سلام خدمت تمامی استید،
میخواستم بدونم برای آزاد کردن کشورها (مثلا آمریکا یا حکومت ایران-زندیه) باید چه کار کرد؟ منظورم این است که باید مثل Rome totalwar اون حکومت رو از بین ببری؟؟؟
ممنون....
سلام خدمت تمامی استید،
میخواستم بدونم برای آزاد کردن کشورها (مثلا آمریکا یا حکومت ایران-زندیه) باید چه کار کرد؟ منظورم این است که باید مثل Rome totalwar اون حکومت رو از بین ببری؟؟؟
ممنون....
یک مشکل !!!
من بازی رو تهیه کردم ولی وقتی میخوام مراحل استقلال آمریکا رو طی کنم (Road to Independence)
بهد از قسمت اول از بازی میپره بیرون و ارور میده. ویندوز رو هم UpDate کردم ولی توفیقی نداشت.
سیو کمپینگ رو که برای آزاد کردن کشور هاست رو امتحان کن تا باز شه به بعضی ها میخوره به بعضی ها نمی خوره
دوستان اگه میشه کمک کنید چه طور میشه با یکی از متحد ها به جایی حمله کرد.ممنون میشم.
شما وقتی پیغام جنگ با یکی از امپراطوری هارو می دید ممکنه متحداتون قبول کنن و ممکنه نکنن اگه نکنن که هیچی ولی اگه قبول کردن خودشون اتوماتیک هر چند تارن یه بار حمله می کنن به اون سرزمین حالا شما می خوای حمله کنی به یه نفر می تونی از هم اتحادیات بخوای که برات نیرو در این زمان بفرستن تا اونا اونجا پاسداری بدن(که اینم خیلی خوب نیست چون کامپیوتر هوش مصنوعی داره..)
آقا دمت گرم فقط این قسمت بالارو کمی توضیح بدی ممنون میشم.
خواهش می کنم ببین این برای هر زمانی ممکنه شما میری توی بخش دیپلومات که با بقیه دوست و دشمن می شی و تجارت می کنی هم اتحادیات این گزینرو دارن:military حالا اولو اخرش ممکنه چیز نوشته باشه(چون رو دستگاهم نیست با اطمینان اسمشو نمی گم) این میلیتاری رو که بزنی یه جدولی باز میشه تارن هارو مشخص می کنی بعد اکی رو می زنی برات میفرسته
منظورت Military Acsess است. اگر منظورت به این گزینه است باید بگم که این گزینه برای این کار نیست این برای اجازه عبور دادن سربازانت از خاک دشمن است.![]()
آقا کسی اگه بلده چه جوری میشه با متحدا به جنگ رفت خواهشا کمک کنه ممنون میشم.![]()
بابا من که گفتم اونا اگه با تو همکاری کنن بگن ماهم باهاش بد میشیم خودشون اتوماتیک میان اون چیزی که من و snowall جون بحثمون شد یه چیز دیگه بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)