برادر من کدوم وقت کشی ؟ بندر مصدون شد نمیتونست راه بره تعویضش کرد داور هم 6دقیقه وقت گرفت که تازه زیادم بود . اون صحنه کلا 3 دقیقه نشد !
داداش هر تیمی میتونه وقت کشی کنه ولی دورتموند اصلا این کار و بلد نیست ! باور کن
برادر من کدوم وقت کشی ؟ بندر مصدون شد نمیتونست راه بره تعویضش کرد داور هم 6دقیقه وقت گرفت که تازه زیادم بود . اون صحنه کلا 3 دقیقه نشد !
داداش هر تیمی میتونه وقت کشی کنه ولی دورتموند اصلا این کار و بلد نیست ! باور کن
شما فیلم بازی رو 1 بار دیگه ببین! اون صحنه بندر رو نمیگم...از دقیقه 1 بازی...دروازه بان رو زیر نظر بگیر...دیگه اون صحنه که گل خوردن بودن پریده بود رو توپ رو که دیدی؟ یه اوت می شد سلانه سلانه دو ساعت طول می کشید بیان پرت کنن! تک تک ضربات شروع مجدد رو با تاخیر می زد.
بازم میگم شاید این چند دقیقه می تونست بی تاثیر هم باشه ، ولی اصلا مردونه نیست اینطور بازی کردن. شما بازی تیم ملی خودمونو ببین با مثلا بحرین...چقدر از نظر عصبی رو بازیکنهای ما تاثیر
داشت؟
5 تا تعویض داشت وقت اضافه داره اینم برای خودش.
اینکه جلو باشی و عجله ای نداشته باشی برا شروع سریع بازی خیلی عادی هست..شما فیلم بازی رو 1 بار دیگه ببین! اون صحنه بندر رو نمیگم...از دقیقه 1 بازی...دروازه بان رو زیر نظر بگیر...دیگه اون صحنه که گل خوردن بودن پریده بود رو توپ رو که دیدی؟ یه اوت می شد سلانه سلانه دو ساعت طول می کشید بیان پرت کنن! تک تک ضربات شروع مجدد رو با تاخیر می زد.
بازم میگم شاید این چند دقیقه می تونست بی تاثیر هم باشه ، ولی اصلا مردونه نیست اینطور بازی کردن. شما بازی تیم ملی خودمونو ببین با مثلا بحرین...چقدر از نظر عصبی رو بازیکنهای ما تاثیر
داشت؟
5 تا تعویض داشت وقت اضافه داره اینم برای خودش.
وقتی تیمت زیر فشاره این معقول ترین راه برای وقفه انداختنه..
یعنی رئال اگه جلو بود بازم اینقدر سریع بازی رو به جریان مینداخت؟!
بعدش دوست عزیز دارین عربا رو با اینا مقایسه میکنین ... این همه لوا رو زدن وسط زمین .. راموس قربونش برم فقط می زد تو سر و صورتش..
یه بار وقت کشی کرد؟!
دارین گیر های بنی اسرائیلی میدین..
نیمه نهایی پارسال دروگبا نیمه اول تنهایی 5 بار خوابید روی زمین
سه سال قبل سزار اینتر نیم ساعت نشده داور رو مجبور کرد بهش کارت بده
فقط بدونید ما چی می کشیم
اگه به زدن باشه، که دورتموند هم خوب می زد! آلونسو رو همچین زد من فکر کردم مرد...فوتبال همینه...خطا داره، ضربه داره، ولی وقت تلف کردن جزو بازی نیست. دروازه بان پریده توپو نمیده یاد عربها نمی افتی؟!
در ضمن معقول ترین راه لزوما شرافتمندانه هم نیست. من هم نگفتم عجله داشته باشن...عادی باشن.
من چون تو اون بازی طرفدار هیچ تیمی نبودم به چشمم نیومده...ولی به چشم طرفدارای بارسا اومده و حتما از اونور به چشم طرفدارای چلسی نیومده! الانم همینه...آلمانی ها میگن خیلی عادی بوده همه اینا...
Last edited by malkemid; 01-05-2013 at 01:50.
اونکه توپ رو زد بنده خدا..اگه به زدن باشه، که دورتموند هم خوب می زد! آلونسو رو همچین زد من فکر کردم مرد...فوتبال همینه...خطا داره، ضربه داره، ولی وقت تلف کردن جزو بازی نیست. دروازه بان پریده توپو نمیده یاد عربها نمی افتی؟!
در ضمن معقول ترین راه لزوما شرافتمندانه هم نیست.
شما یه جوری میگی انگار فوتبال ندیدی..
منکه هر بازی ای دیدم و تیم جلو بوده ... عجله ای برای شروع بازی نداشته
اگه وقت کشی بود چرا داور تذکر نمی داد؟! اینطور وقت کشی ها حتی اخطار هم داره..
همه تیما همین کار رو میکنن.. خیلی عادیه .. نمی دونم واقعا چرا اینقد امشب این موضوع حساس شده
اینکه میگین شرافتمندانه نیست هم خیلی حرف ناجوریه...
اگه توپو زد چرا داور خطا گرفت؟!
نه ما اولین باره فوتبال می بینیم!
داور هم یکی دو بار تذکر داد به دروازه بان.اما اگه کارت می داد حساب دستشون میومد.
صحنه آخر بازی...طرف قشنگ رونالدو رو هل داد. نظری ندارین؟
خوب بازی خطرناک بوداگه توپو زد چرا داور خطا گرفت؟!
نه ما اولین باره فوتبال می بینیم!
داور هم یکی دو بار تذکر داد به دروازه بان.اما اگه کارت می داد حساب دستشون میومد.
صحنه آخر بازی...طرف قشنگ رونالدو رو هل داد. نظری ندارین؟
هم توپ رو زد و هم پا .. اگه اون حرکت فقط پا رو میزد مطمئنا خیلی فرق می کرد رفتار داور..
ولی تو سر و صورت نمیزد
همین ژاوی یکی زد تو صورت لوا ... کلا انگار دعوا داشتن با بنده خدا
انشالله یه بازی میرسه که همین رئال جلو هست و تو پرتاب اوت ها دقیقا همین کار میبینی و مطمئنا زیاد هم دیدی..
یعنی شما میگی اون پنالتی بود؟!صحنه آخر بازی...طرف قشنگ رونالدو رو هل داد. نظری ندارین؟
اگه بخواین اونو پنالتی حساب کنین باید حرکت راموس رو لوا رو تو 18 که از پشت پرید حلش داد رو هم خطا بگیری دیگه..
شما چی میکشین؟نیمه نهایی پارسال دروگبا نیمه اول تنهایی 5 بار خوابید روی زمین
سه سال قبل سزار اینتر نیم ساعت نشده داور رو مجبور کرد بهش کارت بده
فقط بدونید ما چی می کشیم
دیگه همه می دونن شیرجه های دوستان رو..
والا جالبه
همون بازی اینتر :
تصویر خودش واضح هست!
نتیجه این حرکت چی بود؟ خودتون بگین..
اعتارض های بی خودی به داور ؛ این شرافتمندانه نیست !
گاه و بی گاه زدن تو سر و صورت بازیکن حریف ؛ این شرافتمندانه نیست !
تمارز های پشت سر هم و به قولی " فیلم بازی کردن " ؛ این شرافتمندانه نیست !
مصاحبه های تاثیر گزار روی داوری ؛ این شرافتمندانه نیست !
و ...
اینها مشخصه های بازی ناجوانمردانه و نامنصفانه هست و امروز هیچ کدوم از اینا رو از دورتموند و تیمش ندیدیم .
تاخیر در جریان بازی و نه وقت کشی امری خیلی طبیعی هست برای یک تیمی که نتیجه دلخواهش رو گرفته .
بازیکن دورتموند مصدوم شد در حدی که تعویض شد ... بی انصافی واژه کمی هست اگر اینو وقت کشی بدونیم !! داور هم که به جای 5 دقیقه 6 و نیم دقیقه وقت اضافی گرفت .
اگر فوتبال المان رو دنبال می کردید می دیدید و متوجه می شدید که وقت کشی اینقدر در فوتبال المان بی معنی و تعریف نشده هست که وقت های اضافی داور ها ماکسیمم 2 دقیقه هست !
دیگه بالاخره چی بود؟ بازی خطرناک بود؟ توپ رو زد؟ پا رو زد؟ هردو رو زد؟!
اینکه دقیقا همین کار رو می بینم یعنی وقت کشی رو می بینم؟ اوکی پس بحثی نمی مونه.
امیدوارم فردا شب بارسلونا ببره که این رویای فینال آلمانی تون نابود بشهگرچه...سه تا گل مردود خوردن رو جبران کردنش سخته.
تمارض که آقای رویس استاده درش. بله ..
اعتراض به داوری...دورتموندی ها اصلا اعتراض نمی کردن؟!
اگه مصاحبه رو داور تاثیر داشت که ...
بگذریم...بیشتر بحث کنیم ممکنه به این نتیجه برسیم که وقت کشی شرافتمندانست. بهتره ادامه ندیم.
تبریک به هوادارای دورتموند بابت صعود.
تبریک به رئالیها بخاطر اینکه تیممون عالی بازی کرد و اگه بد شانس نبود و اوزیل هم خودخواه نبود، الان می شد ما صعود کرده باشیم.
Last edited by malkemid; 01-05-2013 at 02:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)