تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 461 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

========================

امکان نداره...تو تکنیکی که توبو مهاجم از بشت سر خودش از مدافع روبرو رد میکنه و توبو از بالای سر مدافع هم رد میشه چجوری میشه زد؟
    اون که خیلی حرکت گلابی هستش . من زیاد میزنم . البته تو درجه اسون

ولی اون گل اول که کریس رونالدو اون حرکت رو با پای راستش بعد پای چپش میره من اینجوری شدم
    گل بعدش هم که اون سیاهپوسته یه Diving head میاد بزنه ولی با پشت پا گل میزنه رو که دیدم اینجوری شدم

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

یا خدا . . .
    این پاریس سن ژرمن رو چه رویایی ساختن!
    نه پاسکاریشون،نه پاس در عمقشون،نه سانترشون هیچکدوم طبیعی نیستن و بدون کمترین خطایی میرسن دست بازیکنشون
    در عرض 3 دقیقه 2 گل بهم زدن

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام... دیشب درصد اکامپلیشمنت هام به 99 درصد رسید کلا 3 کار مونده برای انجام یکیش عمومی هست اینکه در هر پستی که هستم 1200 تا تکل بزنم که تا به حال 320 تا تکل زدم (سر پایی یا زمینی فرقی نمی کنه)
    2 تا دیگه هم برای دروازبانی هست: اینکه 10 تا پنالتی رو مهار کنم که تا حالا 2 تا رو مهار کردم و اینکه 150 تا بازی رو ببرم در حالیکه بازیکن پرو ام به عنوان دروازبان باشه...

اما خدمت سهیل جان بگم که حرکت های تکنیکی فیفا خیلی آسون هست شما برو ارنا کلی کار یاد می گیری... یه ویدیو گذاشتم که جیگرت حال بیاد...

اما بریم سراغ ویدیویی که دیشب سر دراگ بال اتفاق افتاد روی اکس باکس بازی می کنم واسه همین مجبورم آنسکرین با موبایلم فیلم بگیرم شرمنده بابت پائین بودن کیفیت فیلم ها

از اونجایی که ممکنه دانلود نکنید... یه اشاره به ویدیوی باگ بکنم که دراک بال شدنی از هر تیم یه بازیکن وایمیسته کنار داور ولی از تیم من پویول دنی آلوز و بوسکتز می خواستن پشت توپ باشن البته پویول و دنی آلوز 2 روحن در یک بدن که اون ابتدای ویدیو دنی الوز از پویول استخراج میشه و تعادلش هم به هم می خوره که نهایتا درگیری میشه بینشون و پویول کله پا میشه و مجبور میشه تلافی این کار ها رو سر بوسکتز در بیاره که این نتیجه اش چیزی نبود جز رو سفید کردن محمد نصرتی و شیث رضایی دیگه ادامه ندم خودتون دانلود کنید ببینید ویدیو رو

5. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

این ویدئوی دراپ بال خیلی جالب بود
    انگار سه نفری دارن سر اینکه کی توپو بده به حریف با هم دعوا میکنن

7. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من میخوام fifa Cd Key بحرم ... راستش جای مطمئن میخوام بگیرم ..... در کل میخوام بدونم آنلاین فیفا چجوریه ؟! حال میده واقعا ؟!

داره خودمونی میشه lovelyboy342000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من میخوام fifa Cd Key بحرم ... راستش جای مطمئن میخوام بگیرم ..... در کل میخوام بدونم آنلاین فیفا چجوریه ؟! حال میده واقعا ؟!
    aligame.ir
    کاملا خیالت راحت باشه.

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام... دیشب درصد اکامپلیشمنت هام به 99 درصد رسید کلا 3 کار مونده برای انجام یکیش عمومی هست اینکه در هر پستی که هستم 1200 تا تکل بزنم که تا به حال 320 تا تکل زدم (سر پایی یا زمینی فرقی نمی کنه)
    2 تا دیگه هم برای دروازبانی هست: اینکه 10 تا پنالتی رو مهار کنم که تا حالا 2 تا رو مهار کردم و اینکه 150 تا بازی رو ببرم در حالیکه بازیکن پرو ام به عنوان دروازبان باشه...

اما خدمت سهیل جان بگم که حرکت های تکنیکی فیفا خیلی آسون هست شما برو ارنا کلی کار یاد می گیری... یه ویدیو گذاشتم که جیگرت حال بیاد...

اما بریم سراغ ویدیویی که دیشب سر دراگ بال اتفاق افتاد روی اکس باکس بازی می کنم واسه همین مجبورم آنسکرین با موبایلم فیلم بگیرم شرمنده بابت پائین بودن کیفیت فیلم ها

از اونجایی که ممکنه دانلود نکنید... یه اشاره به ویدیوی باگ بکنم که دراک بال شدنی از هر تیم یه بازیکن وایمیسته کنار داور ولی از تیم من پویول دنی آلوز و بوسکتز می خواستن پشت توپ باشن البته پویول و دنی آلوز 2 روحن در یک بدن که اون ابتدای ویدیو دنی الوز از پویول استخراج میشه و تعادلش هم به هم می خوره که نهایتا درگیری میشه بینشون و پویول کله پا میشه و مجبور میشه تلافی این کار ها رو سر بوسکتز در بیاره که این نتیجه اش چیزی نبود جز رو سفید کردن محمد نصرتی و شیث رضایی دیگه ادامه ندم خودتون دانلود کنید ببینید ویدیو رو
    ایول خیلی حال کردم

فقط اون دراپ بال

11. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اره ..دقیقا .. پست سمت راست یا RW برای یه بازیکن سرعتی و باتکنیک و کسی که خط دفاع رو دور بزنه خوبه .. مثل بازیکنی مانند cerci که توی این پست عالیه و چپ پا هست ولی مناسب این پسته و البته فک کنم اورالش 77 ولی توی منیجر مود اگر بخرینش از فیورنتیا اگه اشتباه نکنم تا 86 هم فک کنم رشد کنه ...
    سیستم 4 - 1 - 2 -1 - 2 در اصل مثله سیستم 4 - 4 - 2 لوزی شکلیه که تیم ملی انگلیس زیاد ازش استفاد میکرد .. این سیستم فوق العاده عالیه ... ولی عیبی که داره اینه که CM نداره .. هر تیمی به نظر من باید توی ترکیبش CM و CDM باشه .. این دو پست حیاتی هستن ...
    +
    این پست برای بارسا خیلی خوب نیست ... چون ژاوی و اینیستا RM و LM نیستند و این دو پست بیشتر برای بازیکن های کناریه .. و پست تخصصی این دو بازیکن حساب نمیشه .. البته ترکیب ها به توانایی خوده گیمر ها هم بستگی داره و سبک بازیکن یه گیمر ممکنه با این ترکیب راحت تر باشه و بیشتر بخوره و در کل هر ترکیبی که بیشتر باهاش راحتین رو بزارین که اگر ایرادی هم نداشته باشه و بازیکنا توی پست های تخصصیشون باشن خیلی بهتر و بازم به نظر من شیفت کردن بین دو ترکیب خیلی مهم تره ... من نمیدونم چرا فیفا قابلیتی رو نداره که بشه مثلا یک سوم بازی رو با یه ترکیب و بعدش با یه ترکیب دیگه بازی کنیم و سیستم خودش سویچ کنه ... یا مثلا امکانی داشته باشه که اگه تیم گل خورد به طور اتوماتیک ترکیب رو عوض کنه و موقع حمله و دفاع ارایش دفاعی تفاوت داشته باشه ... میدوارم این مشکل که به نظر من خیلی هم جدی هست رو برطرف کنن ..
    شهاب فکر کنم یه اشتباهی کردی.این سیستم دو شماره داره که توی پرانتز کنارش هست.من منظورم شماره 2 هست.این سیستم هم به جای RM و LM پست RCM و LCM داره که یکم هم جمع تره.
    نظرتون درباره ی اینکه بعضی از بچه ها دریبل ها و حرکات تکنیکی رو آموزش بدن؟بعضی ها که اینترنت پر سرعت دارن میتونن یه کلیپ هم از تکنیک بزارن.

13. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    آموزش حرکات تیک نیکی(تکنیکی)توی فیفا12.شاید به دردتون بخوره
    فرمت:MP4
    حجم:56مگابایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فرمت:AVI
    حجم:13مگابایت
    کد:
    فرمت:3GP
    حجم:2.2مگابایت
    کد:

15. 7 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhoseinn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه پیچ دانلود کردم این لیست توش بود
    اما نمیدونم چیند یا چجوری میشه ازشون استفاده کرد
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    لیست:
    Fifa 12 Chants for all English Premier League

FIFA 12 Empoli Kits Pack

FIFA 12 AS Bari Kits Pack

FIFA 12 Fast Start V.1.0

FIFA 12 Adidas MLS Works OM Ball

FIFA 12 ENB Series

FIFA 12 Mizuno Morelia Gold

FIFA 12 GAMEPLAY EVOLUTION TOOL PLUS

FIFA 12 Sponsor Patch

FIFA 12 K-League Mini Face Pack 2012

FIFA 12 Crowd Disable-Remover

FIFA 12 Nike Mercurial Superfly III Boots Pack

FIFA 12 China National Team Mod

FIFA 12 i86 Regenerator Full Version

FIFA 12 Nike Seitiro Ballpack

FIFA 12 Realistic Stadiums Names

Regularcat FIFA 12 Unlicensed Leagues, Teams & Tournaments

FIFA 12 Adidas Europa League Bal
    l
    FIFA 12 Goal and Entrance songs

FIFA 12 Asics GEL-Noosa Tri 6

FIFA 12 Chants for all Serie A

FIFA 12 Real Performance Optimizer V 1.0

FIFA 12 Career Tournament Mode Editor V 0.9 Beta

Fifa 12 Chants

FIFA 12 Adidas F50 adizero Leather White/Blue/Slime

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •