تو بازیهایی مثل فوتبال گیم پلی بازی از همه مهمتره بعد چیزای دیگه
مثلا همین فیفا 2011 یا pes با این گیم پلی کند اعصاب ادمو خرد میکنن
چرا یه فکری واسه اینا نمیکنن![]()
تو بازیهایی مثل فوتبال گیم پلی بازی از همه مهمتره بعد چیزای دیگه
مثلا همین فیفا 2011 یا pes با این گیم پلی کند اعصاب ادمو خرد میکنن
چرا یه فکری واسه اینا نمیکنن![]()
عزیزم کجاش گیم پلیش کنده ؟ تازه همه دارن میگن سرعت واقعی تر بشه .
منم منظورم همینه دیگه میگم که سریعتر بشه مثلا موقعی که از بازیکن توپ گفته میشه سریع
عکس العمل نداره بعد از 2 ثانیه تازه فهمیده که چی شده و میخواد بره توپ بگیره که حریف هم
سریع رفته در کل هوش مصنوعی پایینی دارن
درسته هوش مصنوعی توی این مواقع که خیلی پایینه . در واقع اون هم به خاطر مکسی هست که کنترلر داره .
کنسول رو نمیدونم ولی اگه با کیبورد بازی کنید اگه جهت بازیکن رو از راست به مایل بالا راست تغییر بدین یه مکسی داره که خیلی رو اعصابه . دوباره اگه جهت بالا رو بزنید باز هم همین مکس رو داره .
ولی اگه از راست مستقیم به بالا حرکت کنیم مکس نداره .
هرچی فکر میکنم دلیلش رو نمیفهمم که فیفا چرا اینجوریه . شاید این هم از تقلبهاشه .
دکمه press هم که با نگه داشتنش میره دنبال توپ اگه در حرکت به سمت توپ باشید مکس نداره ولی در بقیه حالتها مثلا ایستاده کمی مکس داره . نه که تو واقعیت اینجوری نباشه . برعکس کمی مکس باید باشه . ولی مکس فهمیدن داره نه مکس حرکت . یعنی دیر میفهمه و دیر حرکت میکنه نه اینکه بفهمه و کند استارت بزنه .
این نکته واسه تغییر جهت ها هم صادقه . هر چی دقت کردم فهمیدم این عکس العمل ها که مکس داره ربطی به مولفه Reaction بازیکن نداره . چون بازیکن من Reaction اش 94 هستش . باز هم مکس داره تو بعضی حرکاتش .
نمیدونم توی اخرین فیفایی که بازی کردم مکس نداشت ولی این داشت . فیفا باید این مکس ها رو هم درست کنه .
ولی سرعت کلی بازی با توجه به اینکه مثل بازی واقعی 90 دقیقه نیست باید کمی سریع تر باشه . برای مثال توی بازی واقعی هر 4 یا 5 دقیقه یه موقعیت ایجاد میشه ولی توی این بازی ها باید هر 30 ثانیه یا 1 دقیقه یک موقعیت ایجاد بشه که به به گل برسیم . کلا به نظرم هیچ وقت نمیشه بازی فوتبال رو با اون همه پیچیدگیش شبیه سازی واقعی کرد .
فیفا 2012 کی میاد؟
لطفا خصوصی
مرسی
18 سال و 2 ماه و 12 روز پس از عرضه ی اولین نسخه ی فیفا.فیفا 2012 کی میاد؟
لطفا خصوصی
مرسی
چند تا عکس جدید .
یه خبر بد برا PC گیمر های عزیز
امسال با توجه به اینکه نسخه PC کاملا مثه نسخه های PS3 و X360 خواهد بود,EA اومده و قابلیت LAN رو برای مبارزه با دزدی برداشته یعنی اینکه دیگه گیم رنجر نمیشه آنلاین بزنید..
![]()
فدای سرمون فقط next gen باشه همین کافیه..........آنلاین رو با 11 میزنیم.....
عزیز من روی pc با دسته بازی میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)