سلام . تا درک نکنیم که چرا تو این دنیا زندگی میکنیم محاله بتونیم مشکلاتِ دنیا رو تحمل کنیم .
سلام . تا درک نکنیم که چرا تو این دنیا زندگی میکنیم محاله بتونیم مشکلاتِ دنیا رو تحمل کنیم .
حالا چرا تو این دنیا زندگی میکنیم؟
سلام
اول یه جا پیدا کن ، تنهایی بشین یکم گریه کن اگه واقعا گریه ات میاد ، بعدش بشین فکر کن ببین چی شده جدیدا و چه رویه ای توی مدت گذشته پیش اومده که به تدریج تو به اینجایی رسیدی که حس خیلی بدی داری .
وقتی تمام مسائل رو نوشتی ، حالا فکر کن چطور باید تغییر بدی و مقابله کنی با این مسائل ، هر روز بنویس که اون روز چیکار کردی و چقدر بهتر شده حالت و کلا روزت چطور بود ، اگه ناراحتی ، بنویسش ، این کمک میکنه .
نوشتن رو توصیه میکنم همیشه انجام بده ، چون مثل حساب کتاب واسه احساساتت میمونه و هر روز کنترل میکنی که دقیقا چه حسی داری و ذهنت خودکار براش برنامه ریزی میکنه که بهترش کنه .
+ اگه موردتون خیلی حاده به پزشک هم مراجعه کنید ولی به یاد داشته باشید ، دارو های روانی فقط آروم میکنن ، مشکلات و مسائل رو برطرف نمیکنند .باید با اون ها روش مقابله پیدا کنید که در آینده هم دچار مشکل نشید .
امیدوارم روز به روز بهتر بشی![]()
Last edited by کاربر شماره ی یک; 07-02-2013 at 02:00.
سلام
اگر به کسی که اشتباه میکنه مستقیماً بگیم "تو اشتباه میکنی" صد سال قبول نمیکنه و میگه "نخیر من اشتباه نمیکنم"
اما اگر براش توضیح بدیم درست چیه غلط چیه اونوقت خودش میفهمه اشتباه کرده .
جوابِ سوال شما هم همینطور هست .
اگر بنده بگم زندگی دنیا فقط یک آزمایش هست و قیامتی هست و حساب و کتابی در کاره و داشتنها و نداشتنها همش امتحانه , مشکلات همش برای امتحانه , فرصتهای خوب و بد همش برایِ امتحانه , خیلیها میگن :
نخیر اینا همش حرفه , اگه راست میگی مدرک رو کن .
حرفشون هم درسته چون اگر این ادعاها درست باشه باید مدرکی برایِ اثباتش وجود داشته باشه وگرنه واقعاً همش حرفه .
================================
این دنیا طوری طراحی و ساخته شده تا هرگز مفت و مجانی چیزی به کسی نده .
به عبارتِ دیگه کسی قدرت نداره ازش چیزی بگیره مگر اینکه قیمتش رو به دنیا پرداخت کنه از مالش یا راحتی و آسایشش یا سلامتیش یا وقت و عمرش .
هر کسیکه نرفت دنبالِ یافتنِ جوابِ سوالِ "چرا در این دنیا زندگی میکنیم" قسمتی از مجازاتش همینه که طعم آرامشِ روحی رو هرگز نمیچشه .
ممکنه دکتر یا مهندس یا وکیل یا خلبان یا دانشمند بشه و حتی جائزه ی نوبل بگیره یا کلی ثروت جمع کنه یا کلی مشهور بشه یا بشه قوی ترین مرد جهان اما هرگز آرامش روحی پیدا نمیکنه .
اما کسیکه درک کرده حقیقتِ علتِ بودن در دنیا رو , همیشه آرامش روحی داره .
این آدم ممکنه بدنش پوست و استخون باشه مثل گاندی و دچار فقر مادی باشه و بیمار بشه و درد بکشه , گرما و سرما بکشه , گرسنگی و تشنگی بکشه اما همیشه روحش آرامش داره چون میدونه نیومده تو دنیا واسه مهمونی و خوشگذرونی .
این همون دانش معنویات هست که عده ای حتی از اسمش هم متنفرند و تاوانِ این تنفرشون رو هم دارند پس میدند ( ندیدن رویِ آرامش روحی در دنیا ) .
=============================
برید زندگی همه ی کسانی که خودکشی کردند رو بررسی کنید .
توشون ثروتمند هست ,دانشمند هست,پادشاه هست , قدرتمند هست , باهوش هست , مشهور هست .
وجه مشترکِ همشون اینه که درک نکردند چرا تو دنیا زندگی میکنند .
دوست من اقا محمد فرمایشات شما کاملا متین هست و من همشو قبول دارم.
فرمایش شما اینه که همه چیز برای امتحانه و اصل قیامت و حساب و کتاب و این دنیا فقط برای اون روز طراحی شده.
من این استدلال رو هر چند باور ندارم خودم ولی کسی بهم بگه حرفش رو قبول دارم و رد نمیکنم.
ولی من این حرف رو فقط از کسانی مثل همون گاندی ها و یا مرتاضان هندی قبول دارم که یا زندگیشون رو در پای هدفشون دادن و یا به کل در معنویات غرق شدن.
سوال من اینه اگر همه چیز فقط و فقط برای روز قیامت هست و همه باید اینو درک کنن چرا باید به این صورت کنونی زندگی کرد؟ یعنی کار کرد، ازدواج کرد، خورد ، پوشید و و و
چرا نباید در معنویات غرق شد مثل مرتاضان یا روحانی ها و کشیش ها و عالمان دینی خودمون؟ چرا باید کفاش شد؟ بقال شد؟ کشاورز شد؟ کارگر شد؟
ایا زندگی رو به این صورت گذروندن با اشتغال به این شغلها پوچ نیست؟چون باید فقط برای روز قیامت اماده شد؟
سلام. بحث داره مذهبی میشه ها... گرچه بحث جالبیه ولی نمیشه واردش شد.![]()
من موندم واقعا افرادی مث گاندی چجوری به این درجه میرسن که تو اوج سختی هم ارامش دارن؟
این آدم ممکنه بدنش پوست و استخون باشه مثل گاندی و دچار فقر مادی باشه و بیمار بشه و درد بکشه , گرما و سرما بکشه , گرسنگی و تشنگی بکشه اما همیشه روحش آرامش داره چون میدونه نیومده تو دنیا واسه مهمونی و خوشگذرونی
با سلام خدمت شما دوست عزیز و ممنون بابت حرفای خوبتون
توضیح شما در مورد درست غلط شاید با توضیح کسی دیگری در مورد درست غلط فرق داشته باشه چون جهان بینی و ایدو لوژی شما قرار نیست با به بقیه یکی باشه
پس نیازی به مدرک هم نیستش به طور فرض اگر توضیح من در مورد درست و غلط شما رو قانع نکنه دلیلی هم وجود نداره توضیح شما من رو قانع بکنه و دلیل اصلی هم دیدگاه متفاوتمون هستش به زندگی و جهان و آدمها و ... نه وجود داشتن یا نداشتن مدرک برای اثبات حرف
کسی که توی یه خانواده ای که پدر و مادری که از همه لحاظ تامینش کنن به دنیا اومده و همه چیز در اختیار داره اگر مفت و مجانی به دست نیاورده پس چطوی به دست آوردهاین دنیا طوری طراحی و ساخته شده تا هرگز مفت و مجانی چیزی به کسی نده .به عبارتِ دیگه کسی قدرت نداره ازش چیزی بگیره مگر اینکه قیمتش رو به دنیا پرداخت کنه از مالش یا راحتی و آسایشش یا سلامتیش یا وقت و عمرش .هر کسیکه نرفت دنبالِ یافتنِ جوابِ سوالِ "چرا در این دنیا زندگی میکنیم" قسمتی از مجازاتش همینه که طعم آرامشِ روحی رو هرگز نمیچشه .
ممکنه دکتر یا مهندس یا وکیل یا خلبان یا دانشمند بشه و حتی جائزه ی نوبل بگیره یا کلی ثروت جمع کنه یا کلی مشهور بشه یا بشه قوی ترین مرد جهان اما هرگز آرامش روحی پیدا نمیکنه .اما کسیکه درک کرده حقیقتِ علتِ بودن در دنیا رو , همیشه آرامش روحی داره .این آدم ممکنه بدنش پوست و استخون باشه مثل گاندی و دچار فقر مادی باشه و بیمار بشه و درد بکشه , گرما و سرما بکشه , گرسنگی و تشنگی بکشه اما همیشه روحش آرامش داره چون میدونه نیومده تو دنیا واسه مهمونی و خوشگذرونی .
این همون دانش معنویات هست که عده ای حتی از اسمش هم متنفرند و تاوانِ این تنفرشون رو هم دارند پس میدند ( ندیدن رویِ آرامش روحی در دنیا ) .
در رفاه و آرامش و آسایش کامل هم داره زندگی میکنه و هیچ تاوانی هم به دنیا و ... پرداخت نکرده حتما میخوایید بگید همه چی پول نیستش و 100% آرامش واقعی نداره و اینا همش ظاهر قضیه هستش خوب منم میگم نه اتفاقا آرامش 100% روحی و جسمی و رفاهی و .. داره و هیچ مشکلی هم نداره و هیچ تاوانی هم پرداخت نکرده و علت حقیقت بودنش رو هم نمیدونه (پس برای این قسمت دلیل نیارید که نه این طوری نیستش )
در مورد این قسمت از حرفم آدم به وجود داشتن عدالت شک میکنه (این قسمت رو دیگه ادامه نمیدم)
زندگی کسایی رو هم که خودشون هیچی نبودن ولی الان فرزندانشون در کمال آرامش و رفاه بدون اینکه به قول شما فلسفه زندگی توی این دنیا رو بدونن بررسی کنید البته اینم بگم قرار نیست زندگی این افراد جلوی چشم من و شما باشه چون ممکنه به نبود عدالت (همه نوع عدالتی) بیشتر پی ببرید و موجب بشه سوال های زیادی توی ذهنتون ایجاد بشه که برای جوابش درست به هر کاری بزنید .برید زندگی همه ی کسانی که خودکشی کردند رو بررسی کنید .
توشون ثروتمند هست ,دانشمند هست,پادشاه هست , قدرتمند هست , باهوش هست , مشهور هست .
وجه مشترکِ همشون اینه که درک نکردند چرا تو دنیا زندگی میکنند .
پ ن : این پست نه مذهبی بود نه ... فقط جواب صحبت های دوست خوبمون بود .
من براي درمان از دست دادن عزيز يه سري يه روش زجر آور رو واسه درمان يكي امتحان كردم ، اينقدر موضوع براش تكرار بشه كه بالاخره واسش عادي بشه و رو مسئله فكر كنه و باهاش كنار بياد ، اما شما خب خودتون ميخواييد به درمان بپردازيد و قضيه فرق ميكنه .....
توصيه ام در اين مورد ، روابط جديده ، دوستان جديد .
مسائل رواني رو زندگي كردن ميتونه درست كنه ، يعني بدويد و از مشكلات دور شيد ، اينقدر تجربيات جديد و بهتر به دست بياريد كه تجربيات قديمي ازتون دور بشه ! در يك جمله بايد بگم " زندگي كنيد"!!موندن و فكر كردن به مسائل نميتونه درستش كنه ! من نميگم نبايد گريه
كرد نبايد غصه خورد ،اتفاقا بايد بشيني قشنگ گريه كني ولي بعدش دوباره زندگي رو از سر بگيري و با شتاب بيشتر و سريعتر تا دردت رو آروم تر كني و مطمئن باش كه اون دوستت هم اونطرف منتظره ببيني تويي كه موندي اينطرف چيكار ميكني !!
بنيان گذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، وقتي سرطان بچه اش و مرگش در اثر اون رو ديد ، حركت كرد ، زندگي كرد و يه موفقيت بزرگ درست كرد !
براي جبران دردهاي بزرگ بايد موفقيت هاي بزرگ آفريد ...
اگه ميبينيد نميتونيد كنار بياييد ، تا مدتي با داروهاي مسكن سر كنيد و بزاريد زمان كمكتون كنه ...
سلام
عرض نکردم اگه مستقیماً بگم که چرا توی این دنیا زندگی میکنیم خیلیها قبول نمیکنند ؟
همه ی سوالاتتون و اعتراضهاتون پاسخ داره .
پاسخی بسیار ساده که درکش نه مدرک دکترا میخواد نه فوق لیسانس نه دیپلم و نه حتی سوادِ خوندن و نوشتن .
اگر دوست دارین که بدون دارو و دکتر به آرامش روحی برسین
ده دوازده مرحله رو باید طی کنین تا بهش برسین .
به تنها چیزی که احتیاج دارین دلی نرم و حق پذیر هست .
توی هر مرحله گیر کردین دیگه فکر مراحل بعدی رو ار سر بیرون کنین .
درست مثل کسی که امکان نداره ضرب و تقسیم رو درک کنه بدونِ اینکه جمع و تفریق رو درک کرده باشه .
جالب اینجاست که دنیا طوری طراحی و برنامه ریزی شده که همه ی مردم خصوصاً جویندگانِ دانش معنویات در هر زمان و مکانی که باشند همیشه تابلوهایِ راهنما و هدایت کننده رو در مسیرشون میبینند و اگه اونها رو دنبال کنند گم نمیشند .
اگر دوست دارین به آرامش روحی برسین پیامهائی رو که هر روز بهتون میرسه رو دنبال کنین
این پیامها سه دسته هست
هشدار دهنده
نوید دهنده ( امید بخش ) - بشارت دهنده
هدایت کننده
دنیای اطرافمون ظاهراً ساکت و بی صدا هست اما داره حرف میزنه , داد میزنه و صدا میزنه و راهنمائی میکنه هر کسی رو که چشم بینا و گوش شنوا داره و خردمند هست .
اگه به یه آدم کم خِرد بگین کوه حرف میزنه میخنده بهتون اما یک دانشمند زمین شناس میگه بله و من تا حدی زبانش رو یاد گرفتم .
به پیامهای دنیای اطرافتون دقت کنین , راهِ رسیدن به آرامش روحی رو بهتون یاد میدن .
در خانه اگر کس است , یک حرف بس است .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-02-2013 at 00:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)