من که با 360 بازی میکنم با دکمه ی دیجیتال (آنالوگ نه اون یکی) یه بار میزنم بالا بعدش راست معلومه خداییش
من که با 360 بازی میکنم با دکمه ی دیجیتال (آنالوگ نه اون یکی) یه بار میزنم بالا بعدش راست معلومه خداییش
سلام نسخه اورجیمالش رو چجوری بدست بیارم
دوستان کسی میدونه آهنگای توی خود بازی رو از کجا میشه گیر آورد یا دانلود کرد ؟؟؟؟
با توجه به این پست از تاپیک استخراج صدا های بازی های میتونی آهنگ ها رو استخراج کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اگه میخوای از اینجا میتونی هر آهنگی رو که خواستی دان کنی :
Last edited by CATALONIA; 19-01-2012 at 18:55.
سلام ...
ممنون از پاسخ شهاب عزيز.
دوست عزيز شما به اين آدرس بريد و هر كدوم رو كه خواستيد دانلود كنيد :
+
پايين همون صفحه لينكي از مگاآپلود هست كه ميتونيد آهنگ ها رو تو يه فايل زيپ دانلود كنيد.
من تازه از PES کوچ کردم به FIFA ولی درست نمیتونم تک به تکا رو گل کنمروشی خاصی داره؟ بعد ضربه آزادو چطور بزنم؟
برای تک به تک ها بهترین نوع ضربه زدن دکمه RB و x هستن((در XBOX)) یا دکمه های معادل در پلتفرم های دیگه...................
ضربه آزاد هم اگه نزدیک بود از روش 3 نفره استفاده کن و اگه از 24 متر دورتر بود سعی کن توپ رو از بالای سر مدافعا با یه کات کوچیک که با همون RB میتونی بدیرد کنی..........
در ضمن هر چی ارتفاع کمتر باشه توپها بهتر گل میشه.............
چرا کسی از کریشن مستر چیزی نمیگه.کسی رو ویندوز سون نصبش کرده؟
اگه میشه بجای اسم دکمه ها ، کارشون رو بنویسید به انگلیسی (همون عنوانی که در تنظیمات کنترل در بازی نوشته) مثلا دکمه pass یا دکمه sprint
اینطوری بهتر میشه فهمید کدوم دکمه رو باید زد ، برای کسانی که دکمه هاشون رو جابه جا کردند بهتره
ممنون
---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
منم اینرو میدونستم ، اون دکمه کدوم دکمست که دروازه بیان رو میاره بیرون؟
دقیقا یادم نیست چون خیلی کم واسم پیش اومده ولی فکر کنم Y تو 360 یا مثلث تو PS3![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)