تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 461 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود بر دوستان
    من یه بازیکن ساختم برای اون قسمتی که فقط با یه بازیکن می تونی بازی کنی!!! ببخشید اسمشو یادم رفته
    حتی تو کریر مد هم آوردمش و تو تیمم گذاشتم اما وقتی تیمم رو عوض کردم یادم رفت که بازیکنم رو هم با خودم بیارم! الان موقع تمدید قرارداد هم نمی تونم برگردونمش! و اینکه حتی اون قسمتی که فقط با یه بازیکن جلو بازی می کردم رو هم دیگه پیداش نمی کنم!!!
    یکی در این زمینه توضیح میده؟

و اینکه آیا پچی برای آپدیت بازی نیومده؟
    لطف می کنید یه پچ هم معرفی کنید برای تبلیغات دور زمین.

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

درود بر دوستان
    من یه بازیکن ساختم برای اون قسمتی که فقط با یه بازیکن می تونی بازی کنی!!! ببخشید اسمشو یادم رفته
    حتی تو کریر مد هم آوردمش و تو تیمم گذاشتم اما وقتی تیمم رو عوض کردم یادم رفت که بازیکنم رو هم با خودم بیارم! الان موقع تمدید قرارداد هم نمی تونم برگردونمش! و اینکه حتی اون قسمتی که فقط با یه بازیکن جلو بازی می کردم رو هم دیگه پیداش نمی کنم!!!
    یکی در این زمینه توضیح میده؟

و اینکه آیا پچی برای آپدیت بازی نیومده؟
    لطف می کنید یه پچ هم معرفی کنید برای تبلیغات دور زمین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام
    لطفا یه ترکیب خوب برای بارسا معرفی کنید.تا توی اون بازیکنا به هم نزدیک تر باشند و بشه تیکی تاکا رو به راحتی اجرا کرد.یعنی مثل خود بارسا بشه باهاش بازی کرد.
    ممنون
    راستی برد مقابل رئال رو به بارساییها تبریک میگم
    سلام

والا اون تيكي تاكاي واقعي رو كه نميشه توي بازي پياده كرد ولي
    توي فيفا يه تركيب هست 4 - 3 - 1 - 2 كه تقريبا مثل تركيب بارسا توي اين چند وقته ...
    توي اين تركيب كه 4 دفاع معلوم هستن ... سه تا بازيكن CM هست جلوي مدافع كه اخري رو ميتوني ماسچرانو يا بوسكتس بزاري .. بستگي به خودت داره ( ولي من ماسچرانو رو ترجيح ميدم چون هم اورال بيشتري داره و هم توي پست هاش CB هم ديده ميشه كه سيستم خودش وقتي توي حالت دفاع يا ضد حمله ميره بازيكن بر ميگرده عقب ) بعد كنار اين بازيكن ژاوي و اينيستا رو بزار .. جلو اين ها فابرگاس رو بزار كه توي پست تخصصيش يعني CAM بازي ميكنه خيلي خوب ميدرخشه توي اين تركيب ... توي پست مهاجم هم كه دو تا بازيكن ST ميخواي ميتوني مسي و ويا رو بزاري كه هر دو توانايي بازي توي اين پست رو دارن .. مشكل اين تركيب يه كم ميشه گفت كناره هاي زمين هست كه اگه مهارتت خوب باشه و خوب شيفت كني ميتوني كناره ها رو ببندي ...
    +
    منم همينطور

5. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.بابت توجه به پستم و جواباتون ممنونم.یه سوال دیگه دارم.
    من مثلا یه بازیکن جوان میگیرم میخوام که رشد کنه و اورال و یا قدرت های دیگه اش زیاد شود چکار باید بکنم?
    برای به دست آوردن توانایی خاص specialities چکار باید بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

والا اون تيكي تاكاي واقعي رو كه نميشه توي بازي پياده كرد ولي
    توي فيفا يه تركيب هست 4 - 3 - 1 - 2 كه تقريبا مثل تركيب بارسا توي اين چند وقته ...
    توي اين تركيب كه 4 دفاع معلوم هستن ... سه تا بازيكن CM هست جلوي مدافع كه اخري رو ميتوني ماسچرانو يا بوسكتس بزاري .. بستگي به خودت داره ( ولي من ماسچرانو رو ترجيح ميدم چون هم اورال بيشتري داره و هم توي پست هاش CB هم ديده ميشه كه سيستم خودش وقتي توي حالت دفاع يا ضد حمله ميره بازيكن بر ميگرده عقب ) بعد كنار اين بازيكن ژاوي و اينيستا رو بزار .. جلو اين ها فابرگاس رو بزار كه توي پست تخصصيش يعني CAM بازي ميكنه خيلي خوب ميدرخشه توي اين تركيب ... توي پست مهاجم هم كه دو تا بازيكن ST ميخواي ميتوني مسي و ويا رو بزاري كه هر دو توانايي بازي توي اين پست رو دارن .. مشكل اين تركيب يه كم ميشه گفت كناره هاي زمين هست كه اگه مهارتت خوب باشه و خوب شيفت كني ميتوني كناره ها رو ببندي ...
    +
    منم همينطور
    دقیقا شهاب این ترکیب خیلی خوبه.ترکیب پیش فرض بارسا یکم به نظرم ایراد داره.
    چون اینیستا تقریبا یه هافبک تکنیکی هست و در پست مهاجم سمت راست یکم از توانایی هایی نظیر پاس کاری های بی نظیرش با ژاوی و پاس های تو عمقش کاسته میشه.البته شهاب میخواستم نظرت رو درباره سیستم 4-1-2-1-2 رو بپرسم.نظرت در مورد این سیستم چیه؟میشه هافبک دفاعی رو بوسکتس یا ماسچرانو بزاری بعد ژاوی و اینیستا در خط بعد و بقیه ترکیب بازیکنا مثل ترکیب خودت.

8. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام.بابت توجه به پستم و جواباتون ممنونم.یه سوال دیگه دارم.
    من مثلا یه بازیکن جوان میگیرم میخوام که رشد کنه و اورال و یا قدرت های دیگه اش زیاد شود چکار باید بکنم?
    برای به دست آوردن توانایی خاص specialities چکار باید بکنم؟
    میدونی اصلا فرق specialties با trait چیه ؟

توی Edit Virtual Pro میتونی یک سری Trait که یه خاصیت یا ویژگی به VP ات اضافه میکنی فقط 5 تا بهش اختصاص بدی . البته باید باهاش بازی کنی تا این قابلیتها انلاک بشه .

specialties برعکس تریتها قابلیت خاص نیستن . در واقع اگه attribute خاصی مثل سرعت یا تاکتیکال یا تکل و ... واسه یک بازیکن بیشتر از 90 باشه یک specialty به بازیکن فقط واسه شناخت سریع یک بازیکن اختصاص میابه که چیز اضافه ای نیست و نشونی از attribute بالای اون بازیکنه .
    فقط بعضی از بازیکنها یک specialty مخصوص که طلایی هستش مثل complete forward رو میگیرن که فکر میکنم خاصه و کسی با پیشرفت نمیتونه این رو بگیره . مثلا مسی یا رونالدو .

پس با تغییر قدرت VP ات شاید یک specialty بگیره .

یادم رفت بگم واسه اینکه بازیکن جوونت قدرتش بالا بره اول باید ببینی بازیکنت پتانسیل داره واسه افزایش قدرت یا نه . خواستی تو این سایت یه چک بکن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اینجا بازیکن خوب میتونی انتخاب کنی واسه خرید یا ببینی چقدر قدرت بازیکنات افزایش پیدا میکنه .

بعد که دیدی پتانسیلش خوبه فقط باید تا میتونی بازیش بدی و توی ترکیب اصلی تیمت باشه همیشه . در واقع اگه فرمش هم بالا باشه کمی تاثیر داره .
    Last edited by Gregar; 19-01-2012 at 23:35.

10. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میدونی اصلا فرق specialties با trait چیه ؟

توی Edit Virtual Pro میتونی یک سری Trait که یه خاصیت یا ویژگی به VP ات اضافه میکنی فقط 5 تا بهش اختصاص بدی . البته باید باهاش بازی کنی تا این قابلیتها انلاک بشه .

specialties برعکس تریتها قابلیت خاص نیستن . در واقع اگه attribute خاصی مثل سرعت یا تاکتیکال یا تکل و ... واسه یک بازیکن بیشتر از 90 باشه یک specialty به بازیکن فقط واسه شناخت سریع یک بازیکن اختصاص میابه که چیز اضافه ای نیست و نشونی از attribute بالای اون بازیکنه .
    فقط بعضی از بازیکنها یک specialty مخصوص که طلایی هستش مثل complete forward رو میگیرن که فکر میکنم خاصه و کسی با پیشرفت نمیتونه این رو بگیره . مثلا مسی یا رونالدو .

پس با تغییر قدرت VP ات شاید یک specialty بگیره .

یادم رفت بگم واسه اینکه بازیکن جوونت قدرتش بالا بره اول باید ببینی بازیکنت پتانسیل داره واسه افزایش قدرت یا نه . خواستی تو این سایت یه چک بکن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اینجا بازیکن خوب میتونی انتخاب کنی واسه خرید یا ببینی چقدر قدرت بازیکنات افزایش پیدا میکنه .

بعد که دیدی پتانسیلش خوبه فقط باید تا میتونی بازیش بدی و توی ترکیب اصلی تیمت باشه همیشه . در واقع اگه فرمش هم بالا باشه کمی تاثیر داره .
    ممنون خیلی خیلی کمک کرد.مخصوصا سایت

12. این کاربر از jtalk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

دقیقا شهاب این ترکیب خیلی خوبه.ترکیب پیش فرض بارسا یکم به نظرم ایراد داره.
    چون اینیستا تقریبا یه هافبک تکنیکی هست و در پست مهاجم سمت راست یکم از توانایی هایی نظیر پاس کاری های بی نظیرش با ژاوی و پاس های تو عمقش کاسته میشه.البته شهاب میخواستم نظرت رو درباره سیستم 4-1-2-1-2 رو بپرسم.نظرت در مورد این سیستم چیه؟میشه هافبک دفاعی رو بوسکتس یا ماسچرانو بزاری بعد ژاوی و اینیستا در خط بعد و بقیه ترکیب بازیکنا مثل ترکیب خودت.
    اره ..دقیقا .. پست سمت راست یا RW برای یه بازیکن سرعتی و باتکنیک و کسی که خط دفاع رو دور بزنه خوبه .. مثل بازیکنی مانند cerci که توی این پست عالیه و چپ پا هست ولی مناسب این پسته و البته فک کنم اورالش 77 ولی توی منیجر مود اگر بخرینش از فیورنتیا اگه اشتباه نکنم تا 86 هم فک کنم رشد کنه ...
    سیستم 4 - 1 - 2 -1 - 2 در اصل مثله سیستم 4 - 4 - 2 لوزی شکلیه که تیم ملی انگلیس زیاد ازش استفاد میکرد .. این سیستم فوق العاده عالیه ... ولی عیبی که داره اینه که CM نداره .. هر تیمی به نظر من باید توی ترکیبش CM و CDM باشه .. این دو پست حیاتی هستن ...
    +
    این پست برای بارسا خیلی خوب نیست ... چون ژاوی و اینیستا RM و LM نیستند و این دو پست بیشتر برای بازیکن های کناریه .. و پست تخصصی این دو بازیکن حساب نمیشه .. البته ترکیب ها به توانایی خوده گیمر ها هم بستگی داره و سبک بازیکن یه گیمر ممکنه با این ترکیب راحت تر باشه و بیشتر بخوره و در کل هر ترکیبی که بیشتر باهاش راحتین رو بزارین که اگر ایرادی هم نداشته باشه و بازیکنا توی پست های تخصصیشون باشن خیلی بهتر و بازم به نظر من شیفت کردن بین دو ترکیب خیلی مهم تره ... من نمیدونم چرا فیفا قابلیتی رو نداره که بشه مثلا یک سوم بازی رو با یه ترکیب و بعدش با یه ترکیب دیگه بازی کنیم و سیستم خودش سویچ کنه ... یا مثلا امکانی داشته باشه که اگه تیم گل خورد به طور اتوماتیک ترکیب رو عوض کنه و موقع حمله و دفاع ارایش دفاعی تفاوت داشته باشه ... میدوارم این مشکل که به نظر من خیلی هم جدی هست رو برطرف کنن ..

14. 2 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان تکنیک های کاربردی و دریبل های کاربردی رو توضیح بدن ممنون میشم.آخه حالا دفاعم بهتر شده بدتر نمیتونم گل بزنم!

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا پچی رسمی یا غیر رسمی واسه بازی اومده؟ اگه آره لطفا لینک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •