این CPU عجب متقلبیه!
پاس میدی دستتو میخونه،شوت میزنی یه پا میندازه جلو بلاکش میکنه،سانتر میکنه مستقیم میرسه به بازیکنش . . .
لذت بازی رو گرفتن با این هوش مصنوعی
این CPU عجب متقلبیه!
پاس میدی دستتو میخونه،شوت میزنی یه پا میندازه جلو بلاکش میکنه،سانتر میکنه مستقیم میرسه به بازیکنش . . .
لذت بازی رو گرفتن با این هوش مصنوعی
راست میگی مسخرشو دراورده دیگه
من که دیگه رو لیجندری بازی نمیکنم ولی تقلب حرف اول رو میزنه
متقلب ترین تیم ها هم منچستر سیتی و اتلتیکو مادریده
این دو تیم حتی از رئال و بارسا هم قوی ترن
قبول نداری برو لیجندری بازی کن همش تقلب میکنن![]()
و ناپولی . به کسی برنخوره![]()
کسی--->alireza Lam Lam
با ناپولی بازی نکردم ولی اگه تو میگی ناپولی هم به لیستمون اضافه میکنیم ولی اون دوتا که گفتم واقعا اصن یه طلسم اند واسه خودشون![]()
سلام دوستان
میخاستم ببینم میشه سیو گلهارو با برنامه دید یعنی داخل بازی نریم دیگه؟
مرسی
درجه سختی بازی عجیبه!
به عنوان مثال بازی آرسنال - استون ویلا روی درجه سختی semi-pro به تیم حریف 4-5 تا گل میزنم، اما روی درجه سختی professional یا بازی مساوی میشه یا اون 4-5 تا میزنه.! من چند بار با چند تیم مختلف امتحان کردم؛ بدی این سیستم اینه که حتی ضعیف ترین تیم ها ( مثلا ویگان ) واسه خودشون بارسلونا میشن!
Last edited by p3yman_xl; 16-01-2012 at 19:35.
دیگه بحث ناموسی شد. داداش اینجا کسی از ناپولی جونم حرف زد؟ بلند بگو نشنیدم
ولی در کل خو خوب درستش کردن دیگه. خدایی توو واقعیتم خیلی غوله. حالا من به رفیقام می گم بازم کاوانیو یکم ضعیف درست کردن![]()
از این به بعد میخوام گل های برتر هر هفته رو تو تاپیک بزارم که فقط ببینید چه گلهایی میشه تو فیفا 12 زد که ماها مثلازشون بی خبریم.
البته خیلی هاش گل هایی هست که یاد داریم بزنیم فقط خیلی سخته ولی بعضی هاش... که اصلا فکر نمیکردم همچین حرکاتی تو فیفا 12 باشه .
خفن ترین گلها مال همین هفته است که لینکش رو فردا میزارم .
اول از همه گل های هفته 11 ام که مال دو هفته پیش میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی خوام پز چیزی بدم ولی اگه اینا بهترین ها باشن واقعا...
من دیدم تعدادی گل نشون داد غیر از یه دونه اش بقیه همچین چیزی نبودن! بیشترشونم که دریبل های قبل از گل بودن که دیگه زیایی گل محسوب نمی شن... وقتی حرف از بهترین گل میشه باید نوع شوت و موقعیتش در نظر گرفته بشه شوت های از راه دورشونم که رکورد من رو نشکسته من از دایره میانی گل زدم... به نظرم فیفا 12 خیلی جوک شده به خصوص با اون اسلایدر های مسخره اش! به همین علت بعد از مدت ها سال 12 رو بی فوتبال داریم سر می کنیم من همیشه هر سال فوتبال گیم جزو خوراکی های اصلیم بود ولی امسال بعد از اینکه فیفا 12 خیلی سورپرایز کننده نبود بیخیالش شدم چون بهتر از این رو با فیفا 11 سر کردم منتظر فیفا 13 هستم...
اگه فرصتی پیش بیاد چند تا از گل هایی که حداقل پوز این گل هایی که توی ویدیو بود رو میزنه می ذارم ولی معتقدم هنر نیست چون به لطف اسلایدر ها و پائین اومدن هوش مصنوعی در درجه سختی آماتور کارهای عجیب و غریب زیاد میشه انجام داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)