تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 461 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اقا پچی رسمی یا غیر رسمی واسه بازی اومده؟ اگه آره لطفا لینک
    هیچ گونه پچ رسمی برای بازی نخواهد امد . نقل و انتقالات جدید از توی بازی و خود بازی هم از طریق اریجین اپدیت میشه که تا حالا دو بار همون اولا اپدیت شد و کمی تغییر تو گیم پلی دیده شد .

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره ..دقیقا .. پست سمت راست یا RW برای یه بازیکن سرعتی و باتکنیک و کسی که خط دفاع رو دور بزنه خوبه .. مثل بازیکنی مانند cerci که توی این پست عالیه و چپ پا هست ولی مناسب این پسته و البته فک کنم اورالش 77 ولی توی منیجر مود اگر بخرینش از فیورنتیا اگه اشتباه نکنم تا 86 هم فک کنم رشد کنه ...
    سیستم 4 - 1 - 2 -1 - 2 در اصل مثله سیستم 4 - 4 - 2 لوزی شکلیه که تیم ملی انگلیس زیاد ازش استفاد میکرد .. این سیستم فوق العاده عالیه ... ولی عیبی که داره اینه که CM نداره .. هر تیمی به نظر من باید توی ترکیبش CM و CDM باشه .. این دو پست حیاتی هستن ...
    +
    این پست برای بارسا خیلی خوب نیست ... چون ژاوی و اینیستا RM و LM نیستند و این دو پست بیشتر برای بازیکن های کناریه .. و پست تخصصی این دو بازیکن حساب نمیشه .. البته ترکیب ها به توانایی خوده گیمر ها هم بستگی داره و سبک بازیکن یه گیمر ممکنه با این ترکیب راحت تر باشه و بیشتر بخوره و در کل هر ترکیبی که بیشتر باهاش راحتین رو بزارین که اگر ایرادی هم نداشته باشه و بازیکنا توی پست های تخصصیشون باشن خیلی بهتر و بازم به نظر من شیفت کردن بین دو ترکیب خیلی مهم تره ... من نمیدونم چرا فیفا قابلیتی رو نداره که بشه مثلا یک سوم بازی رو با یه ترکیب و بعدش با یه ترکیب دیگه بازی کنیم و سیستم خودش سویچ کنه ... یا مثلا امکانی داشته باشه که اگه تیم گل خورد به طور اتوماتیک ترکیب رو عوض کنه و موقع حمله و دفاع ارایش دفاعی تفاوت داشته باشه ... میدوارم این مشکل که به نظر من خیلی هم جدی هست رو برطرف کنن ..
    خیلی ممنون . استفاده کردیم .

توی پستهای قبلی گفتی از 4-3-1-2 استفاده خوبی میشه بکنی .
    یه چندتا بازی رو با این سیستم رفتم حس کردم بازیم بهتر شد . مخصوصا پاس کاریها . حتی با یک تیم درجه پایین هم خوب جواب داد .
    ولی همون طور که گفتی از جناحین خیلی حمله میکنن . ولی مشکل ترکیبم اینجا نبود .
    مشکل در واقع اینجا بود که بعضی مواقع هافبکها برای دفاع از جناحین میرفتن و وسط زمین خلأ ای دیده میشد که از اونجا نفوذ میکردن .
    البته خوب میشد با کمی شانس دفاع کرد و بازی رو برد . واقعا پاس کاری بهتر میشد .
    حالا بماند میخواستم ببینم نظرت واسه سیستم 4-3-3 چیه . نه اون همیشگی . منظورم این شکله .
    البته تقریبی کشیدم ولی معلوم میشه . این تقریبا همون 4-3-1-2 هستش که CAM اومده در خط حمله و نوک واستاده . من معمولا جلوی 4-4-2 با این سیستم خوب نتیجه میگیرم.

ستاره ها رو پست بازیکنها در نظر بگیر .

....*
    .................*.......*
    .*
    .............*...............*
    .*
    ....*
    Last edited by Gregar; 21-01-2012 at 01:49.

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی ممنون از جنابCATALONIAبه خاطر ترکیب خوبی که معرفی کردن.من که یه گیمر آماتورم تونستم با این ترکیب توی حالتPROFESSIONALچهار تا به مادرید بزنم.بدون هیچ تقلبی.از استراتژی COUNTER ATTACKاستفاده کردم.
    از سمت راست:4-1-2-1-2
    فقط شما فرمودین که این ترکیب روی کناره ها مشکل داره ولی تونستم حلش کنم:
    اگه RSتون مشکل نداره به قسمتEDITدرFORMATIONتون برید.شما یه RCMدارید که همون ژاویه و یهLCMکه اینیستاست.یکیشون رو انتخاب کنید. و POSITIONINGتویDEFENCEرو به کناره ها انتقال بدید.
    در کل ترکیب خیلی مناسبی برای بارساست.
    بازم ممنون از کمکهاتون

6. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خیلی ممنون . استفاده کردیم .

توی پستهای قبلی گفتی از 4-3-1-2 استفاده خوبی میشه بکنی .
    یه چندتا بازی رو با این سیستم رفتم حس کردم بازیم بهتر شد . مخصوصا پاس کاریها . حتی با یک تیم درجه پایین هم خوب جواب داد .
    ولی همون طور که گفتی از جناحین خیلی حمله میکنن . ولی مشکل ترکیبم اینجا نبود .
    مشکل در واقع اینجا بود که بعضی مواقع هافبکها برای دفاع از جناحین میرفتن و وسط زمین خلأ ای دیده میشد که از اونجا نفوذ میکردن .
    البته خوب میشد با کمی شانس دفاع کرد و بازی رو برد . واقعا پاس کاری بهتر میشد .
    حالا بماند میخواستم ببینم نظرت واسه سیستم 4-3-3 چیه . نه اون همیشگی . منظورم این شکله .
    البته تقریبی کشیدم ولی معلوم میشه . این تقریبا همون 4-3-1-2 هستش که CAM اومده در خط حمله و نوک واستاده . من معمولا جلوی 4-4-2 با این سیستم خوب نتیجه میگیرم.

ستاره ها رو پست بازیکنها در نظر بگیر .

....*
    .*
    .............*...............*
    .*
    ....*
    4 - 3 - 1 - 2 به نظرم بهترین ترکیب برای بارساست ... نظر شخصی خوده من ترکیب 4 - 5 - 1 که خیلی ترکیب عالی هست ... ولی برای بارسا این بهترین ترکیب هست ...
    اره .. مشکل این ترکیب نبود LM و RM توی بازیه .. والا این نکته که اشاره کردید من با گذاشتن ماسچرانو حلش کردم .. یعنی ترکیب رو یه جوری چیدم که ماسچرانو در مواقع دفاع یا ضد حمله حریف بیاد وسط و مداف مرکزی های برن عقب .. توی قسمت ادیت ترکیب یه قسمت داره که فلش دارن بازیکن ها ، اون قسمت فلش ماسچرانو رو بزارین عقب اینطوری برمیگرده عقب ...
    این سیستم هم همون طور که گفتید یه تعمیمی از سیستم 4- 3 - 1 - 2 هست که البته هجومی تره ...
    +
    اینا دیگه فرق زیادی نداره ..
    فقط با توجه به چند نکته باید ترکیب رو انتخاب کنید ..
    1 ) با توجه به بازیکن هایی که دارید ( که البته توی منیجر مود اگه میرین برعکسه .. یعنی باید با توجه به ترکیبی که دارید بازیکن بخرید )
    2 ) با توجه به تیمی که جلوی شما بازی میکنه
    3 ) با توجه به نتیجه .. ( که این رو گفتم که هنوز فیفا این امکان رو نداره که به طور خودکار سویچ کنه و باید دستی این کار رو بکنید ... )

سلام
    خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی ممنون از جنابCATALONIAبه خاطر ترکیب خوبی که معرفی کردن.من که یه گیمر آماتورم تونستم با این ترکیب توی حالتPROFESSIONALچهار تا به مادرید بزنم.بدون هیچ تقلبی.از استراتژی COUNTER ATTACKاستفاده کردم.
    از سمت راست:4-1-2-1-2
    فقط شما فرمودین که این ترکیب روی کناره ها مشکل داره ولی تونستم حلش کنم:
    اگه RSتون مشکل نداره به قسمتEDITدرFORMATIONتون برید.شما یه RCMدارید که همون ژاویه و یهLCMکه اینیستاست.یکیشون رو انتخاب کنید. و POSITIONINGتویDEFENCEرو به کناره ها انتقال بدید.
    در کل ترکیب خیلی مناسبی برای بارساست.
    بازم ممنون از کمکهاتون
    خواهش میکنم ...
    من گفتم قسمت کناره های ترکیب 4 - 3 - 1 - 2 مشکل داره نه این ترکیب 4-1-2-1-2
    مشکل این ترکیب اینه که ژاوی و اینیستا توی پست تخصصیشون نیستن .. همین کاری هم که شما میگید اینه که بازیکن ها رو ببرید به کناره که در اصل یه بازیکنی مثل ژاوی یا اینیستا رو از جای اصلی که میتونه ثمر بخش باشه و بازیگردانی کنه دور میکنه و میکشه به قسمتی که بیشتر باید نفوذ کنه و دفاع رو دور بزنه . شاید خوب باهاشون بشه بازی کرد ، ولی بازیکن که توی پست تخصصی خودش باشه یه چیز دیگس !

8. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

نه
    این سیستمی که من گفتم همون4-3-1-2هست فقط فرقش اینه که از این سه تا هافبک که جلوی مدافعا هستن،وسطی رو اوردم عقب تر تا توی دفاع به مشکل نخورم.به محل اون دو تای دیگه هم اصلا دست نزدم فقط یه جوری تنظیم کردم که موقعی که توپ میفته دست حریف توی کناره ها دفاع کنن ولی موقع حمله همونcmها باشن تا از اوورالشون بیشترین استفاده رو ببرن.اگه تونستم یه عکس براتون میذارم
    ممنون
    سری گل های برتر + بدترین سوتی هفته 12 ام (هفته پیش)
    کد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و حالا سری 13 که گفته بودم با این گلها اینجوری میشین که چه حرکاتی تو فیفا هست و ما

سری گل های برتر هفته 13 ام (همین هفته)
    کد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا که خدا شانس بده
    Last edited by Mohammad Yek110; 21-01-2012 at 19:43.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ممنون کاتالونیا جان

میگم اواتارت فابرگاسه ولی هیچی از فابرگاس نگفتی . میگم به نظرت کدوم دو نفر زیر واسه هافبک خوبن

ژاوی ، اینیستا
    ژاوی ، فابرگاس
    فابرگاس ، اینیستا

این واقعا چیزیه که من موندم . معمولا با بودن ژاوی موافقم ولی بین اینیستا و فابرگاس موندم کدوم و بزارم . خداییش دو تاشون توانایی بالایی دارن تو اون پست . ولی حدسم اینه که اینیستا چون تکنیکی تره بهتر باشه . چی میگی ها ؟

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الله اکبر...الله اکبر.......اینا دیگه چه گلایی بود...مگه ممکنه؟مگه میشه؟اخه چطوری میشه؟اصن میگیم تیم حریف داشت دفاع نمی کرد از قصد...همینجوری تو تمرین هم نمیشه این کار رو کرد.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

احتمالا
    نه واقعا میشه گفت 100 درصد روی آماتور یا یه درجه بالاتره
    همه مدافع ها مثل چوب خشکشون زده
    کلا فکر زدن یه سری ازین گل هارو از ذهنمون بیرون کنیم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

الله اکبر...الله اکبر.......اینا دیگه چه گلایی بود...مگه ممکنه؟مگه میشه؟اخه چطوری میشه؟اصن میگیم تیم حریف داشت دفاع نمی کرد از قصد...همینجوری تو تمرین هم نمیشه این کار رو کرد.....
    مشکل ما هم همینه که تو کتمون نمیره همچین گلهایی بشه زد

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مشکل ما هم همینه که تو کتمون نمیره همچین گلهایی بشه زد
    ========================

امکان نداره...تو تکنیکی که توبو مهاجم از بشت سر خودش از مدافع روبرو رد میکنه و توبو از بالای سر مدافع هم رد میشه چجوری میشه زد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •