تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 47 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 462

نام تاپيک: Empire: Total War

اگه نباشه جاش خالی می مونه SnoWall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

پيش فرض

سلام خدمت تمامی استید،

میخواستم بدونم برای آزاد کردن کشورها (مثلا آمریکا یا حکومت ایران-زندیه) باید چه کار کرد؟ منظورم این است که باید مثل Rome totalwar اون حکومت رو از بین ببری؟؟؟

ممنون....

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

11

یک مشکل !!!

من بازی رو تهیه کردم ولی وقتی میخوام مراحل استقلال آمریکا رو طی کنم (Road to Independence)
    بهد از قسمت اول از بازی میپره بیرون و ارور میده. ویندوز رو هم UpDate کردم ولی توفیقی نداشت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

سیو کمپینگ رو که برای آزاد کردن کشور هاست رو امتحان کن تا باز شه به بعضی ها میخوره به بعضی ها نمی خوره

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض کمک در مورد بازی

دوستان اگه میشه کمک کنید چه طور میشه با یکی از متحد ها به جایی حمله کرد.ممنون میشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

دوستان اگه میشه کمک کنید چه طور میشه با یکی از متحد ها به جایی حمله کرد.ممنون میشم.

شما وقتی پیغام جنگ با یکی از امپراطوری هارو می دید ممکنه متحداتون قبول کنن و ممکنه نکنن اگه نکنن که هیچی ولی اگه قبول کردن خودشون اتوماتیک هر چند تارن یه بار حمله می کنن به اون سرزمین حالا شما می خوای حمله کنی به یه نفر می تونی از هم اتحادیات بخوای که برات نیرو در این زمان بفرستن تا اونا اونجا پاسداری بدن(که اینم خیلی خوب نیست چون کامپیوتر هوش مصنوعی داره..)

6. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حالا شما می خوای حمله کنی به یه نفر می تونی از هم اتحادیات بخوای که برات نیرو در این زمان بفرستن تا اونا اونجا پاسداری بدن(که اینم خیلی خوب نیست چون کامپیوتر هوش مصنوعی داره..)
    آقا دمت گرم فقط این قسمت بالارو کمی توضیح بدی ممنون میشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خواهش می کنم ببین این برای هر زمانی ممکنه شما میری توی بخش دیپلومات که با بقیه دوست و دشمن می شی و تجارت می کنی هم اتحادیات این گزینرو دارن:military حالا اولو اخرش ممکنه چیز نوشته باشه(چون رو دستگاهم نیست با اطمینان اسمشو نمی گم) این میلیتاری رو که بزنی یه جدولی باز میشه تارن هارو مشخص می کنی بعد اکی رو می زنی برات میفرسته

9. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

11

خواهش می کنم ببین این برای هر زمانی ممکنه شما میری توی بخش دیپلومات که با بقیه دوست و دشمن می شی و تجارت می کنی هم اتحادیات این گزینرو دارن:military حالا اولو اخرش ممکنه چیز نوشته باشه(چون رو دستگاهم نیست با اطمینان اسمشو نمی گم) این میلیتاری رو که بزنی یه جدولی باز میشه تارن هارو مشخص می کنی بعد اکی رو می زنی برات میفرسته
    منظورت Military Acsess است. اگر منظورت به این گزینه است باید بگم که این گزینه برای این کار نیست این برای اجازه عبور دادن سربازانت از خاک دشمن است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

منظورت Military Acsess است. اگر منظورت به این گزینه است باید بگم که این گزینه برای این کار نیست این برای اجازه عبور دادن سربازانت از خاک دشمن است.
    آقا کسی اگه بلده چه جوری میشه با متحدا به جنگ رفت خواهشا کمک کنه ممنون میشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

بابا من که گفتم اونا اگه با تو همکاری کنن بگن ماهم باهاش بد میشیم خودشون اتوماتیک میان اون چیزی که من و snowall جون بحثمون شد یه چیز دیگه بود

13. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •