ویکی پدیا رو که می شه ویرایش کرد /
اره دیگه اول 18 بود بعد ویرایش کردن 23 الانم افتاد 24 ام و هم اکنون شد 27 ام
Last edited by ahriman323; 15-09-2013 at 20:49.
خوب مجموعه پایانی چی شد پس؟؟؟!!!![]()
چهارشنبه ۱۳۹۲/۶/۲۷ ظاهرا میاد.
علی لک پوریان عزیز
مصیبت وارده را صمیمانه تسلیت می گوییم و برای تو و خانواده گرامی ات از درگاه پروردگار متعال صبر جزیل آرزو داریم.
مهران مدیری و گروه تولید مجموعه "شوخی کردم"
مراسم ختم آن مرحوم؛ علی اصغر لک پوریان؛ روز دوشنبه 6/25 از ساعت 15 لغایت 16:30 در کانون توحید به نشانی میدان توحید، خیابان نصرت غربی، خیابان خوش شمالی، خیابان پرچم، پلاک 70 برگزار می شود.
Last edited by ahriman323; 15-09-2013 at 22:01.
آقا تو سایت خودشون زدن بلاخره!
س از اعلام برگزيدگان مرحله دوم قرعهكشي بزرگ ويلاي من و تكميل مشخصات در پايگاه اطلاع رساني سريال، هداياي اعلام شده به تدريج از طريق دفتر مركزي و شعبههاي منتخب شهرستانها از هفتهي اول مهر ماه توزيع خواهد شد و اخبار آن در مجموعهي جديد طنز "شوخي كردم...!" منتشر خواهد شد. سومين قرعهکشی بزرگ سریال ویلای من طبق برنامهريزي پس از پایان توزیع مجموعه بيستم و همزمان با رونمايي از مجموعه جديد طنز "شوخي كردم...!" انجام خواهد شد که با توجه به قطعي نشدن زمان برگزاري مراسم مرحله سوم، قرعهكشي تا زمان اعلام مراسم تمديد ميشود. اين زمان حتما از طريق همين سايت و سايت موسسه فرهنگي گلرنگ رسانه اطلاعرساني خواهد شد. همچنين مهلت قرعهکشی فراگیر مجموعه دوازدهم تا بيستم نيز تا آن زمان تمدید شده است به این معنی که اگر به تازگی مجموعه دوازدهم به بعد را خریداری کرده و پیام کوتاه مربوطه را ارسال نمایيد در قرعهکشی فراگیر آن مجموعه نيز شرکت داده خواهيد شد. برگزیدگان باقيمانده جوایز در نظر گرفته شده برای سریال ویلای من پس از مراسم مرحله سوم، اعلام و اعطای هدایای آنها شروع خواهد شد. برای شرکت در قرعهکشی بزرگ ویلای من، ارسال کد همهی مجموعههای قبلی ضروری است و با توجه به اینکه مجموعههای نخست جمعآوری شده و نایاب است، سفارش كليهي محصولات فرهنگي موسسه از طريق سامانه فروش اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، امکان پذير است كه ارسال آن از طریق پست انجام ميشود. برای شرکت در قرعهکشی بزرگ ویلای من و يا قرعهکشی فراگیر مجموعه دوازدهم تا بيستم ويلاي من، توالی ارسال کد مجموعهها ضروری نیست و فقط ارسال همهی آنها تا قبل از تاریخي كه از طريق همين سايت اعلام خواهد شد ضروری است.بعد از توزيع منظم نوزده مجموعه، مجموعه بيستم ويلاي من كه آخرين مجموعهي اين سريال است، روز شنبه 30 ام شهريور در سراسر كشور توزيع خواهد شد.
کجاش منظم بوده! خجالت نمیکشن اینقدر دروغ میگن؟!بعد از توزيع منظم نوزده مجموعه![]()
این سریال تموم شد بالاخره؟؟
من که تا قسمت 20 خریدم حالم بهم خورد
دوستانیکه تا اینجادیدن میخوام بدونم در مجموع چطور بوده
من تمام سریال غیر از مجموعه آخر رو دیدم، در یک کلام میتونم بگم آشغال بود. البته صرف نظر از نظرات سایر دوستان که چشم بسته و فقط به عشق مهران مدیری جوگیر شدن و میگن سریال قشنگ بوده!![]()
بنظر منم خیلی اشغال بود ..فقط بازم مثل همیشه هادی کاظمی خوب بود بقیه واقعا مزخرف بودن..خیلی داستان چرتی داشت خوب شد دانلود کردم
منم که بعد از قسمت 24 کلا دانلود رو بیخیال شدم
از مدیری انتظار نبود که بعد از اون سریال قهوه تلخ این سریال رو درست کنه
حالا ببینی سریال بعدیش چطور میخواد بشه
این بنده خدا هم مزه پول رو چشیده رفته هی سریال میساز ه اصلا هم نمیگه که این سریال ها خوب هستن یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)