تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 359 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال آفیس hoosein saba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

L2TP رو تو ایرانسل بستن؟!
    بله حدود دو هفته اس بستن

2. 2 کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه golijan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

بازم ممنون...
    راستي اين دكمه تشكر كجاست؟ نميبينم آخه چشمام ضعيف شده!!

در مورد اينكه پينگها بالاست،راه حلي هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بازم ممنون...
    راستي اين دكمه تشكر كجاست؟ نميبينم آخه چشمام ضعيف شده!!

در مورد اينكه پينگها بالاست،راه حلي هست؟

به نظرم روش تاييد شده اي وجود نداره كه همه بتونن ازش استفاده كنن و واقعا پينگشون بياد پايين .

استفاده از نرم افزار - تنظيمات فني isp - تنظيمات ريجستري- استفاده از ويـ پي ان كشور سرور مقصد - و ..... همه ميتونه در كاهش پينگ موثر باشه ولي واقعيت اينه كه هيچكدوم اينا تاييد شده نيست و فقط بعضي ها از رو آزمون و خطا به روشهايي براي كاهش پينگ رسيدن .ولي چيزيكه كه مسلمه اينكه بيشتر از اينكه شما بتونيد در پايين آورن پينگ موثر باشيد شركتهاي سرويس دهنده ميتونن موثر باشن ،كه از اونجائيكه بحث ما در اينجا راجع به gprs هست بايد بگم بايد دور اين موضوع و پشتيباني فني isp رو خط بولد بكشيد و به فكر همكاري isp در زمينه كاهش پينگ نباشيد

در آخر به اين چند صفحه هم سر بزنيد تا متوجه اصل مطلب بشين :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

از ساعاتي پيش پورت pptp هم در سراسر كشور مسدود شده
    در حال حاضر فقط پروتکل SSTP فعال هست

امیدواریم اوضاع بهبود یابد

7. 2 کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

پيش فرض

ما که ویندوز سون داریم اس تی تی پی هم فیتیله تعطیله حسین جان؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ما که ویندوز سون داریم اس تی تی پی هم فیتیله تعطیله حسین جان؟
    رفقايي كه ويندوز سون دارن ميگن از sstp استفاده ميكنن
    من كه خودم نداي السلام و عليك يا اولترا سورف رو سر دادم

10. این کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خوب مث اينكه آخرين اميدهاي ما هم نقش بر آب شد.
    بي همه چيزا زدن تركوندن همه چي رو. اينم روش.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام به دوستاي عزيز
    راستش من مدتيه ميخوام از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده كنم ولي از اونجايي كه يكي ميگه خوبه ويكي ميگه بده قبل از اينكه بخوام مودم همراه بگيرم يه چند تا سوال داشتم كه خواهشا واضح جواب بدين. قربون همتون

اولا بگم به يك دليل مهم من نميتونم
    ADSL بگيرم:
    اينكه سيم كشي تلفن منطقه قديميه وفرسوده و چندساليه مخابرات محترم(!) قراره سيم كشي رو عوض كنه كه حالاحالاها بيخيالن و از همسايه كه ADSL دارن پرسيدم همشون از بابت سرعت افتضاح شكايت دارن و مخابرت ميگه چشم

درمورد وايمكس هم راستش قيمتش بالاست و يه جورايي واسم نميصرفه!
    هزينه مودم مبين نت حدود 110هزار تومنه و 128Kbps رو براي مصارف خانگي با محدوديت 5GB رو ميده ماهي 15هزار تومن. تازه اين فقط يك روي سكه هست مسلما سرعت وايمكس هم مشكلات مشابهي داره. و ديگه اينكه چون من ماهي يك هفته خونه خودمون نيستم مودم وايمكس بزرگه و نميشه باخودم ببرمش همه جا.

پس ميريم سراغ اينترنت موبايل
    EDGE
    من پستهاي چند صفحه اول كه مربوط به 15 ماه پيشه و پست هاي چند صفحه آخر اين تايپكو خوندم.
    (راستي من كرمانشاه زندگي ميكنم و چون گوشيم EDGE رو پشتيباني نميكنه ميخوام از HSUPA D-Link-DWM-156 استفاده كنم كه قيمتش حدود 85 هزار تومنه)هنوز نخريدم واسه همين قبل از هزينه كردن ميخواستم جواب سوالامو بگيرم بعد بخرم. پول مفت ندم بشه ضرر!
    سوال زياد دارما فقط خدايي منطقي جواب بدين و با حوصله
    مخصوصا دوستايي كه چند وقتيه تجربه ايترنت EDGE رو دارن
    1. راستي اين سيم كارت دانگل نرم افزار باهاش هست يا اتومات نصب ميشه؟ قبل از استفاده از سيم كارت بايد تنظيمات GPRS رو فعال كرده باشم بعد داخل سيم كارت دانگل بذارم؟ EDGE تنظيمات نداره؟
    2. در حال حاظر عملا سرعت EDGE چقدره؟ ميزان قطعي و وصليش چطوره؟
    3. از نظر سرعت EDGE همراه اول بهتره يا ايرانسل(بدون در نظر گرفتن محدوديت حجمي ايرانسل)؟ تو روز و شب تفاوت سرعت وجود داره؟
    4. از اونجايي كه هرچقدر تماس تلفنی و گفتگو در آنتنهای BTS یا موبایل نزدیک به محل سکونت شما زیاد باشه سرویس با افت سرعت د چار میشه پس نرم افزار FieldTest رو معرفي كردن و گفتن كه با نصبش رو برخي از گوشيها ميشه ميشه BTSي كه سرعتش مناسبتره رو انتخاب كرد. ولي موقعي كه ميخوام از مودم همراه استفاده كنم چي؟ همچين نرم افزاري هست كه بشه رو كامپيوتر نصب كرد واينكارو انجام داد؟
    5. ايني كه ميگن پينگش بالاست يعني چه؟ منظور از پينگ چيه؟ پينگ 300 يا 800 يا 1200...؟ واسه تست پينگ بايد به /www.pingtest.net رفت و تست كرد؟ براي رفع اين مشكل راه حلي هست؟
    6. بايد حتما از وي P ان هاي L2tp استفاده كرد ؟ PPTP كار نميكنه با اينترنت موبايل؟ فرق PPTP و L2TP و SSTP چيه؟
    7. مشكلي كه دوستان ميگفتن به سختي و گاهي هم اصلا ياهو رو باز نميكنه هنوز وجود داره؟ دليل مشكلش با سايت و مسنجر ياهو چيه؟
    8. دوستان براي افزايش سرعت لود صفحات نرم افزارهي متفاوتي پيشنهاد كردن مثل cFosspeed و SpeedConnect internet accelerato وافزونه هاي فاير فاكس مثل
    افزونه fastun
    کد:
    افزونه Fasterfox Lite
    کد:
    افزونه Speed DNS

کد:
    اين افزونه ها و نرما فزار واقعا رو افزايش سرعت تاثير داره؟ اگه همشونو نصب كنيم باهم تداخل ندارن كه عملكرد همو مختل كنن؟ نسخه هاي جديد اين فزونه ها رو نسخه هاي 5 و 6 فايرفاكس درست شده ؟
    9. تاثير داره كه از چه نرم افزاري دانلود منيجري استفاده ميكنيم كه سرعت دانلودمون در هنگام دانلود موازي و همزمان چندين فايل كمتر نشه يا حداقل كمي كمتر بشه؟ مثلا با IDM باشه يا LimeWire يا Mass Downloader يا

Net.Transport

ميدونم اين تايپك مربوط به ديال آپ نيست اما دوتا سوال كوچولو داشتم:
    1. گاهي كامل كانكت ميشم اما اصلا Recive/Send ندارم(2-3 كيلوبايتي بيشتر نيست) چرا مشكل چيه؟
    2. يه مدته و اغلب براي اغلب سايت ها اين اتفاق ميفته كه سايتها دير لود ميشن،منظورم اينه كه كم كم لود نميشه بلكه بعد از مدت طولاني يه دفعه بالاي نود درصد سايت لود ميشه. مشكل چيه؟ راه حلي داره بفرماييد
    سلام دوست عزیز من هم تا جایی که بتونم کمکت میکنم
    1-نه خودش راحت نصب میشه و باید اول بسته های رویایی رو فعال کنی بعد بری

2- در اکثر اوقات اگه مودمت خوب باشه سرعت دانلود از 15 تا 28 متغیره (من بیشتر گوشیارو امتحان کردم و همینطور اکثر این مودم ها و به این نتیجه رسیدم که یه گوشی سونی اریکسون s500 بخرم چون سرعت ادجش واقعا خوبه ارزون هم هست دست دومش و بیشتر مواقع سرعت دانلودم بین 25 تا 28 ه!!!!!!) خیلی کم تفاوت داره همونطور که دوستمون گفت بیشتر به فاصله ی محل اتصال تا دکل که خونه یما 500 متر فاصله داره و از این نظر صبح و شب برام زیاد فرق نمیکنه!!!!

3-همراه اول که اصلا ادج نداره!!!!!!!!! ایرانسل خیلی بهتره روز و شبش هم تو جواب قبلی گفتم

4- تو گوشی ها هم تاثیر نداره چه برسه به ....

5- پینگ رو که دوستمون توضیح داد. به نظر من و طبق تلاشهای من هیچ کاری نکن برای پایین اوردن پینگ که فایده نداره!!! در کل اگه اهل بازی انلاین هستین پینگ باید زیر 200 باشه که مال ادج 900 ه ولی اگه اهل بازی انلاین نیستین زیاد اهمیت ندین برای تست هم طبق گفته ی دوستمون بهترین سایت speedtest.net هست

6- الان شما فقط sstp رو بچسب بقیه بستس البته برای استفاده از sstp باید ویندوزت سون یا ویستا باشه

7- دیگه هیچ مشکلی نیست خیالتون راحت. اگه میتونین از چیز پی ان استفاده کنین که خیلی عالی میشه

8- همش علکیه تنها راهش چیز پی انه

9- شما فقط از IDM استفاده کن که بهترینه به فکر دانلود هم زمان هم نباش که هیچکدوم دانلود نمیشن شایدم اینترنتت بهش بر بخوره

دایال آپ
    1- مشکل از شرکت ارائه دهنده ی اینترنت هست
    2- کارتت رو عوض درست میشه
    موفق باشید

13. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام

من هنگام کانکت شدن با پورتکل sstp با ارور 0x8007274D مواجه میشم این ارور مربوط به چیه و چجوری میشه حلش کرد

با تشکر
    Last edited by hamid1002; 30-09-2011 at 10:06.

15. این کاربر از hamid1002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام

من هنگام کانکت شدن با پورتکل sstp با ارور 0x8007274D مواجه میشم این ارور مربوط به چیه و چجوری میشه حلش کرد

با تشکر
    مراحل زير رو دنبال كنيد

[run/regedit/[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\SstpSvc\Parameters
    "SHA256CertificateHash"=hex: [value deleted]
    "SHA1CertificateHash"= hex: [value deleted]

17. این کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •