دوستان اینجا میتونید با تکنولوژی سه بعدی 3D بیشتر آشنا بشید. شرکت nvidia هم با پاناسونیک داره همکاری می کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اینجا میتونید با تکنولوژی سه بعدی 3D بیشتر آشنا بشید. شرکت nvidia هم با پاناسونیک داره همکاری می کنه.
دوستانی که پلاسما دارید، ممکنه لطف کنید در مورد سوسو زدن تصویر (Flicker) بنده را راهنمایی کنید؟
من حدود 1.5 گیگ فیلم با وضوح بالا از سایت یوتیوب و... دانلود کرده ام که پخش تصاویر رو در VT30 نشون میده.
تو پنلهای اروپایی چون محتوای سورس، مشابه ایران سیستم PAL بوده و 50Hz است تصویر یه لرزش خفیف و سوسو زدن داره. تو پنلهای آمریکایی که سورس NTSC و 60Hz است اصلا سوسو زدن نداره.
توی فیلمهایی که دیدم، سوسو زدن این پنل با اینکه خیلی خفیفه ولی آزار دهنده است. سوالی که برام پیش اومده اینکه فقط توی دوربین تصویر سوسو زدن مشخصه یا اینکه با چشم هم معلومه؟
متاسفانه توی فروشگاهها محتوایی که نمایش میدن 60Hz است و این مشکل معلوم نیست.
لطفا دوستان اگه تجربه ای در این مورد دارید دریغ نکنید و راهنمایی بفرمایید.
این چند کار انجام بده احتمال داره برای سورسهای 50hz یه چاره ای اندیشیده باشند.
1تماس با نمایندگی پاناسونیک در ایران که اگه درست حسابی جواب بدن ظاهرا سری قطع می کنند.
2تماس با نمایندگی یا خود شرکت پاناسونیک در اروپا یا آسیا یا خاورمیانه با ایمیل یا وسیله دیگری فکر کنم بهتر جواب بدن.
3_ تو فرومهای خارجی هم سر بزن اگه خواستی اونجا هم سوال کن.
4_تماس با دفتر کارخانه که بگی این مشکل حل کنید در مدلهای جدید و اگه مشکلی دیگه هم که به ذهنت رسید می تونی اضافش کنی.
شاید دستگا هی برای تبدیل به 60hz درست کرده باشند یا اگه درست نکردند درست کنند.
اگه تماس گرفتی دلیل برای حمل ایستاده هم سوال کن چون اگه صددرصد باید ایستاده حملش کنی با ماشین سواری اگه یه وقتی بخوای بری بانه یا جایی دیگه با خودت بیاری به دلیل حمل ایستاده نمیشه داخل ماشین بیاریش باید باربند ببندی که احتمال داره باد اونو بندازه ضرر کنی. راه آخر این می شه که وانت بگیری با وانت بیاریش.
Last edited by kambiz11000; 06-08-2011 at 15:33.
دوست عزيز من خودم سئوال كردم .
يه بار از سايت پاني اومدم از راهنماييه آنلاينش بپرسم كه ديدم پيغام داد كه خدا رو شكر اين سيستم تو ايران تعطيله و بعد يه آدرس اي ميل بهم داد كه براي پاني بود توو امارات ... براي اوونا نوشتم مشكل 50 هرتزي رو بعد يه ميل ديگه برام اوومد كه آدرس اي ميل 2 نفر بود بت اسماي ايراني و به اوونا كه ميل زدم آدرس و تلفن تماس دادن كه مكانش توو جهان كودكه و زنگيدمو خلاصههههههههه با يكي از مسئولاشون بهد از كلي حرف زدن و در نهايت رفيق شدن ، آب پاكي رو ريخت رو دستم و گفت در مورد 50 هرتز هيچ كاري نميشه كرد و فقط بايد setting هاتو تغيير بدي كه بهتر شه وگرنه حل نميشه .
اگه می خوای این مدلها بخری اول ببین دستگا های 60 هرتز راحت گیر میاد pc که یکیشه.
می خوای وایسا چند ماه دیگه قراره oled بیاد تصویرشم مثل crt و plasma طبیعی نشون میده احتمال داره با 50 هرتز هم خوب کار کنه.
Last edited by kambiz11000; 07-08-2011 at 08:44.
دوستان عزیز منم دیشب بالاخره این سوگولی رو خریدم امشب میان برای نصب امیدوارم که همینطور که میگن tv خوبی باشه ابروم جلو درو همسایه نره جون خودم برای همشون سامی 6960 گرفتم
آقا بسلامتي ....
ايشالا چرخش بچرخهمباركه ... چند خريدي ... از كجا ؟ مدل r ؟
متشکرم از نمایندگی گرفتم با کارت هدیه 50000تومانی شد 3130000مدل r حتما هست راستی این break-in که میگن یه حالت خاصی هست یا منظور همون اب بند هست راستی قرار بود بعضی از تنضیماتی که بعد از breakin باید انجام بشه را یکی از دوستان اینجا بذاره ممنون میشم اگه زودتر این کارو بکنید
دوستان سایز 42 پلاسما سه بعدی VT20 هنوز نیومده ؟ اگه بیاد نمیدونید قیمتش تقریبا چقدره ؟
چند تا عینک باهاش بود؟ نصب که کردند معایبش هم بیا بگو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)