تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 461 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان با اجازه من یه حرف هایی بزنم :

من تا چند سال پیش PEs بازی می کردم اما از نسخه 2006 به بعد افت شدیدی کرد ، نمیدونم چی شد همون سال fifa06 رو گرفتم و با تیم پیکان ( 06 لیگ برتر داشت با گزارش عادل ) یه گل از نزدیکای وسط زمین زدم و از اون موقع اومدم رو دور فیفا

در مورد Fifa 12 باید بگم برای من حداقل مثل نسخه pes 2012 نا امید کننده بود ( نمیگم بد بود ، نا امید کننده من یعنی انتضاراتم بر آورده نشد ) خودتون به موارد زیادی اشاره کردین مثل همین تقلب Cpu

ولی دوستان حرف اصلی من ایینه :

ما این مشکلات رو می بینیم ، اینجا در موردش بحث می کنیم ، اما فایده ای هم داره ؟ اینجا بحث کردن مشکلی رو حل نمی کنه
    دوستان خواهشی که ازتون دارم اینه که یکی که به انگلیسی تسلط کامل داره ، به عنوان نماینده ای از گیمر های ایرانی که توی سایت p30world عضو هستند ، یک نامه به ea بدیم و مشکلات بازی رو بگیم ، درسته که ممکن دیگران تو خارج مشکلات زیادی رو شاید بیشتر از ما دیدن و گفتن ، اما خوبه که ea بدونه تو ایران طرفدارانی داره و خوبه بدونه ما وجود داریم تا حداقل به جای تیمی مثل فلان تیم کشوری ، ایران هم توی این لیست قرار بگیره ، نه فقط به خاطر وجود تیم ملی ایران می گم ها ... نه بیشتر می گم که چرا برای یه بار هم شده ما خودمون رو نشون ندیم ؟ چرا ...

اگه سرتون رو درد اوردم معذرت می خوام ولی این چیزا واقعا شده کمبود برای من آخه ایران ( توجه کنین که فقط ایران - مردم ایران ) می تونه بیشتر از این تو دنیا مطرح بشه ، ما مغز های زیادی داریم که واقعا اگه بزاریم این ها تلف بشه نه تنها به خودمون ظلم کردیم بلکه به بزرگانی همچون کوروش که این همه زحمت برای ما کشیدن هم ظلم کردیم

ممنونم که گوش دادین
    بهترین فیلم ها و سریال ها و بازی ها هم مشکلاتی دارن
    تنها چیزی که بدون عیب هست چیزی هست که خدا خلقش کنه
    فیفا اینقدر خوب هست که بشه از این مشکلاتش چشم پوشی کرد و از فوتبال مجازی لذت ببریم
      محتوای مخفی: ... 
    از اون PES که بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستان سلام
    یکی می تونه بم یه ترکیب خوب بگه که بشه محاجمایه سرعتیه حریفو کنترل کرد که در نرن؟
    مثلا من با ریال بازی می کنم (من ناپولیم کامپیوتر ریال) رونالدو و بنزما مثه چی از دفاع های من فرار می کننو گل می زنن. چیکار کنم که بشه اینجور بازی کنارو کنترل کرد؟

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

دوستان سلام
    یکی می تونه بم یه ترکیب خوب بگه که بشه محاجمایه سرعتیه حریفو کنترل کرد که در نرن؟
    مثلا من با ریال بازی می کنم (من ناپولیم کامپیوتر ریال) رونالدو و بنزما مثه چی از دفاع های من فرار می کننو گل می زنن. چیکار کنم که بشه اینجور بازی کنارو کنترل کرد؟
    سلام

شما یه ترکیب 4 - 5 - 1 بچین ... ( حالا من بازیکنان ناپولی رو خیلی آشنایی ندارم وگرنه اسم بازیکنا رو هم بهت میگفتم ) ولی یه نوک کلاسیک بزار فک کنم کاوانی رو داشته باشی ... بعد هم به جای پست CM که داره توی هافبک ها یه بازیکن CDM بزار ... بعد هم تا بازی شروع شد وضعیت تیم رو بزار روی Defense و سعی کن توی خط هافبک که بازیکن زیاد داری پاسکاری کنی و توپ رو نگه داری ...
    مشکلی تیم ها معمولا اینه که چون توی ترکیب هاشون RM یا LM ندارن مدافع های کناریشون مثل وینگ عمل میکنند و از RB و LB میشن RWB و LWB ..البته این دسته بازیکن نیست که مدافع کناریشون وینگ بشن یا نه ..و سیستم بازیشون اینو ایجاب میکنه .. و وقتی مدافع های کناری رفت جلو دفاع خالی میشه ... و شما که اشاره به رونالدو میکنی برای همینه که راحت از اون فضا استفاده میکنه ، سرعتشم که زیاده و تمام ! ولی این ترکیب 4 - 5 - 1 خوبی که داره اینه که LM و RM داره و کناره ها رو خوب میبنده ، و مرکز زمین هم سه تا هافبک داری .. مشکلش هم فقط اینه که حمله ات یه کم ضعیف میشه .. که البته اگه مهاجم نوکت خوب باشه یا مثلا پشت سرش که دو تا بازیکن CAM داری یه بازیکن ST بزاری اون ضعف هم مقداری برطرف میشه ...

4. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام

شما یه ترکیب 4 - 5 - 1 بچین ... ( حالا من بازیکنان ناپولی رو خیلی آشنایی ندارم وگرنه اسم بازیکنا رو هم بهت میگفتم ) ولی یه نوک کلاسیک بزار فک کنم کاوانی رو داشته باشی ... بعد هم به جای پست CM که داره توی هافبک ها یه بازیکن CDM بزار ... بعد هم تا بازی شروع شد وضعیت تیم رو بزار روی Defense و سعی کن توی خط هافبک که بازیکن زیاد داری پاسکاری کنی و توپ رو نگه داری ...
    مشکلی تیم ها معمولا اینه که چون توی ترکیب هاشون RM یا LM ندارن مدافع های کناریشون مثل وینگ عمل میکنند و از RB و LB میشن RWB و LWB ..البته این دسته بازیکن نیست که مدافع کناریشون وینگ بشن یا نه ..و سیستم بازیشون اینو ایجاب میکنه .. و وقتی مدافع های کناری رفت جلو دفاع خالی میشه ... و شما که اشاره به رونالدو میکنی برای همینه که راحت از اون فضا استفاده میکنه ، سرعتشم که زیاده و تمام ! ولی این ترکیب 4 - 5 - 1 خوبی که داره اینه که LM و RM داره و کناره ها رو خوب میبنده ، و مرکز زمین هم سه تا هافبک داری .. مشکلش هم فقط اینه که حمله ات یه کم ضعیف میشه .. که البته اگه مهاجم نوکت خوب باشه یا مثلا پشت سرش که دو تا بازیکن CAM داری یه بازیکن ST بزاری اون ضعف هم مقداری برطرف میشه ...
    دستت درد نکنه. تست می کنم اگه جواب داد دعات می کنم

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

دوستان با اجازه من یه حرف هایی بزنم :

من تا چند سال پیش PEs بازی می کردم اما از نسخه 2006 به بعد افت شدیدی کرد ، نمیدونم چی شد همون سال fifa06 رو گرفتم و با تیم پیکان ( 06 لیگ برتر داشت با گزارش عادل ) یه گل از نزدیکای وسط زمین زدم و از اون موقع اومدم رو دور فیفا

در مورد Fifa 12 باید بگم برای من حداقل مثل نسخه pes 2012 نا امید کننده بود ( نمیگم بد بود ، نا امید کننده من یعنی انتضاراتم بر آورده نشد ) خودتون به موارد زیادی اشاره کردین مثل همین تقلب Cpu

ولی دوستان حرف اصلی من ایینه :

ما این مشکلات رو می بینیم ، اینجا در موردش بحث می کنیم ، اما فایده ای هم داره ؟ اینجا بحث کردن مشکلی رو حل نمی کنه
    دوستان خواهشی که ازتون دارم اینه که یکی که به انگلیسی تسلط کامل داره ، به عنوان نماینده ای از گیمر های ایرانی که توی سایت p30world عضو هستند ، یک نامه به ea بدیم و مشکلات بازی رو بگیم ، درسته که ممکن دیگران تو خارج مشکلات زیادی رو شاید بیشتر از ما دیدن و گفتن ، اما خوبه که ea بدونه تو ایران طرفدارانی داره و خوبه بدونه ما وجود داریم تا حداقل به جای تیمی مثل فلان تیم کشوری ، ایران هم توی این لیست قرار بگیره ، نه فقط به خاطر وجود تیم ملی ایران می گم ها ... نه بیشتر می گم که چرا برای یه بار هم شده ما خودمون رو نشون ندیم ؟ چرا ...

اگه سرتون رو درد اوردم معذرت می خوام ولی این چیزا واقعا شده کمبود برای من آخه ایران ( توجه کنین که فقط ایران - مردم ایران ) می تونه بیشتر از این تو دنیا مطرح بشه ، ما مغز های زیادی داریم که واقعا اگه بزاریم این ها تلف بشه نه تنها به خودمون ظلم کردیم بلکه به بزرگانی همچون کوروش که این همه زحمت برای ما کشیدن هم ظلم کردیم

ممنونم که گوش دادین
    خب بحث در مورد مشکلات که بد نیست ولی قسمت اصلی حرف شما که درباره ی ازسال این نظرات بود
    همه ی بازی ها و شرکت های بازی سازی قسمتی دارند که به عنوان feedback محسوب میشه یعنی هر کی بازی رو انجام داده باشه چیز هایی که به نظرش کمبود داشته بازی رو ارسال میکنه ..
    برای Fifa 13 من غیر از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جای دیگه ای رو ندیدم و معتبر بودنش رو هم مطمئن نیستم ...ولی اینجا هست که از تمام دنیا گیمر ها نظراتشون رو میگن ...
    +
    اگر ما ایرانی ها میخواستیم خودمون رو نشون بدیم باید دست از این بازی های رایتی ورمیداشتیم و برای هر بازی که هر سال میومد 50 - 60 هزار تومان میدادیم که اون وقت EA بفهمه ایرانی هم وجود داره که بازی رو میخرن .. اون طوری بعد از 2 - 3 سال هم تیم می ایران و بعدش هم لیگ ایران رو میدیدیم ... ولی تا وقتی که EA بدونی که یک قرون هم از فروش بازی هاش توی ایران توی جیبش نمیره برای صرفی نمیکنه که لیگ ایران رو بزاره یا نزاره ...

7. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    سلام برای ترکیب تیم بهترین راهی که می دونم استفاده از ترکیب تیمهای موجود در بازیه و همون 4-5-1 که دوستمون گفت عالیه من با ترکیب رئال و یونایتد خیلی حال می کنم مهاجم نوک هم اگه بتونی Welliton رو از اسپارتاک بخری فوقالعاده است البته شما کاوانی رو داری که اونم حرف نداره
    فقط تو این ترکیب برا حمله باید صبور باشی و یکم پاسکاری کنی
    Last edited by farid_1; 14-01-2012 at 18:04.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خب بحث در مورد مشکلات که بد نیست ولی قسمت اصلی حرف شما که درباره ی ازسال این نظرات بود
    همه ی بازی ها و شرکت های بازی سازی قسمتی دارند که به عنوان feedback محسوب میشه یعنی هر کی بازی رو انجام داده باشه چیز هایی که به نظرش کمبود داشته بازی رو ارسال میکنه ..
    برای Fifa 13 من غیر از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جای دیگه ای رو ندیدم و معتبر بودنش رو هم مطمئن نیستم ...ولی اینجا هست که از تمام دنیا گیمر ها نظراتشون رو میگن ...
    +
    اگر ما ایرانی ها میخواستیم خودمون رو نشون بدیم باید دست از این بازی های رایتی ورمیداشتیم و برای هر بازی که هر سال میومد 50 - 60 هزار تومان میدادیم که اون وقت EA بفهمه ایرانی هم وجود داره که بازی رو میخرن .. اون طوری بعد از 2 - 3 سال هم تیم می ایران و بعدش هم لیگ ایران رو میدیدیم ... ولی تا وقتی که EA بدونی که یک قرون هم از فروش بازی هاش توی ایران توی جیبش نمیره برای صرفی نمیکنه که لیگ ایران رو بزاره یا نزاره ...
    نه بابا . همش الکیه .
    مگه واسه فیفا 12 نبود که ملت پیغام میدادن که یه سری مشکلات فیفا 11 رو تو 12 برطرف کنه . کدوم یکیش برطرف شد ؟
    سایتش فکر کنم هنوز هست . برید نگاه کنید ببینید چقدر از هوش پایین لجندری مینالیدن . چقدر از فیزیک بازی مینالیدن . چقدر از ...

کدوم یکیش خوب شد ؟
    هوش مصنوعی که همون گاوی که بود هست . فقط یاد داره تقلب کنه .
    واسه فیزیک بازی که اومدن یه موتور جدید دادن که خاک بر سرشون با این موتورشون . موتور گازی بود بهتر کار میکرد . یکی نیست بگه اخه EA تو که نمیتونی موتور impact بسازی چرا میسازی . 50 درصد گلهایی که cpu میزنه از سر همین موتور لعنتی بازیه .
    سیستم assisted خوب شد ؟ نشد . بدتر هم شد . سیستم منوال هم که دیگه از اون بدتر .
    البته خوبی هایی هم داره که باعث میشه بهش اعتیاد پیدا کنی . ولی اینا مشکلاتی بود که EA میدونسته و یا نخواسته یا نتونسته درستشون کنه . البته حق هم داره بیچاره . اگه این مشکلات رو درست کنه بازی اسون میشه . چون هوش مصنوعی ر...ده .

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راهی که در وازه بان سر کرنل ها بیاد تو منطقه جریمه حریف چی هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

راهی که در وازه بان سر کرنل ها بیاد تو منطقه جریمه حریف چی هست؟
    دقایق پایانی مثلا 85 به بعد اگه تیم یه گل عقب باشه و کرنر بشه یه دکمه میزنی خودش میاد
    دقیقه یک که نمیشه بیاریش

داره خودمونی میشه mehdimvi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

CB join to attack کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •