تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 30 از 503 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

مال من sms فارسی هم گرفت.
    خوبه من دبلیو 950 داشتم فارسی نمیگرفت راستی توی هندسفری آیا به دبلیو 810 میرسه ؟

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از دوستان اگر کسی با این دستگاه به اینترنت وصل شده و مخصوصا اگر با msn messenegr و یا windows live messenger و یا yahoo messenger چت کرده اطلاع بده ممنون میشم.
    در ضمن خیلی برام مهمه که بتونم روی پرینتر شبکه پرینت بفرستم(ایمیهامو).
    یه سوال دیگه:فایلهای zip یا rar رو میشناسه و یا میشه اونا رو باز کرد؟
    برای فرستادن ایمیل و attach کردن فایل، ،آیا تمام فرمتها رو میشه به ایمیلم با این دستگاه ضمیمه کنم یا اینکه الزاما بایستی فرمتش رو بشناسه که بتونه ضمیمه کنه؟
    دوستان لطفا راهنماییم کنید من در آستانه خرید هستم و اطلاعات فوق برام خیلی مهمه.
    در ضمن شماره تلفن یه فروشنده خوش انصاف هم که دستگاه رو با تمام ملحقاتش(gps و شارژر فندکی و ...) با قیمت مناسب میفروشه بنویسید ممنون میشم.
    شما این پست زیر رو بخونید بعضی از جواب سوالاتتون رو پیدا میکنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد فرستادن یک فایل قابل چاپ هم شما اول باید چک بکنید ببینید که اون دستگاه پرینتر یا اسکنر چه گیرنده ای داره.

منظورم اینه که اگر بلوتوث و یا مادون قرمز و یا Com port داشته باشه میشه فایلی رو مثلا ایمیلتون رو از طریق چاپگر چاپ

کنید. و یا عکس هاتون رو پرینت بگیرید.

برای فرستادن ایمیل اگر از مرورگر استفاده کنید نمیتونید فایل بفرستید اما اگر از برنامه های مخصوص این کار مثلا

پرو میل استفاده کنید میتونید هر فایلی که دلتون بخواد بفرستید.

فایل های زیپ و رار رو هم میشه بر روی مموری کارتش ریخت اما عملا بدرد نمیخورند چون حتی اگر شما برنامه ای

رو پیدا کنید که بتونه در داخل گوشی پی1 این نوع فایل های فشرده رو بخونه باز هم بدرد نمیخوره چون پی1 سیمبین

داره نه سیستم عامل ویندوز.

در ضمن شماره تلفن یه فروشنده خوش انصاف هم که دستگاه رو با تمام ملحقاتش(gps و شارژر فندکی و ...) با قیمت مناسب میفروشه بنویسید ممنون میشم
    GPS هایی که روی گوشی پی1 و یا ان95 نوکیا نصب هست در اروپا و امریکا کار میکنه. پس اگر شما مسافرت خارج از کشور به یکی از

کشورهای اروپایی و یا امریکایی رو دارید میارزه که این جی پی اسی که همراه پی1 هست رو بگیرید چون قیمتش در اینجا حدود 200 هزار

تومنه ایرانه. اما اگر در همون ایران میخواهید که استفاده کنید بهتره پکی رو بگیرید که کارت اعتباری توشه و با کارت اعتباریش برید و برنامه

های ضروری و خیلی لازم رو که کرکی براشون وجود نداره رو از اینترنت بخرید و بر روی گوشیتون نصب کنید.

البته این پیشنهاد من بود چون خودم به شرکت سازنده جی پی اس های ان95 و پی1 زنگ زدم و برای استفاده در ایران اطلاعات ازشون

خواستم اونها هم گفتند که کار نمیکنه و فقط میتونه در حد یک تقشه معمولی ازش استفاده کنید و سیستم رادارش در ایران کار نمیکنه و

این خود ایرانه که باید فکری بکنه نه این کمپانی ها و سرکت های سازنده جی پی اس.
    Last edited by Persian.Boy; 23-10-2007 at 21:36.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ورژن نرم افزارشم اینا هست آیا باید update بشه؟؟؟؟؟
    phone:CXC 162037 R9G007
    BLUETOOTH: CXC 162143 R1C
    ORGANISER: CXC 162108 R6D23
    CDA: CDA 162024/66 R2A
    کلا هم خود گوشی هم بلوتوثش و هم نسخه برنامه هاش در کوشی شما یکم قدیمی هستند یعنی همون Frimware

اولیه گوشی پی1 هست که روی گوشی شماست. الان هم خودتون میدونید اگر میبینید که مشکل خاصی باهاش ندارید

و گوشی و برنامه هاش و سرعت باز شدن و عکس گرفتنش با اون مطالبی که من گفتم مطابقت داره خب آپدیتش

نکنید اما اگر میبینید که اسپیکر گوشی تون خش خش میکنه یا ممکنه از کیفیت آهنگی باشه که پخش کردید و یا اینکه

مربوط به آپدیت نیودن گوشیه چون گوشی من خش خش نمیکنه.

این هم مشخصات گوشی من ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

کلا هم خود گوشی هم بلوتوثش و هم نسخه برنامه هاش در کوشی شما یکم قدیمی هستند یعنی همون Frimware

اولیه گوشی پی1 هست که روی گوشی شماست. الان هم خودتون میدونید اگر میبینید که مشکل خاصی باهاش ندارید

و گوشی و برنامه هاش و سرعت باز شدن و عکس گرفتنش با اون مطالبی که من گفتم مطابقت داره خب آپدیتش

نکنید اما اگر میبینید که اسپیکر گوشی تون خش خش میکنه یا ممکنه از کیفیت آهنگی باشه که پخش کردید و یا اینکه

مربوط به آپدیت نیودن گوشیه چون گوشی من خش خش نمیکنه.

این هم مشخصات گوشی من ...

طریقه آپدیت کردن p1 مثل بقیه گوشیهای سونی اریکسونه یا فرق داره؟؟
    لطفا طریقه آپدیت کردن p1 را توضیح بدین 1 وقت گند نزنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

لینک نرم افزار لازم هم بدین متشکر می شم
    من از توضیحات شما در خردین p1 شک نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

3

فکر کنم تمام اون کارایی که مد نظرم هست(مثل پرینت و چت ) رو نمیتونه انجام بده.یه کم از سیمبیان دلسرد شدم!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض Vpn

يه سوال داشتم:
    وقتي ميخام به wlan دانشگاه كه VPN هم داره وصل بشم. wlan رو پيدا ميكنه اما وقتي روي create VPN كليك ميكنم اين پيغامو ميده: there is no policy registered

چكار كنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر کنم تمام اون کارایی که مد نظرم هست(مثل پرینت و چت ) رو نمیتونه انجام بده.یه کم از سیمبیان دلسرد شدم!!!!!
    کی گفته نمیشه با پی1 چت کرد؟ وقتی تحقیقاتتنون کامل نشده و یا اطلاع کاملی در مورد چیزی بدست نیاوردید

بهتره زود قضاوت نکنید.

شما اصلا پستی رو که در جواب سوالات شما در بالا دادم رو خودندید؟ اصلا رفتید به اون لینکی که بهتون دادم.

جهت اطلاعت بگم من نه تنها با پی1 چت نوشتاری میکنم بلکه Voice Chat هم میکنم. حالا چطوری این کارو میکنم

بماند چون جوینده یابنده است و من هم راهنمایی هامو کردم.

در مورد پرینت هم بهتون گفتم باز هم میگم شما اول باید درگاه ورودی تون رو در پرینتر مشخص کنید و بعد عیب و ایراد

روی گوشی بزارید.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

يه سوال داشتم:
    وقتي ميخام به wlan دانشگاه كه VPN هم داره وصل بشم. wlan رو پيدا ميكنه اما وقتي روي create VPN كليك ميكنم اين پيغامو ميده: there is no policy registered

چكار كنم؟
    بعضی از اینترنت های بیسیم دارای پسورد هستند. بعضی ها اشتراکی و عمومی هستند و میشه آزادانه و بدون

پسورد ازشون استفاده کرد. بعضی ها هم به ثبت نام اولیه نیاز دارند.

احتمالا شما باید در جایی ثبت نام کنید و بعد لینک ورودی رو ازشون درخواست کنید چون فقط با داشتن لینک ورودی و

باز کردن اون لینک از طریق مرورگره که شما میتونید آی دی و پسورد خودتون رو برای لاگین شدن و فعال کردن اون

اینترنت وارد کنید.

مثلا من وقتی میرم کتایخونه اینترنتش عمومیه و نیازی به لاگین نداره اما وقتی میرم دانشگاه اونجا هر فردی برای خودش

یک اسم و پسورد در اختیار داره. یعنی حتی اگر اینترنت وصل هم باشه نمیتونید ازش استفاده کنید تا زمانی که

لاگین نکردید.

خونه هم که بر میگردم پسورد زیر مودم رو ازم میخواد.

در کل مشکلی از طرف پی1 برای وصل شدن و استفاده از اینترنت بی سیم وجود نداره. هر چیزی هست مربوط به

همون دانشگاهتونه که اول باید نوع وصل شدن رو ازشون بپرسید.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

طریقه آپدیت کردن p1 مثل بقیه گوشیهای سونی اریکسونه یا فرق داره؟؟
    لطفا طریقه آپدیت کردن p1 را توضیح بدین 1 وقت گند نزنم
    دوست عزیز طریقه آپدیت کردن این گوشی با گوشی هایی مانند P990,P910,M600,W950 فرقی نداره. من خودم در

همین انجمن قبلا طریقه آپدیت کردن این نوع گوشی ها رو جایی دیدم اگر شما یک جستجو در کلوپ این گوشی ها

بکنید حتما به نتیجه میرسید.

من نمیتونم طریقه آپدیت شدنش رو بهتون بگم چون برای این کار نیاز به آپدیت کردن مجدد گوشیم دارم تا بتونم

قسمت های مختلفش رو مرحله به مرحله بهتون توضیح بدم. و یا اینکه بتونم ازش عکس بگیرم. الانم چون روی

گوشیم کلی برنامه ضروری که هر روز و شاید هر چند ساعت باهاشون سر کار دارم نصب کردم نمیتونم دوباره آپدیت

کنم چون همه شون پاک میشن. البته بعضی برنامه ها نصبشون راحته اما بعضی ها مانند پسورد اکانت هام و یا

تنظیمات Gmail برای پی1 به همین راحتی قابل نصب نیست و مراحل طولانی داره. و یا تنظیمات جی پی اسم

کلا از بین میره.

شما اگر بگردید و جستجو کنید حتما به نتیجه میرسید.

این لینک زیر آخرین نسخه نرم افزار آپدیت پی1 است میتونید اول اینو دانلود کنید.

کد:
    حالا اگر انگلیسی تون خوبه میتونید برید سایت زیر و نحوه آپدیت کردن رو بخونید.

کد:
    پیداش کردم. اینهم نحوه آپدیت به زبان فارسی...

کد:
    Last edited by Persian.Boy; 24-10-2007 at 14:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •