نه بابا؟؟؟؟خیلی عالی هست که.مطمئنی اشتباه نکرده؟من 2 گیگ خریدم 15.رم 4 گیگ قیمت کردم 17 تومان شما قیمت رو چند دارین؟![]()
نه بابا؟؟؟؟خیلی عالی هست که.مطمئنی اشتباه نکرده؟من 2 گیگ خریدم 15.رم 4 گیگ قیمت کردم 17 تومان شما قیمت رو چند دارین؟![]()
سلام دوستان یه سئوال داشتم
من وقتی میخوام یه sms رو forward کنم شماره شخصی که اون sms رو برام فرستاده هم همراه پیام میفرسته
بالای sms مینویسه forward from بعد شماره فرستنده اصلی. مثلا اگه علی برام جوک فرستاده و اون رو برای شما فوروارد کنم هم شماره من براتون میاد هم توی متن پیام شماره علی هست. چطوری میشه اینو از کار انداخت؟
(فعلا مجبورم هر بار اون رو بطور دستی پاک کنم)
اصلا این کار امکان داره؟
سلام
اگه منظورتون از نوشتن همون دست خط هست باید بگم که حرف به حرف میشناسه و نمیتونی مثلا یه کلمه کامل بنویسی. ولی اگه منظورتون تایپ است که باید بگم خیلی عالیه مخصوصا با صفحه کلید مجازی خیلی اسونتر از کامپیوتر میشه نوشت
ادیت گردید...
Last edited by hamed1297; 18-09-2008 at 14:28.
باز ادیت شد....
Last edited by hamed1297; 18-09-2008 at 14:28.
طبیعی هست.سلام دوستان یه سئوال داشتم
من وقتی میخوام یه sms رو forward کنم شماره شخصی که اون sms رو برام فرستاده هم همراه پیام میفرسته
بالای sms مینویسه forward from بعد شماره فرستنده اصلی. مثلا اگه علی برام جوک فرستاده و اون رو برای شما فوروارد کنم هم شماره من براتون میاد هم توی متن پیام شماره علی هست. چطوری میشه اینو از کار انداخت؟
(فعلا مجبورم هر بار اون رو بطور دستی پاک کنم)
اصلا این کار امکان داره؟
واسه همه اینطوره.
هیچ مشکلی ندارد.میگن p1 با ایرانسل مشکل داره.درسته یا که خیر ...
تو Windows Mobile کلمات رو کامل میتونی بنویسی ولی تو p1 حرف حرف.بهتره برم سراغ Windows Mobile دار ها یا چیز دیگه؟
ولی کیبردش خیلی بهتره.سریع می تونی تایپ کنی.
تو قسمت locks میتونی غیر فعالش کنی.مدت زمان قفل شدن صفحه کلید رو از کجا زیاد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راست میگی؟
کلمه رو نمیشه نوشت؟
مثلا نوشتن یک کلمه 8 حرفی چه قدر وقت میگیره؟ (هم با صفحه کلید مجازی و هم با خود قلمش)
ممنون از همگی که جواب دادن
من یه 2 گیگ خریدم 16 تومن
تازه 4 گیگ هم هیچ جا گیر نمی اومد ، اگه هم بود 60 میدادن![]()
در مورد رم باید بگم که متأسفانه در ایران نوع تقلبی انواع رم ها بسیار بیشتر از نوع اصلی آن است. با نام دو برند Sony و SanDisk رم تقلبی به وفور یافت می شود. برای شناسایی نوع تقلبی از اصلی آن یک راه فوق العاده ساده وجود دارد. رم های تقلبی در یک قاب پلاستیکی عرضه می شوند. ( این مطلب در مورد سونی و سن دیسک صدق می کند.) جالب اینجاست که نوع تقلبی هر دو برند سونی و سن دیسک تولید یک شرکت است. نوع اصلی هر دوی این برند ها در یک طلق مانند شکل زیر بسته بندی شده است. ضمناًً برای تبدیل M2 به Memory Stick Pro Duo دو نوع آداپتر (مبدل) وجود دارد. در نوعی که به همراه رم تقلبی عرضه می شود، این رآداپتر حدود دو برابر Memory Stick Pro Duo طول دارد بنابر این در دستگاههایی که از این نوع رم استفاده می کنند، قابل استفاده نیست و فقط در رم ریدر یا دستگاه هایی که رم به طور کامل در داخلشان قرار نمی گیرد قابل استفاده است. اما آداپتری که به همراه نوع اصلی عرضه می شود رم M2 را دقیقاً به Memory Stick Pro Duo تبدیل می کند بنابراین در همه ی دستگاههایی که از رم Memory Stick Pro Duo استفاده می کنند، قابل استفاده است. شکل زیر نوع اصلی برند سن دیسک را نشان می دهد ( به مبدل آن دقت فرمایید.)
ضمن اینکه چند روز پیش (شنبه 23 شهریور) من قیمت رم M2 چهار گیگ سن دیسک (اصلی) رو 30-35 گرفتم. و قیمت رم 8 گیگ M2 سن دیسک (اصلی) رو که تو کل علاء الدین یه مغازه داشت 100 تومن گرفتم. در صورتی که قیمت نوع تقلبی این رم با ظرفیت 4 گیگ 17-18 تومنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)