حتما امروز آپدیت می کنم داره مشکلات خودشا نشون می ده
مثلا هندزفری بلوتوث هنگ می کنه
دوربینش قاط می زنه
سرعتشم فکر کنم کمه
بعضی وقتا با اینکه برنامه ای اجرا نیست 1 کاری می خواد بکنه busy مزنه
حتما امروز آپدیت می کنم داره مشکلات خودشا نشون می ده
مثلا هندزفری بلوتوث هنگ می کنه
دوربینش قاط می زنه
سرعتشم فکر کنم کمه
بعضی وقتا با اینکه برنامه ای اجرا نیست 1 کاری می خواد بکنه busy مزنه
1 سوال مهم آیا با آپدیت کلا گوشی نرم افزارش عوض می شه؟؟؟
بعدا اگر مستر ریست کنیم به حالت قبل از آپدیت بر نمی گرده؟!!
خاهش داداشR@r#m@n عزیز.اولا تبریک میگم بابت عکس هایی که گرفتی!!!و میخواستم بدونم قبلش تنظیم کردی حالت دوربین
رو یا نه همینجوری(حالت Auto ) انداختی؟؟؟منظورم اینه که لنز دوربین رو باز کردی و عکس انداختی که اینجوری افتاده؟
ایول داره!
در مورد فلاش هم عرض کنم که فلاش هیچ ربطی به سرعت شاتر نداره!!!فلاش قوی تر باعث میشه جزئیات بیشتری تو عکس های تاریک مشخص بشن.
آره با حالت اتو
![]()
![]()
بچه ها این که چیز معلومی p1 بهتره چرا مقایسه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
نه نرم افزار هاش عوض نمیشن بلکه آپدیت میشن. مثلا ممکنه نسخه پی دی اف شما 5 باشه اما بعد از آپدیت بشه
5.1 . در ضمن عیب و ایرادهایی که ممکن بوده برای خیلی ها مشکل بوجود آورده باشند رو با آپدیت کردن Frimware
حل میشه.
اما قبل از آپدیت کردن گوشی به این مسائل توجه کنید.
1. با آپدیت کردن گوشی همه چی پاک میشه از اسم و شماره تلفن ها بگیذ تا تنظیمات شخصی یعنی تلفن میشه
مثل روز اولش که سونی اریکسون بیرون داده. پس بهتره قبل از آپدیت اول مموری کارتتون رو در بیاردید و بعد توسط
برنامه PC Suite برید به قسمت Backup Manager و از گوشی تون نسخه پشتیبان تهیه کنید.
2. چک کنید ببینید اگر در وسط آپدیت ناکهان برق قطع بشه و یا اینترنت قطع بشه چه مشکلاتی ممکنه برای گوشی
بوجود بیاد و اگر مشکلی پیش اومد چطور حل میشه. این موضوع برای گوشی هایی که در ایران وجود دارند و به نوعی
میگن که شماره سریال هاشون تقلبیه مربوط میشه. بهتره در این باره در انجمن جستجو کنید تا اطلاعات کامل رو
کسب کنید. من خودم چون ایران نیستم از این جریانات خبری ندارم و بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم.
3. قبل از آپدیت کردن گوشی همیشه از فول شارژ بودن باطری گوشی مطمئن باشید تا وسط کار باطریش تموم نشه
و دچار مشکل نشید.
4. بعد از اینکه آپدیتش تموم شد اگر میخواهید شماره تلفن هاتون برگرده باید دوباره برنامه پی سی سویت رو باز کنید
و به قسمت بک آپ برید و از اونجا در تنظیمات فقط اون چیزی رو تیک بزنید که میخواهید برگرده. با مستر رسیت هم
چیزی بر نمیگرده. تنها راهش بک آپ گرفتن از گوشیه.
راستش مونده به استفاده ی طرف.اگه از اول تاپیک رو بخونی میبینی که p1i برای دوستمون پرشین بوی واقعا لازم وبچه ها این که چیز معلومی p1 بهتره چرا مقایسه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
ایده ال هست...اما من خودم هم دوست دارم گوشی جموجور!باشه هم ضربه پذیر باشه.پس نمیتونه برا من گزینه ی
خوبی باشه...
ولی خب معلومه پی 1 یک گوشی بی نقص و کاربردی هست(وقتی ازش تعریف میکنم تحریک میشم برم بخرم!).
منم از پی 1 خیلی خوشم اومده. همه اون چیزایی رو که میخوام طبق گفته پرشین بوی عزیز داره. البته خودم
سایتای دیگه رو هم نگاه کردم و مقایسه هاشو دیدم واقعا گوشی خوبیه. الان خودم کا800 دارم میخوام بفروشم و
یدونه پی1 بگیرم. خیلی شیک و باکلاسه. من خودم تو دستم گرفتم اصلا توعکس یه چیزه دیگه ست اما وقتی دستت
میگیری یه حالی میده که نگو. کافیه یک بار دستتون بگیرین و کمی باهاش کار کنید مفهمید من چی میگم.![]()
امشب آپدیتش کردم. با اینترنت adsl 256
شنس آوردم با dialup نکردم همینجوری 20 دقیقه download نرم افزار طول کشید 1 ساعت update گوشی فکر کنم با dialup حدود 9 ساعت طول بکشه.
فکر کنم با اینترنت dilup این کار غیر ممکن باشه.
الان ورژن های نرم افزارش را مثل گوشی پرشین بوی نشون میده.
بهروز جان مبارک باشه. کار خوبی کردی که آپدیت کردی.
من زیاد بهتون اصرار نکردم که آپدیت کنید به خاطر این بود که سرعت اینترنت در آپدیت کردن خیلی تاثیذ داره و اگر مشکلی
پیش بیاد ممکنه خسارت هایی رو به گوشی وارد بکنه. اما حالا که آپدیت کردید خوبه.
الان چطوره اون مشکلاتی که قبلا داشت برطرف شده یا نه؟ البته من نمیدونم چه مشکلی داشته اما الان که گوشی
من هم مثل مال شما دارای آخرین Frimware هست مشکلی باهاش ندارم. اصلا رنگ هنگ کردن رو ندیدم .
در ضمن اگر میخواهید که باطری گوشی شما کمتر مصرف بشه Wlan رو غیر فعال بکنید و تنها زمانی که بهش نیاز
دارید اون رو فعال کنید.
این هم یک هدیه از طرف من به کسانی که پی1 دارند.
W960 Orginal Theme برای گوشی P1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)