تو یه پارک یه بچه گربه بود همش میومد پام رو لیس میزد آوردمش خونه تو بالکن یه جا براش درست کردم شیرم دادم خورد خوابید الان تکون چشاش بستس
انگار بی حاله
اینا چند ساعت میخوابن؟؟
تو یه پارک یه بچه گربه بود همش میومد پام رو لیس میزد آوردمش خونه تو بالکن یه جا براش درست کردم شیرم دادم خورد خوابید الان تکون چشاش بستس
انگار بی حاله
اینا چند ساعت میخوابن؟؟
فکر کنم اگه خونه نمی آوردیش بهتر بود چون بالاخره مامانش میومد دنبالش، باید مراقب بیماری ها هم باشیم نمیشه هر حیوونی رو سرخود بیاریم خونه ازش مراقبت کنیم، حالا حالش خوبه؟
خسته نباشید!فکر کنم ماه پیش سوالم رو پرسیدم..
خیلی گرسنه بود!لب خیابونم بود همش میخواست بره تو خیابون با پام نمیزاشتم.اون روزم خواب بود ساعت 3 بعد از ظهر از خواب پاشدخیلی هم شیطون شده
تو بالکن نگهش داشتم احتمالا چند روز دیگه ولش کنم بره..
خیلی احتمالات هست که اگر ادم بخاد به همشون توجه کنه اصا نباید زندگی کنه
این بهانه ها برای فرار از یک سری مسولیت هاست که به گردن انسان بوده و هست
معمولا زیاد بچه گربه میبینم ولی این یکی نه تنها از مردم فرار نمیکرد بلکه ره کی رد میشد میرفت طرفش.من رفتم کنارش همش کفشم رو لیس میزد.
اولش خیلی کثیف بود با دستمال تر تمیزش کردمفقط خیلی میخوابه
چنگم زیاد میندازه
![]()
شبا یواشکی میارمش میزارم تو اتاقم چون واقعا بیرون سرده.همه چیز یخ میزنه!
قصد دارم بیشتر نگهش دارم ولی مامانم میگه دیگه تا آخر همین هفنه بیشتر نمیتونم نگهش دارم.:(
آدم یه بچه گربه رو از تو خیابون نیاره خونه فرار از یک سری مسولیت هاست؟ من نفهمیدم
نمیدونم، شاید بتونین گربه رو ببرین پیش دامپزشک و ازشون راهنمایی بگیرین شایدم حیوونای خیابونی رو قبول نکنن!
امیدوارم بعدا متوجه بشین!!!
خوب وقتی تنها تو بالکن باشه اونم تو هوای سرد مجبوره که همش بخابه !معمولا زیاد بچه گربه میبینم ولی این یکی نه تنها از مردم فرار نمیکرد بلکه ره کی رد میشد میرفت طرفش.من رفتم کنارش همش کفشم رو لیس میزد.
اولش خیلی کثیف بود با دستمال تر تمیزش کردم فقط خیلی میخوابه چنگم زیاد میندازه
شبا یواشکی میارمش میزارم تو اتاقم چون واقعا بیرون سرده.همه چیز یخ میزنه!
قصد دارم بیشتر نگهش دارم ولی مامانم میگه دیگه تا آخر همین هفنه بیشتر نمیتونم نگهش دارم.:(
اما اگر پیش شما تو خونه بود شیرین کاری خیلی بلدن بچه گربه ها و به خنده وامیدارنتون و با دستتون کشتی میگیرن
دلیل اینکه مادرتون میگه نه چیه ؟
بهم بگو شاید تونستم راهنمایی کنم
Last edited by saye; 03-12-2012 at 09:53.
خوب وقتی تنها تو بالکن باشه اونم تو هوای سرد مجبوره که همش بخابه !
اما اگر پیش شما تو خونه بود شیرین کاری خیلی بلدن بچه گربه ها و به خنده وامیدارنتون و با دستتون کشتی میگیرن
دلیل اینکه مادرتون میگه نه چیه ؟
بهم بگو شاید تونستم راهنمایی کنم
من مامانم خیلی وسواسیه.میگه موش میریزه توی خونه و نمیشه نماز خوند..
بعد میگه گربه برای خانوم ها خطرناکه.خودم توی اینترنت سرچ کردم زده بود نوعی باکتری داره مدفع اش.
با این که گربه رو خیلی خیلی تمیزش کردم هر روز با دستمال تر تمیزش میکندیگه داره برق میزنه...
بله همه چی به چشم نیست که فرار از مسئولیت هم نیست.
من که میگم اگه واقعا دوست دارین از گربه نگهداری کنین باید پیش دامپزشک برین و واکسن های مخصوص گربه رو استفاده کنیناین سایت ها هم اتفاقی از نت پیدا کردم، لازمه که اطلاعاتتون روتو این زمینه افزایش بدین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
از قرار معلوم مثل این که گربه های بی خانمان زیاد شدن . اتفاقا یک گربه هست که در طی روز اکثر اون رو در حیاط یا درب منزل میبینم .
همیشه بهش غذا میدم و اوایل که اومده بود لاغر بود ولی الان کلی چاق شده و هر کی میبیندش میگه چه گربه چاق و تپلی !
کلی با هم جور شدیم و وقتی که برای پیاده روی یا ورزش بیرون میرم اون هم دنبالم میاد و کلا بی خیال نمیشه و اگه یک کیلومتر هم راه برم همینطور پشت سرم میاد .
دیروز اوایل صبح هم که رفته بودم برای ورزش دیدم که دم در نشسته و مثل این بود که از سرما داشت میلرزید ... واقعا دلم سوخت ولی حیف که نمیتونم اون رو داخل ببرم.
در اصل شرایط نگهداری گربه رو نمیدونم و تا حالا از گربه نگهداری نکردم و آشنا نیستم ... از دوستان اگه کسی تجربه خاصی داره یک راهنمایی بکنه .
خودم تو فکر بودم که یک جای مخصوص براش درست کنم که شب ها اونجا راحت باشه.
در کل منتظر راهنمایی دوستان هستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)