-6 سال یه بازی عالی میده یا یه شرکتی مثل Bioware که هر سال 1-2 بازیه عالی میده من نیازی ندارم سال دیگه یا سال بعدش بشینم MassEffect رو بازی کنم چون می‌تونم MassEffect 3 بازی کنم و سال‌های بعدشم همینطور.
    وقتی میشه یه بازی جدید و مشابه همون زمان رو بازی کرد چرا برگردم بازیه n سال پیش رو بازی کنم.
    دیگه این قضیه سلیقه ای هستش
    افرادی مثل من شاید لذتی که از دیابلو 2 می برن از مس افکت 2 نبرن !
    کلا ولش کن کاملا سلیقه ای هست این قضیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •