کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما p990 دارها باید آه بکشیم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما p990 دارها باید آه بکشیم![]()
آقا من هر کار ی میکونم این آیکون دان نمیشه خد(2shard) هم که اصلا یاز نمیشه یه کاری بکن دست طلا
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام بچه ها یکی این پکو نصب کنه اگه کار کرد به منم یاد بده من خیلی خوشم اومد من گوشیمو تازه گرفتم ترسیدم انجام بدم از این پک ها من زیاد دانلود کردم خواستید بگید بزارم
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا یکی جواب بده!
آیکون های Main Menu رو چطوری میشه تغییر داد؟
طرز اینستال کامل این پک ها رو توضیح بدید. (مثل پک بالا)
سلام
دوست عزیز برای ریختن پک آیکن ها ابتدا باید گوشی رو هک کنی تا فایل های سیستمی رو بتونی ببینی
برای مثال روش ریختن پک بالایی رو میگم
1- وقتی فایل رو دانلود کردی درون این فایل یک فولدر به نام Status bar graphics Black هستش که توی اون یه پوشه به نام resource که باید پوشه resource رو توسط برنامه x-plore یا swiss mgr کپی و درون درایو c خود گوشی پیستش کنی یا محتویات درون پوشه resource از فایل دانلود شده رو درون فولدر c:/resource کپی کنی البته اگه روی درایو d:/ هم کپی کنی میشه .
2- توی فایل دانلود شده پوشه ای به نام shablon هستش که توی اون 4 تا فونته . این فونت ها رو باد توی c:/resource /fonts بریزی اگه همچین پوشه ای نداری بساز در ضمن توی مموری کارتتم میتونی همین کار ها رو انجام بدی .
3- توی فایل دانلودی فولدری به نام walkman_menu__1 موجوده که درون اون فولدر دیگه ای به نام Walkman Menu هستش و دوباره توی اون فولدری به نام apps هستش که محتویات این فولدرو باید عینا توی پوشه c:/resource/apps کپی کنی .
4- تم مربوط به این پک رو هم از فایل دانلودی نصب کن .
5- گوشی رو یک بار ریستارت کن .
6- برو حالشو ببر .
با تشکر
این پک ویندوز سون رو نصب کردم. درست مثل تصویر بالا شده. اما موزیک پلیر گوشی تغییر نکرده. (مگه نباید تغییر کنه؟!!! چون یه فولدر walkman وجود داشت تو این پک)
سوال دیگه اینکه! تو بعضی پک ها یه پوشه Icon وجود داره. اونها رو چطوری بریزم رو گوشی؟
این روش edit که گفته شده فقط به درد صفحه دسکتاپ گوشی میخوره که چند تا icon اون پایین ردیف شده. (تازه آیکون main menu هم به این روش عوض نمیشه.) این رو چطوری عوضش کنم؟ (همون که به شکل 4 تا دایره است)
تو خود منوی گوشی چطور میشه آیکون هاش رو عوض کرد؟
Last edited by Mitamo; 04-06-2009 at 00:08.
سلام
اون فولدري كه به اسم walkman هستش اصلا ربطي به پلير نداره همين جوري به اين اسم گذاشتنش اگه مي خواي پلير گوشي عوض شه بايد از تم هاي پلير كه توي تاپيك uiq هستش استفاده كني
اين پك كامل نيستش بخاطر همين تمام قسمت هاي گوشي عوض نميشه بايد از پك هاي ديگه استفاده كنين
پوشه Icon كه توي بعضي از پك ها هستش به درد آيكن هاي دسكتاپ ميخوره كه امكان عوض كردن اين آيكون ها براي p990 نيست و فقط به درد p1 و w960 و ... ميخوره كه براي تغيير آيكون ها توي اين گوشي ها بايد با joystick بر روي آيكون ها بري بعد بر روي more كليك كني و بعد بر روي edit و بقيه كار ها هم معلومه
با تشكر
با سلام
مرسی ..
میشه لطف کنید اسکرین شات بزارید که دوستان متوجه بشن که دقیقا چه آیکن هایی عوض میشه !
بازم تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)