تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 461 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نمی خوام پز چیزی بدم ولی اگه اینا بهترین ها باشن واقعا...
    من دیدم تعدادی گل نشون داد غیر از یه دونه اش بقیه همچین چیزی نبودن! بیشترشونم که دریبل های قبل از گل بودن که دیگه زیایی گل محسوب نمی شن... وقتی حرف از بهترین گل میشه باید نوع شوت و موقعیتش در نظر گرفته بشه شوت های از راه دورشونم که رکورد من رو نشکسته من از دایره میانی گل زدم... به نظرم فیفا 12 خیلی جوک شده به خصوص با اون اسلایدر های مسخره اش! به همین علت بعد از مدت ها سال 12 رو بی فوتبال داریم سر می کنیم من همیشه هر سال فوتبال گیم جزو خوراکی های اصلیم بود ولی امسال بعد از اینکه فیفا 12 خیلی سورپرایز کننده نبود بیخیالش شدم چون بهتر از این رو با فیفا 11 سر کردم منتظر فیفا 13 هستم...
    اگه فرصتی پیش بیاد چند تا از گل هایی که حداقل پوز این گل هایی که توی ویدیو بود رو میزنه می ذارم ولی معتقدم هنر نیست چون به لطف اسلایدر ها و پائین اومدن هوش مصنوعی در درجه سختی آماتور کارهای عجیب و غریب زیاد میشه انجام داد
    عزیز من معلومه قدرت و سرعت شوت رو بزاری رو 100 و خطای شوت یا به عبارتی شوت اررور رو بزاری رو صفر از جلو در وازه خودتم میتونی گل بزنی میخواستن فوتبال شائولین رو پیاده کنن خیلی بازی خوبیه
    به خصوص با اون اسلایدر های مسخره اش!
    باع
    بهتر از این رو با فیفا 11 سر کردم منتظر فیفا 13 هستم...
    ولی با این موافقم عجیب 11 خیلی خیلی ازین بهتر بود

2. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdimvi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به خاطر اینکه فیفا 12 سخت تر شده فیفا 11 بهتره !

4. این کاربر از mehdimvi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به خاطر اینکه فیفا 12 سخت تر شده فیفا 11 بهتره !
    اتفاقا فیفا 11 سخت تر بود! دیگه نهایتش اینه می بینی CPU خیلی گاد شده می ری یکی دو واحد سرعت CPU رو میاری پائین ولی توی 11 از این بچه بازیا وجود نداشت... البته این بد هم نیست خودت می تونی میزان چالش برانگیز بودن بازی رو با اسلایدرها تنظیم کنی ولی در کل من قبول ندارم که فیفا 12 سخت تر شده... فیفا 11 واقعا نسخه استاندارد هست و اندازه 12 باگ نداره... ولی نسخه 12 الحق عالیه چون استارت یک نوآوری هست ایمپکت انجین به عنوان اولین تجربه اش در فیفا درسته باگ کم نداشت ولی باید قبول کرد برای شروع ن. آوری قابل قبول بود و شما زیاد شاهد باگ نیستید در متن بازی و به ندرت اتفاق می افته که صحنه های مضحک اتفاق بیفته

6. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نمی خوام پز چیزی بدم ولی اگه اینا بهترین ها باشن واقعا...
    من دیدم تعدادی گل نشون داد غیر از یه دونه اش بقیه همچین چیزی نبودن! بیشترشونم که دریبل های قبل از گل بودن که دیگه زیایی گل محسوب نمی شن... وقتی حرف از بهترین گل میشه باید نوع شوت و موقعیتش در نظر گرفته بشه شوت های از راه دورشونم که رکورد من رو نشکسته من از دایره میانی گل زدم... به نظرم فیفا 12 خیلی جوک شده به خصوص با اون اسلایدر های مسخره اش! به همین علت بعد از مدت ها سال 12 رو بی فوتبال داریم سر می کنیم من همیشه هر سال فوتبال گیم جزو خوراکی های اصلیم بود ولی امسال بعد از اینکه فیفا 12 خیلی سورپرایز کننده نبود بیخیالش شدم چون بهتر از این رو با فیفا 11 سر کردم منتظر فیفا 13 هستم...
    اگه فرصتی پیش بیاد چند تا از گل هایی که حداقل پوز این گل هایی که توی ویدیو بود رو میزنه می ذارم ولی معتقدم هنر نیست چون به لطف اسلایدر ها و پائین اومدن هوش مصنوعی در درجه سختی آماتور کارهای عجیب و غریب زیاد میشه انجام داد
    البته اینا که گفتم سری 11 بود . سری 13 یعنی مال این هفته که پایین لینکش رو میزارم گلهای خفنتری زده میشه .
    اینا رو هم خود EA هم انتخاب کرده من مقصر نیستم وگرنه خودم گلهایی زدم که اینا رو میخوره منتهی اون موقع یادم نبود که سیوش کنم و بزارم واسه مسابقه بهترین گل .
    بیشتر طرفدارای فیف 12 هم بازیکنهای PC هستن . دلیلش هم که میدونی . من که فیفا 11 کنسول ندیدم ولی این فیفا بهترین فیفا تو عمرم بوده .
    در ضمن این گلها رو هم نه با اسلایدر تنظیم شده نه با درجه سختی پایین . اگه دقت کنی بیشترش مربوط به ultimate team هست که انلاینه .
    گلهایی هم که با cpu بوده شما وقتی گلت رو تو سایت فیفا اپلود میکنی دقیقا تو صفحه مربوط به فیلمت اطلاعات بازی رو مینویسه که رو چه درجه ای بوده یا با کی بوده و با چی تیمی و ....
    البته اگرم دقت کنین توی بعضی از گلها حریف واقعا نووبه . به همین خاطر من شک کردم که چجوریاست .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض سری گلهای برتر هفته 12 و 13 (این هفته) از دید EA

سری گل های برتر + بدترین سوتی هفته 12 ام (هفته پیش)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و حالا سری 13 که گفته بودم با این گلها اینجوری میشین که چه حرکاتی تو فیفا هست و ما

سری گل های برتر هفته 13 ام (همین هفته)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 9 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.خواستم راهنمایی ام کنید تا بازیکنای جوان و گمنام رو مثل فیفا 11 که اسکوت تیم پیدامیکرد سریع رشد میکردم توی فیفا 12 هم پیدا کنم.من بلدم بازیکن رو پیدا کنم اما همه اونا قدرت های کمی دارند.توی فیفا 11 مثلا نسبت به تیم ها بازیکنا قدرتاشون فرق میکرد مثلا توی بارسا بیشترشون قدرت های بالا 70 داشتن اما این همه قدرت های کم دارند.اصلا اگر میشه یکم در مورد قسمت youth team توضیح دهید.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام.خواستم راهنمایی ام کنید تا بازیکنای جوان و گمنام رو مثل فیفا 11 که اسکوت تیم پیدامیکرد سریع رشد میکردم توی فیفا 12 هم پیدا کنم.من بلدم بازیکن رو پیدا کنم اما همه اونا قدرت های کمی دارند.توی فیفا 11 مثلا نسبت به تیم ها بازیکنا قدرتاشون فرق میکرد مثلا توی بارسا بیشترشون قدرت های بالا 70 داشتن اما این همه قدرت های کم دارند.اصلا اگر میشه یکم در مورد قسمت youth team توضیح دهید.
    معمولا خیلی توصیه نمیشه تو فیفا 12 . بازیکنهای بهتری همینجوری هستش که اگه روی اونا سرمایه گذاری کنی بهتر نتیجه میده .
    youth squad خیلی به من نساخت البته من از یک تیم رده پایین شروع کردم و اسکاتم ضعیف بود . حالا نمیدونم ایا با این اسکات ها درجه بالا نتیجه بهتری میده یا نه .
    راستی تو فیفا 11 کنسول اسکات داشت ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

معمولا خیلی توصیه نمیشه تو فیفا 12 . بازیکنهای بهتری همینجوری هستش که اگه روی اونا سرمایه گذاری کنی بهتر نتیجه میده .
    youth squad خیلی به من نساخت البته من از یک تیم رده پایین شروع کردم و اسکاتم ضعیف بود . حالا نمیدونم ایا با این اسکات ها درجه بالا نتیجه بهتری میده یا نه .
    راستی تو فیفا 11 کنسول اسکات داشت ؟
    بله داشت! فیفا 11 کنسول هیچ چی از این 12 کم نداشت ولی خوب یه کمی نو آوری داشته قسمت مربیگری فیفا 12 ولی نه در اون حدی که بخواد یه 12 ماه دیگه درگیرم کنه

+

بابت گلهایی که گذاشتی ممنون جالبن واسه یه بار دیدنش می ارزن ولی خوب شاید برای کسانی که پارسال فیفا 11 کنسول رو تجربه نکردن الان این حرکت جذاب تر باشن من امسال بعد عید بود که می رفتم و توی لایو فیفا 11 رو آنلاین بازی می کردم ابر فوتبال گیمر هایی بودن که حرکت و تکنیک هاشون آدم رو متعجب می کرد بخصوص توی قسمت پرو تیمی که 11 به 11 بازی می کردیم دریبلهایی می زدن که نگو توی این فیلمها بیشتر تکنیک زدن های قبل گل هست که جالبه بیشتر گل های زیبا به خاطر فاصله دور بودن هستن... توی فیفا 11 PC خیلی انعطاف نداشت بازی ولی الان این انعطاف باعث شده که دریبل های خیلی خفنی بزنی این دریبل ها جذاب هستن ولی از اونجایی که اجرا کردنشون واقعا ساده اس خیلی دور از ذهن نیستن بخصوص اینا که معلومه روی آسون ترین درجه سختی این ها رو اجرا می کنن کاملا از سرعت بالای گیمر معلومه این قضیه... ولی خوب نهایتا این یک هدیه بزرگ از سوی EA به عاشقان فوتبال سیمولیشن هست کسانی که دیدن چنین تکنیک هایی رو توی آسمونها دنبالش بودن و یه قطعه کم کیفیت رو می ذاشتن رو چششون ولی حالا با اعجوبه ای به اسم فیفا دارن خودشون این ها رو انجام میدن ضبطش می کنن و برای دوستانشون و کل دنیا ارسال و به اشتراک می ذارن و تنها کاری که در مقابل این سخاوت EA میشه کرد اینه که بازیش رو اورجینال خرید... و بهش تبریک گفت و به راستی که مستحق بهترین بازی ورزشی سال هست
    Last edited by Spaniuly; 18-01-2012 at 09:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان خواهش ميكنم اگه كسي سيو فيفا(نقل و انتقالات جديد) براي ايكس باكس داره رو بزاره تا منم استفاده كنم ممنون ميشمَ

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوستان يه سوال
    چرا در صد انجام خطا تو بازي كمه كارت زرد و قرمز هم تو بازي كمه من تو 20 بازي با ارسنال تو كرير مود يه كارت زرد گرفتم cpu هم كه اصلا خطا نميكنه كه كارت بگيره! ميخواستم بدونم تنظيمات خاصي نداره كاري كنيم خطا تو بازي بيشتر بشه تكلا بهتر بشن من كه جرات نمي كنم تكل بزنم چون فايده نداره حريف مثل ماهي تكلو رد ميكنه يه فضاي خالي هم جولوش ايجاد ميشه جه جوري اين مشكل حل ميشه؟

16. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •