سلام
دوستان كسي اين بك گراند رو نداره اگه شبيه اينم داشتين كه شكسته باشه بذارين
خيلي دنباشم
با تشكر
سلام
دوستان كسي اين بك گراند رو نداره اگه شبيه اينم داشتين كه شكسته باشه بذارين
خيلي دنباشم
با تشكر
این دو تا والپیپر رو تو این زمینه داشتم که براتون آپ کردم.
![]()
![]()
سلام
لطف میکنید تم و آیکنهای آیفون رو برای G900 بزارید ؟
ممنون...
تم که از لحاظ سایز یکی نیستن که بشه گذاشت ولی ایکن ها توی تاپیک هست.اون اوایل.
دانلود کردم
اما توی مموری من فولدری به اسم ریسورس نیست و هرچی نیو فولدر رو میزنم میگه همچین چیزی امکان پذیر نیست
اینا روی جی900 هم جواب میده دیگه ؟!
اگه یکی دو تا برنامه نصب کنید resource ساخته میشه ... چون فولدر resource دارید نمیزاره یکی دیگه ساخته بشه ... گوشی رو در حالت file transfer به کام وصل کنید ، این فولدر پیدا میشه ... همچنین توو xplore دکمه ی صفر رو بزنید و بعد تیک گزینه ی اول و سوم رو بزارید ... اینطوری این فولدر اگه مخفی باشه پیدا میشه
سلام خسته نباشید .من آیکون تسکبار این عکسو میخوام.همونی که عکس پنجره ویندوز هست(جای اون فلشه کنار آنتن گوشی خیلی ممنون میشم بهم نشون بدی که کجا اونو دانلود کنم آخه خیلی دنبالش گشتم،اما پیداش نکردم.فدای شما ممنونننننننننن!!!!
سلام به همه بچه هاي اكتيو و باحال اين تاپيك
من تازه عضو شدم و هنوز چيزي تو چنته ندارم و فعلاً مصرف كننده هستم.
2 سال پيش W950 داشتم، پارسال فروختم ولي الان دوباره رفتم خريدم (به علت علاقه شديد به اين گوشي)
دوستان همگي خسته نباشيد.
فقط من از صفحه اول كه اومدم تا آخر تقريباً نصف لينكها منقضي شده بود، دوستان اگه لطف كنن هر كي تا اينجا هرچي گذاشته يه بار ديگه تو يه سرور كه زود منقضي نشه آپ كنه كه هم من هم دوستاني كه بعد از من وارد ميشن استفاده كنن واقعاً لطف بزرگي كرديد و دعاتون ميكنم.
ممنون
راستي، اگه يه توضيح كامل هم در مورد تغيير تمام قسمتها بزاريد بد نيست، مثلاً براي تغيير استاتوس بار فايلها رو كجا بايد كپي كنيم: روي C يا D ، روي فون مموري يا مموري استيك يا فرقي نداره،كدوم فولدرها رو توي كجا بايد بريزيم، مثلاً من Xbox رو كه دانلود كردم تو فولدر استاتوس 7 تا فولدر هست، همشو بريزم تو Resources ؟ در ضمن اگه ميدونيد روي كدوم گوشي ها هم جواب ميده بگيد بد نيست.
ببخشيد انقدر توقعاتم زياده، اگه جايي اين توضيحات هست لينك بذاريد خودم برم بخونم.
ممنون
سلام دوباره
من xbox رو ريختم، ولي 3 تا از آيكونهاي منو و تم واكمن عوض نشد، در ضمن يه فايل هم هست به نام skin.mbm نميدونم كجا بايد بريزم، يكي لطفاً بگه بايد چيكار كنم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)