از توضیحات مفید محسن جان ممنون اما عکس هایی که ازشون حرف زدید ظاهر نمیشن !
از توضیحات مفید محسن جان ممنون اما عکس هایی که ازشون حرف زدید ظاهر نمیشن !
محسن جان از توضیحاتتون ممنون اما عکس هایی که ازشون حرف زدین ظاهر نمیشن !
محسن جان از توضیحاتتون ممنون اما عکس هایی که ازشون حرف زدین ظاهر نمیشن !
100 بار این پست را ارسال کردم اما غیب میشه !!!!!
وقتی میخواهی حرف بعدی رو بزنی زود میفهمه.یعنی حرف اول زیاد نمیمونه و با راحت میشه نوشت اممثلا نوشتن یک کلمه 8 حرفی چه قدر وقت میگیره؟ (هم با صفحه کلید مجازی و هم با خود قلمش)
کیبردش خیلی بهتره.
کمک!!!!!
چرا تاریخ sms ها اشتباه میاد.شنیدم چون تاریخ sms ها رو از اپراتور میگیره.نمیشه کاری کرد که تاریخ رو
از رو خود گوشی بزنه؟تاریخش درست نمیشه؟
دوست عزیز فکر می کنم تقصیر من بوده که شما مطلب رو اشتباه متوجه شدید چون تمام اشاره ها به تصویر به یک تصویر اشاره می کند و این پست فقط یک تصویر دارد که آن را هم من بارها امتحان کردم و خودم که به راحتی می بینم. باز هم معذرت می خوام به خاطر گنگ بودن جملاتم.از توضیحات مفید محسن جان ممنون اما عکس هایی که ازشون حرف زدید ظاهر نمیشن !
آخه مسئله اینجاست که هیچ عکسی توی پست شما دیده نمیشه !
خواهش میکنم
ببینین شما پشت سر هم میتونین یک حرف رو نیمه راست صفحه و حرف دوم رو نیمه چپ صفحه بنویسین و تا حرف دوم رو بنویسین حرف اول شناخته میشه و اصلا کند نیست ولی این عملیات آدم رو خسته میکنه (اینکه یه حرف یه حرف بنویسی) ولی کیبورد مجازی واقا حال میده تندتند حرفها رو انتخاب میکنی
راستی بچه ها یه سئوال توی پک P1 من مبدل مموری نبود مال شما هم همینطور بود؟
ممنون توضیحات بسیار کامل و جالبی بود
لطفا میشه بفرمایید از نظر سرعت چقدر فرق میکنه؟
من یه دونه 2 گیگ تقلبی دارم یه بار خراب شد بردم عوضش کرد ویه نوش رو داد الان مشکلی نداره ظاهرا میخوام بدونم می ارزه برم یکی اصلش رو هم بگیرم؟با توجه به اینکه این هم رو دستم باد میکنه![]()
Last edited by p6tr; 18-09-2008 at 23:46.
واسه منم نداشت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)