هیچ گونه پچ رسمی برای بازی نخواهد امد . نقل و انتقالات جدید از توی بازی و خود بازی هم از طریق اریجین اپدیت میشه که تا حالا دو بار همون اولا اپدیت شد و کمی تغییر تو گیم پلی دیده شد .
هیچ گونه پچ رسمی برای بازی نخواهد امد . نقل و انتقالات جدید از توی بازی و خود بازی هم از طریق اریجین اپدیت میشه که تا حالا دو بار همون اولا اپدیت شد و کمی تغییر تو گیم پلی دیده شد .
خیلی ممنون . استفاده کردیم .
توی پستهای قبلی گفتی از 4-3-1-2 استفاده خوبی میشه بکنی .
یه چندتا بازی رو با این سیستم رفتم حس کردم بازیم بهتر شد . مخصوصا پاس کاریها . حتی با یک تیم درجه پایین هم خوب جواب داد .
ولی همون طور که گفتی از جناحین خیلی حمله میکنن . ولی مشکل ترکیبم اینجا نبود .
مشکل در واقع اینجا بود که بعضی مواقع هافبکها برای دفاع از جناحین میرفتن و وسط زمین خلأ ای دیده میشد که از اونجا نفوذ میکردن .
البته خوب میشد با کمی شانس دفاع کرد و بازی رو برد . واقعا پاس کاری بهتر میشد .
حالا بماند میخواستم ببینم نظرت واسه سیستم 4-3-3 چیه . نه اون همیشگی . منظورم این شکله .
البته تقریبی کشیدم ولی معلوم میشه . این تقریبا همون 4-3-1-2 هستش که CAM اومده در خط حمله و نوک واستاده . من معمولا جلوی 4-4-2 با این سیستم خوب نتیجه میگیرم.
ستاره ها رو پست بازیکنها در نظر بگیر .
....*
.................*.......*
.*
.............*...............*
.*
.................*.......*
....*
Last edited by Gregar; 21-01-2012 at 01:49.
سلام
خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی ممنون از جنابCATALONIAبه خاطر ترکیب خوبی که معرفی کردن.من که یه گیمر آماتورم تونستم با این ترکیب توی حالتPROFESSIONALچهار تا به مادرید بزنم.بدون هیچ تقلبی.از استراتژی COUNTER ATTACKاستفاده کردم.
از سمت راست:4-1-2-1-2
فقط شما فرمودین که این ترکیب روی کناره ها مشکل داره ولی تونستم حلش کنم:
اگه RSتون مشکل نداره به قسمتEDITدرFORMATIONتون برید.شما یه RCMدارید که همون ژاویه و یهLCMکه اینیستاست.یکیشون رو انتخاب کنید. و POSITIONINGتویDEFENCEرو به کناره ها انتقال بدید.
در کل ترکیب خیلی مناسبی برای بارساست.
بازم ممنون از کمکهاتون
4 - 3 - 1 - 2 به نظرم بهترین ترکیب برای بارساست ... نظر شخصی خوده من ترکیب 4 - 5 - 1 که خیلی ترکیب عالی هست ... ولی برای بارسا این بهترین ترکیب هست ...
اره .. مشکل این ترکیب نبود LM و RM توی بازیه .. والا این نکته که اشاره کردید من با گذاشتن ماسچرانو حلش کردم .. یعنی ترکیب رو یه جوری چیدم که ماسچرانو در مواقع دفاع یا ضد حمله حریف بیاد وسط و مداف مرکزی های برن عقب .. توی قسمت ادیت ترکیب یه قسمت داره که فلش دارن بازیکن ها ، اون قسمت فلش ماسچرانو رو بزارین عقب اینطوری برمیگرده عقب ...
این سیستم هم همون طور که گفتید یه تعمیمی از سیستم 4- 3 - 1 - 2 هست که البته هجومی تره ...
+
اینا دیگه فرق زیادی نداره ..
فقط با توجه به چند نکته باید ترکیب رو انتخاب کنید ..
1 ) با توجه به بازیکن هایی که دارید ( که البته توی منیجر مود اگه میرین برعکسه .. یعنی باید با توجه به ترکیبی که دارید بازیکن بخرید )
2 ) با توجه به تیمی که جلوی شما بازی میکنه
3 ) با توجه به نتیجه .. ( که این رو گفتم که هنوز فیفا این امکان رو نداره که به طور خودکار سویچ کنه و باید دستی این کار رو بکنید ... )
خواهش میکنم ...
من گفتم قسمت کناره های ترکیب 4 - 3 - 1 - 2 مشکل داره نه این ترکیب 4-1-2-1-2
مشکل این ترکیب اینه که ژاوی و اینیستا توی پست تخصصیشون نیستن .. همین کاری هم که شما میگید اینه که بازیکن ها رو ببرید به کناره که در اصل یه بازیکنی مثل ژاوی یا اینیستا رو از جای اصلی که میتونه ثمر بخش باشه و بازیگردانی کنه دور میکنه و میکشه به قسمتی که بیشتر باید نفوذ کنه و دفاع رو دور بزنه . شاید خوب باهاشون بشه بازی کرد ، ولی بازیکن که توی پست تخصصی خودش باشه یه چیز دیگس !
نه
این سیستمی که من گفتم همون4-3-1-2هست فقط فرقش اینه که از این سه تا هافبک که جلوی مدافعا هستن،وسطی رو اوردم عقب تر تا توی دفاع به مشکل نخورم.به محل اون دو تای دیگه هم اصلا دست نزدم فقط یه جوری تنظیم کردم که موقعی که توپ میفته دست حریف توی کناره ها دفاع کنن ولی موقع حمله همونcmها باشن تا از اوورالشون بیشترین استفاده رو ببرن.اگه تونستم یه عکس براتون میذارم
ممنون
واقعا که خدا شانس بدهسری گل های برتر + بدترین سوتی هفته 12 ام (هفته پیش)
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حالا سری 13 که گفته بودم با این گلها اینجوری میشین که چه حرکاتی تو فیفا هست و ما
سری گل های برتر هفته 13 ام (همین هفته)
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by Mohammad Yek110; 21-01-2012 at 19:43.
ممنون کاتالونیا جان
میگم اواتارت فابرگاسه ولی هیچی از فابرگاس نگفتی . میگم به نظرت کدوم دو نفر زیر واسه هافبک خوبن
ژاوی ، اینیستا
ژاوی ، فابرگاس
فابرگاس ، اینیستا
این واقعا چیزیه که من موندم . معمولا با بودن ژاوی موافقم ولی بین اینیستا و فابرگاس موندم کدوم و بزارم . خداییش دو تاشون توانایی بالایی دارن تو اون پست . ولی حدسم اینه که اینیستا چون تکنیکی تره بهتر باشه . چی میگی ها ؟
الله اکبر...الله اکبر.......اینا دیگه چه گلایی بود...مگه ممکنه؟مگه میشه؟اخه چطوری میشه؟اصن میگیم تیم حریف داشت دفاع نمی کرد از قصد...همینجوری تو تمرین هم نمیشه این کار رو کرد.....
احتمالا
نه واقعا میشه گفت 100 درصد روی آماتور یا یه درجه بالاتره
همه مدافع ها مثل چوب خشکشون زده
کلا فکر زدن یه سری ازین گل هارو از ذهنمون بیرون کنیم![]()
مشکل ما هم همینه که تو کتمون نمیره همچین گلهایی بشه زد
![]()
========================
امکان نداره...تو تکنیکی که توبو مهاجم از بشت سر خودش از مدافع روبرو رد میکنه و توبو از بالای سر مدافع هم رد میشه چجوری میشه زد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)