دوستان میشه یه توضیحی در مورد High Resolution Texture Pack بدن؟ و اینکه ایا روی DirectX10 هم گرافیک بازی بعد از نصب این پک فرقی میکنه؟
دوستان میشه یه توضیحی در مورد High Resolution Texture Pack بدن؟ و اینکه ایا روی DirectX10 هم گرافیک بازی بعد از نصب این پک فرقی میکنه؟
DLCهای بازی چند مگابایتی اند؟ آدرسهایی که دادین همه فیلترن . یه سایت تورنت که فیلتر نبود پیدا کردم تا با تورنت دانلود کنم؛ کلا هر سه تا DLC روی هم نزدیک 50 مگابایت بودن! یه ذره حجمشون کم نیست؟؟! همینان؟؟؟؟
آخر این بازی قدیمیه یا جدید
همین 5 روز پیش ریلیز شد! ادامهی بازی Dragon Age Origins
هر طور خودت دوست داری انتخاب کن! من در مورد پایان بازی همینو میدونم تا الان فقط:کمک کنید لطفا ماموریت آخر رو باید چطور رد کنم ؟!!!!!!!!!!!
محتوای مخفی: پایان بازی
پست زیر رو آپدیت کردم، نگاه کنین...
DLC هارو به صورت تکی دارم رو Hotfile آپلود می کنم تموم شد باز پست رو ویرایش می کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم از Rapidbaz هم براتون میزارم
ویرایش: لینک دانلود تکی دی ال سی ها + لینم مستقیم + لینک دانلود پک 3 تا DLC + لینک مستقیم
Last edited by marmolak kocholo; 13-03-2011 at 22:05. دليل: لینکو یادم رفته بود بزارم !!!
من فقط یه چیزی بگم که هرچی قابلیت جذاب تو نسخه قبلی بود رو حذف کردن! البته بازی هنوز هم خوبه ولی خوب به پای نسخه قبلی نمیرسه !
اگر بخوام توصیفی از این Game داشته باشم میتونم بگم: احمقانه ای که یه اسم بزرگو یدک میکشه!
جدا اگه این بازی اسمش چیزی غیر از Dragon Age بود بازم براش وقت میگذاشتین ؟ !!!
بنظر من هنوز هم بازی خوبیه البته نسخه قبلی رو بیشتر دوست داشتم ولی در هر حال من سبک نقش آفرینی دوست دارم بدتر از اینشم بازی میکنم!اگر بخوام توصیفی از این Game داشته باشم میتونم بگم: احمقانه ای که یه اسم بزرگو یدک میکشه!
جدا اگه این بازی اسمش چیزی غیر از Dragon Age بود بازم براش وقت میگذاشتین ؟ !!!)
دوستان یکی قضیه این dlc ها رو توضیح میده؟ quest هایی که اضافه میکنن فرعی یا داستان و عوض میکنه ؟
.
تو این کلاساشم راهنمایی می کنید کدومو انتخاب کنم من تو ریشه ها warrior رو انتخاب کردم نصف قفل ها بسته موند ! تو کل بازی هم همش با موریگان جلو می رفتم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)