تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 461 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.خواستم راهنمایی ام کنید تا بازیکنای جوان و گمنام رو مثل فیفا 11 که اسکوت تیم پیدامیکرد سریع رشد میکردم توی فیفا 12 هم پیدا کنم.من بلدم بازیکن رو پیدا کنم اما همه اونا قدرت های کمی دارند.توی فیفا 11 مثلا نسبت به تیم ها بازیکنا قدرتاشون فرق میکرد مثلا توی بارسا بیشترشون قدرت های بالا 70 داشتن اما این همه قدرت های کم دارند.اصلا اگر میشه یکم در مورد قسمت youth team توضیح دهید.
    آقای spaniuly میشه شما هم یکم توضیح بدید.البته از جواب دوست خوبم هم بسیار ممنونم.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها با انالوگ باید دریبل زد؟کلا چطوریه دریبل زدن...من فقط یه نوع دریبل میتونم بزنم...r2 و l2 رو با هم میگرم و با همم دکمه ی باس و شوت رو میزنم...هر کی عملا خودش دریبلی زده بیاد اینجا قشنگ توضیح بده.......

در ضمن خطرناک ترین شیوه سانتر چیه؟سانتر زمینی که تند باشه و فقط با یه نیش ضربه بره تو گل....سانتر بلند دقیق با چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

youth team
    همون قسمت جوانان شما بايد بيشتر افرادي كه استعداد كمي دارند رو بريزيد بيرون با گذاشتنyouth كمپ هاي در خارج كشور مثل اسپانيا و ايتاليا و حتي كشور خودتون ميتونيد جوانان با قدرت رو جذب كنيد بعد با هاشون قرار داد ببنديد البته در 16 سالگي

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقای spaniuly میشه شما هم یکم توضیح بدید.البته از جواب دوست خوبم هم بسیار ممنونم.
    تمنا می کنم دوست عزیز... ولی به عنوان کسی که قسمت منیجر رو فقط ساعاتی بازی کرده خیلی نمی تونم اظهار عقیده کنم من تمام وقتم برای فیفا 12 برای قسمت Pro بوده و اکزیبیشن جالبه بدونید شاید بین همه بچه های اینجا من کمترین وقت رو برای فیفا 12 گذاشتم ولی با این حال درصد اکامپلیشمنت های پرو ام 98 درصد هست! برای فیفا 11 هم دو بار این درصد رو به 100 رسوندم! در مورد قسمت کریر فقط برای پرو اطلاعاتی دارم جهت گرفتن اچیومنت های قسمت منیجر مود این قسمت رو ساعاتی بازی کردم ولی احتمالا بعدها باز هم بازی کنم این قسمت رو... راستش بعد از چند سال که اکثر اوقات گیمینگم صرف فوتبال میشد امسال دیگه احساس می کنم زده شدم از فوتبال گیم به همین علت می خوام کمی بازی های غیر فوتبالی انجام بدم که حقیقتا سرگرم کننده تر و هیجان انگیز تر از فوتبال هستند...

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

آقا من بازیو نصب که می کنم می خوام برم تو بازی غث ارور میده میزنه e0001 فقط همینو زده .کمکم کنید

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بله داشت! فیفا 11 کنسول هیچ چی از این 12 کم نداشت ولی خوب یه کمی نو آوری داشته قسمت مربیگری فیفا 12 ولی نه در اون حدی که بخواد یه 12 ماه دیگه درگیرم کنه

+

بابت گلهایی که گذاشتی ممنون جالبن واسه یه بار دیدنش می ارزن ولی خوب شاید برای کسانی که پارسال فیفا 11 کنسول رو تجربه نکردن الان این حرکت جذاب تر باشن من امسال بعد عید بود که می رفتم و توی لایو فیفا 11 رو آنلاین بازی می کردم ابر فوتبال گیمر هایی بودن که حرکت و تکنیک هاشون آدم رو متعجب می کرد بخصوص توی قسمت پرو تیمی که 11 به 11 بازی می کردیم دریبلهایی می زدن که نگو توی این فیلمها بیشتر تکنیک زدن های قبل گل هست که جالبه بیشتر گل های زیبا به خاطر فاصله دور بودن هستن... توی فیفا 11 PC خیلی انعطاف نداشت بازی ولی الان این انعطاف باعث شده که دریبل های خیلی خفنی بزنی این دریبل ها جذاب هستن ولی از اونجایی که اجرا کردنشون واقعا ساده اس خیلی دور از ذهن نیستن بخصوص اینا که معلومه روی آسون ترین درجه سختی این ها رو اجرا می کنن کاملا از سرعت بالای گیمر معلومه این قضیه... ولی خوب نهایتا این یک هدیه بزرگ از سوی EA به عاشقان فوتبال سیمولیشن هست کسانی که دیدن چنین تکنیک هایی رو توی آسمونها دنبالش بودن و یه قطعه کم کیفیت رو می ذاشتن رو چششون ولی حالا با اعجوبه ای به اسم فیفا دارن خودشون این ها رو انجام میدن ضبطش می کنن و برای دوستانشون و کل دنیا ارسال و به اشتراک می ذارن و تنها کاری که در مقابل این سخاوت EA میشه کرد اینه که بازیش رو اورجینال خرید... و بهش تبریک گفت و به راستی که مستحق بهترین بازی ورزشی سال هست
    گلها رو موافقم . البته یه نکته ای . بیشتر گلها توی مود انلاین بود اگه دقت میکردی . ولی طرف از اماتور هم اماتورتر بود که نمیتونست چنین توپ هایی رو بگیره . بماند
    +
    یک سوال داشتم فقط . اینترنتت جون من چیه که میتونی Pro Online بازی کنی بدون مشکل .
    ما همینجوریش توی پی سی و توی مود head to head مشکل لگ داریم چی برسه به پرو که اصلا dc میشیم .
    مگه توی ایکس باکس فرق داره ؟

واسه ارجینال هم بگم که بله حق فیفا هم هست که بازیش رو ارجینال بخری ولی فقط برای کنسول و فقط برای خارجی ها .
    دلیلش هم ساده است . چرا من باید به همون اندازه ای که خارجیها واسه بازی پول میدن پول بدم بعد امکاناتی که میتونم ازش استفاده کنم کمتر باشه .
    چرا نباید بتونم از ultimate team یا pro club یا head to head seasons استفاده کنم . چرا بعضی از قابلیت های فیفا باید واسه ما ایرانی ها ق.ل.ت.ر باشه در حالی که پول ارجینال هم دادیم .
    البته اینا تقصیر EA نیست . تقصیر اینترنت کشورمونه . ولی به هر حال ما چه کنیم . وقتی باید به EA پول بدیم که قابلیت استفاده از تمام امکاناتش رو داشته باشیم .
    فکر کنم دیدی که اونجا به ملتی که کپی میخرن چی میگن . درک که نمیکنن ما چه مشکلاتی داریم . فقط میگن دزد دیگه کار به دلیلش ندارن .
    الان من به شدت از خرید ارجینال فیفا پشیمونم چون تنها کاری که میتونم توی فیفای ارجینال انجام بدم همین بازیهای Friendly هستش .
    موقع نصب بازی هم که هستن بچه های همینجا که ارجینال خریدن . فقط بپرس ببین چه مشکلاتی با نصب فیفا داشتن . در این حد رفتن که دیگه فکر میکردن پولشون هدر رفته .
    یه امار بدم که الان تقریبا نصف لیست friend هام توی اکانت اریجینم بیشتر از 2 ماهه که کلا بیخیال ارجینال شدن .
    در کل میگم تقصیر EA نیست . البته بعضی وقتها کمی تحریمها انجام میشه ولی در کل چه کنیم که اینترنتمون همینه و این ماهی 20 تومنی رو هم که واسه ADSL میدیم رو بیشترش هم بکنیم بازم خانه از بنیاد خراب است .

پس در نتیجه من یکی توصیه میکنم اصلا سمت ارجینال واسه هیچ بازی ای نرین .
    Last edited by Gregar; 19-01-2012 at 13:14.

8. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

تویه کنسول خوب به دلیل داشتن سرورهای بهتر با یه پینگ خوب،مثلا زیر 100،میتونید به راحتی بازیهایی که سرورهای خیلی خوبی دارن،مثل فیفا یا مثل Uncharted یا GeoW رو تویه مدهای شلوغ مثل 11Vs11 بازی کنید،البته با اشتراک کیفیت پایین مثلا Head To Had رو هم میتونید راحت بازی کنید..............

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    لطفا یه ترکیب خوب برای بارسا معرفی کنید.تا توی اون بازیکنا به هم نزدیک تر باشند و بشه تیکی تاکا رو به راحتی اجرا کرد.یعنی مثل خود بارسا بشه باهاش بازی کرد.
    ممنون
    راستی برد مقابل رئال رو به بارساییها تبریک میگم

11. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اقا این چرا این همه سخت شده؟من روی ps3 بازی میکنم.قربون فیفا 11!5 تا بازی کردم یک گل هم نزدم!کلی گل خوردم و 4 تا هم گل به خودی!!!دفاع رو هم برمیگردونم مثل پارسال بازم تغییر نمیکنه.چه کنم؟یکی اموزشی چیزی نمیتونه بده؟همه ی دکمه هاشو بلدم و تمرینی خود فیفا رو مثل آب خوردن رد کردم!
    نمیشه برد اقا نمیشه برد....

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها با انالوگ باید دریبل زد؟کلا چطوریه دریبل زدن...من فقط یه نوع دریبل میتونم بزنم...r2 و l2 رو با هم میگرم و با همم دکمه ی باس و شوت رو میزنم...هر کی عملا خودش دریبلی زده بیاد اینجا قشنگ توضیح بده.......

در ضمن خطرناک ترین شیوه سانتر چیه؟سانتر زمینی که تند باشه و فقط با یه نیش ضربه بره تو گل....سانتر بلند دقیق با چیه؟
    شما میتونید دکمه L2 را و با Right Stick دریبل ها رو انجام بدید.راهنمای دریبل ها در Help خود فیفا هم وجود داره.
    تمنا می کنم دوست عزیز... ولی به عنوان کسی که قسمت منیجر رو فقط ساعاتی بازی کرده خیلی نمی تونم اظهار عقیده کنم من تمام وقتم برای فیفا 12 برای قسمت Pro بوده و اکزیبیشن جالبه بدونید شاید بین همه بچه های اینجا من کمترین وقت رو برای فیفا 12 گذاشتم ولی با این حال درصد اکامپلیشمنت های پرو ام 98 درصد هست! برای فیفا 11 هم دو بار این درصد رو به 100 رسوندم! در مورد قسمت کریر فقط برای پرو اطلاعاتی دارم جهت گرفتن اچیومنت های قسمت منیجر مود این قسمت رو ساعاتی بازی کردم ولی احتمالا بعدها باز هم بازی کنم این قسمت رو... راستش بعد از چند سال که اکثر اوقات گیمینگم صرف فوتبال میشد امسال دیگه احساس می کنم زده شدم از فوتبال گیم به همین علت می خوام کمی بازی های غیر فوتبالی انجام بدم که حقیقتا سرگرم کننده تر و هیجان انگیز تر از فوتبال هستند...
    آرمین 98 درصد شدی!!!!!!!!
    خوب پیشرفت کردی.به نظر من هم امسال یکم نسبت به پارسال کسل کننده تر شده البته بخش منیجر.پارسال در صورت گرفتن نتایج ضعیف بعد چند هفته اخراج میشدی ولی توی 12 من همچین چیزی رو ندیدم.انشاالله که سال دیگه جذاب تر باشد

14. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •