تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 32 اولاول ... 21272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 312

نام تاپيک: ✔ راهنـــمای جـــامـــع تــحـصــیـــلات بـــرون مـــرزی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    این دانشگاه رشته انیمیشن یا جلوه های ویژه داره؟ شرایط تحصیلش چجوریه هزینه هاش؟
    مدرکش معتبره؟ آخه من راجع به این رشته ها توی آمریکا و کانادا تحقیق کردم ولی هزینه هاش بالاس
    من لیسانس سینما دارم

سلام
    خواستم از شما که سابقه تحصیل تو این دانشگاه رو دارید کمک بگیرم اینکه این دانشگاه رشته "جلوه های ویژه" رو داره؟ رشته انیمیشن چطور؟
    هزینه های تحصیلش چقدر ؟
    مدت زمان تحصیلشون چقدر طول میکشه؟
    واحدهای درسیش چیه؟ چون این کار اکثرا با نرم افزارها انجام میشه چه نرم افزارهایی اونجا تدریس میشه؟ {برام خیلی مهمه}
    خودتون که اونجا تحصیل کردید از کیفیت تدریس راضی بودید؟ شرایط کاری برای فارق التحصیلان این دانشگاه چطوره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    شما که تجربه تحصیل تو این دانشگاه رو دارید لطفا من روراهنمایی کنید
    میخواستم بدونم این دانشگاه رشته "انیمیشن" یا "جلوه های ویژ" روداره؟
    من بیشتر تمرکزم روی جلوه های ویژه س _ مدت زمان تحصیلش چقدرطول میکشه؟ هزینه تحصیلش چطوره؟
    چه واحدهای درسی تو این رشته تدریس میشه؟
    با توجه به اینکه اکثر کاربا نرم افزارها انجام میشه چه نرم افزارهایی رو تدریس میکنن؟ {خیلی برام مهمه}
    ممنون میشم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت lili nika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان کسی نرفته

یکی میگه خوبه یکی میگه بده

موندم چی کار کنم

راهنمایی کنین بابا
    سلام دوست عزیز

شما 2 تا مشکل داری .

1- سربازی شما که بهتره بعد پایان دوره تصمیم به عزیمت بگیرید که اگر بحث اقامت پیش امد به مشکل نخورید.

2- حداقل مدرک برای رفتن به خارج مدرک کارشناسی هست .شما سعی کن مدرک کاردانی رو به کارشناسی تغییر بدهید .

برای رشته کامپیوتر بهترین کشور انگلیس هست که متاسفانه هزینه بالایی دارد.

با آرزوی موفقیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه برو بچ باحال روم و اساتید محترم.
    من می خوام اطلاعات جامعی دربار ه ی چگونگیه بورسیه شدن برای کارشناسی ارشد و دکترا رو بدونم.
    تو صفحات اول سایت یکی از دوستان گفته بود که بعضی از دانشگاهای فرانسه رایگانن؟درسته؟شرایطش چیه؟
    واسه ارشد و دکترارشته حقوق از لحاظ اعتبار و هزینه کدوم کشور و دانشگا ه و پیشنهاد میدین؟با این توضیح که مهد حقوق جهان کشور فرانسه هستش.فقط جون عزیزتون نگین برم توی صفحات بگردم.مرسی
    میانگینه هزینه ارشد و دکترا رو هم به طور متوسط جدا گانه بگین.اگر راهی هم برای تحصیل رایگان هست هم بگین.مرسی مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

میشه درباره ی تحصیل در نیوزلند هم بگید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ؛
    راستش چند وقتی هستش که قصد دارم پسرم رو برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بفرستم و بد ندیدم با دوستان آگاه این سایت هم مشورتی بکنم .
    پسرم امسال سوم راهنمایی میخونه و بعد از این تابستون میره اول دبیرستان . من دوست دارم برای ادامه تحصیلش توی دبیرستان بفرستمش به یکی از کشورهای اروپا یا امریکای شمالی . تعریف بیخودی نمیخوام بکنم ولی خیلی بیشتر از سنش که ۱۴ سال باشه هست ! هم از لحاظ جسمی (قد ۱۸۵ و وزن ۸۰ و ...) و هم از لحاظ عقلی و درسی . با شناختی که ازش دارم میدونم روشن فکر هست و چون از بچگی توی محیط بازی بزرگ شده ، اون طرف مشکلی از سر بیجنبگی و به قول خودمون ندید بدید بازی براش پیش نمیاد .

از یه طرف دیگه دلایل خودش برای ادامه تحصیلش تو خارج منطقی هستند . علاقش به علوم انسانی زیاد هست (و بعد از اون علوم تجربی) و میگه توی ایران هیچ کس نه به محصل رشته انسانی بها میده نه کتاب ها و درس های دبیرستانش خوب هستند ! چون توی یه شهر کوچیک هم زندگی میکنیم میگه نه تنها اینجا نمیتونه پیشرفت بکنه ، میترسه محیط بدش روش اثر بزاره و نتونه راه درستو ادامه بده .
    اما مشکل اصلی مسئله ی درس خوندنش هست ، بدون خانواده ! بالاخره هرچی باشه یه نوجوونه و توی اوج دوران بلوغ . اخلاقش مثل همه ی نوجوون ها نوسان داره و زود احساساتی (عصبانی ، ناراحت و ...) میشه اما زیاد وابسته نیست به خانواده . حالا من دنبال اینم که توی یک کالج شبانه روزی ثبت نامش کنم . به نظرتون چه کشوری مناسبه که بفرستمش ؟ از نظر قیمت تا زیر ۱۰۰ میلیون میتونم براش بپردازم سالیانه ، اما میخوام جایی بره که محیط خوبی داشته باشه و درس های علوم انسانی رو خوب بهش یاد بدن . از طرف دیگه پسرم انگلیسیش خوب هست و میتونه حرف بزنه اما زبون دیگه ای بلد نیست (توی تابستون در صورت نیاز حتما میتونه یاد بگیره) . واسه همین دوست دارم کالجش بیشتر ایرانی باشه . کلا با توجه به این توضیحات ، شما بگید برای تحصیل پسرم چیکار کنم ؟ خواهشا فقط کامل و درست راهنمایی کنید ... واقعا ممنونم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان توی فروم به این بزرگی کسی نیستش که یه راهنمایی بکنه ؟!

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

ببخشید ، من میخواستم ببینم برای رشته کامپیوتر در مقطع ارشد و دکترا ، چه کشور هایی حاضر به بورس تحصیلی دانشجویان ایرانی ( ترجیحا دانشگاه های دولتی معتبر ) هستند ؟ ممنون میشم لیستی از کشور ها و مدارک مورد نیاز بیان کنید
    Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

ببخشید ، من میخواستم ببینم برای رشته کامپیوتر در مقطع ارشد و دکترا ، چه کشور هایی حاضر به بورس تحصیلی دانشجویان ایرانی ( ترجیحا دانشگاه های دولتی معتبر ) هستند ؟ ممنون میشم لیستی از کشور ها و مدارک مورد نیاز بیان کنید
    اکثر کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی بورس هایی دارند ولی اینکه بتونید قبول بشید بستگی به شرایط شما داره. شما نیاز دارید معدل بالا داشته باشید + مقاله (به خصوص برای دکترا) + نمره زبان مناسب + نمره GRE مناسب (برای آمریکا).

11. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •