تو رو خدا به من بگو این سیوی که گذاشتی چرا مینویسه فایل نات فایند؟میشه دوباره بزاری؟
من تو قسمت دوربینه که میگین باگ شده گیر کردم...نمیدونم باگ چیه...سیوی که با دیگان میجنگیم رو لطفا دوباره بزار![]()
تو رو خدا به من بگو این سیوی که گذاشتی چرا مینویسه فایل نات فایند؟میشه دوباره بزاری؟
من تو قسمت دوربینه که میگین باگ شده گیر کردم...نمیدونم باگ چیه...سیوی که با دیگان میجنگیم رو لطفا دوباره بزار![]()
please naswer me...چرا هیشکی نمیاد به داد من برسه حیفه بازیشو ول کنم:(
آقا جان من بیا این جا این سیوو دوباره بزار در به در موندم
تو رو خدا به داد من برس به خدا خیلی حیف بازیه...![]()
سلام من سیو اخر بازی رو میزارم منتها هنوز چند ساله گیر کردم که چجوری اون دسته های پشت مجسمه ها رو بزنم البته
تبدیل به غول هم میشم اما میرم پشت همه اون مجسمه ها میخام دسته ها رو فشار بدم نمیشه چه با دگمه S
چه با کلیک چپ موس کمک کنین توروخدا چند سال پیش من این بازی رو کردم هنوز تا الان که سال 2011 هست تمومش نکردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس از بازیم لطفا کمک کنین :
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز پس از جستجوی چندین ساله در موتور مرورگرها بالاخره تونستم پک کامل سیو بازی ها رو پیدا کنم
البته به همراه ترینر بازی , ناگفته نماند فقط این که من سیو اخر بازی رو میزارم که Hydra رو کشتیم منظورم همون غولیه که تو حبابه !!!
حالشو ببرین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش خسته نباشی من این همه زار زدم حالا اومدی سیو آخر رو میزاری؟ببین جان هر کی دوس داری تو رو خدا بیا آخرین سیو کشتی رو بزار تو رو خدا
سلام خدمت شما برادر بزرگوار
من 3 قسمت مختلف کشتی (A Dangerous Voyage) رو میزارم از هر قسمتی که
دلت خواست شروع کن
تشـــــــــــــــــــــــ ــــکر فراموش نشه فقط (این سیو سفارشی فرزاد جان)
هر کسی سیو قسمت های دیگه خواست در خدمتیم (فقط قسمت های مهم)
مشکلی داشتی farzad میتونی سوال کنی
راستی این بازی 2 نداره ؟؟
Last edited by Boomers; 16-01-2012 at 10:53.
من یه 3روزه دارم بازیش میکنم عزیز این ای دی یاهو منه لطفا اد کن کارت دارم مرسی orange.kerman
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من یه سوال دارم تو مرحله devil اونجا که gem سبزو برمیداره بعدش میریم یه حا که خرچنگ ها هستن بعدش باید چیکار کنیم؟؟مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)