من نمیدونم مظورتون از هنگ چیه؟؟
اگه منظورتون اینه که گوشی قفل کنه دیگه کارنکنه ؟ تا حالا که واسه من اینطوری نشده.
اگه منظورتون اینه که برای رفتن از Menu به یه فولدر 3 یا 2 ثانیه باید صبر کنی تا وارد شه بعضی موقع ها اینجوری می شه.
من نمیدونم مظورتون از هنگ چیه؟؟
اگه منظورتون اینه که گوشی قفل کنه دیگه کارنکنه ؟ تا حالا که واسه من اینطوری نشده.
اگه منظورتون اینه که برای رفتن از Menu به یه فولدر 3 یا 2 ثانیه باید صبر کنی تا وارد شه بعضی موقع ها اینجوری می شه.
این دیگه سلیقه خودته و باید خودت انتخاب کنی که چی میخوای.
اگه برات فرق چندانی نداره و مشخصات پی 990 بیشتر برات کارائی داره، همونو بگیر
چون جزو گوشی های برتر هستش
مبارک باشه ...![]()
من که نگفتم میرم می خرم چون قیمتش خیلی بالاست
به خاطر قیمت و نیاز فوری به گوشی احتمال 95 درصد همون N73 رو می گیرم
فرزانه
ببین عزیزم فکر نکن اینجا تاپیکه دوست یابیه!!!
بادی گاردشمو این مزخرفات رو هم نگه دار واسه وقتی که بت جواب مثبت داد !!!![]()
از این به بعد فقط در مورد عنوان تاپیک صحبت میشه نه بحث های جانبی
تورا بخدا ساراگل تا بکش بکش و قتل عام براه ننداختی برو گوشیتو بخر . در ضمن بادیگارد جدید را معرفی میکنم Raminet عزیز . راستی رامینت عزیز. ما الان شش ماهیه که داریم این ساراگل را راهنمایی میکنیم . تازه آمدی نمیدونی چه خبره . تا حالا در تاپیکهای دیگه چندبار بکش بکش راه افتاد . تازه ساراگل هم به اندازه کافی زبون داره که کم نیاره تا به شما رامینت عزیز احتیاج داشته باشه یه گشت وگذار بکن به دیگه تاپیکهاشم سر بزن می فهمی من چی میگم. مرسی رامینت عزیز
راستی رامینت جون یه مطلبو فراموش کردم بگم من هم بادیگارد اکتروز هستم . اکتروز شب کاره ساعت 1.5 شب میاد اگه جرات داری اون موقع بیا . در ضمن منهم 24 ساعته گهگداری به اینجا میام چون قول دادم تا یکسال همینجوری به ساراگل کمک کنم . یه وقت فکر نکنی دارم تیکه میندازمو . نه والله . اکتروز هم اول همین فکرو میکرد بعد باهم دوست شدیم . وبا هم پیمان بادیگاردی بستیم . حالا نمیدونم تا چه مدت طول میکشه ما باهم دوست بشیم فقط بستگی بخودت داره . این سایت واسه همینه دیگه . اگه فقط بخوایم نظر بدیم که دیگه سایت خشکی میشه . بیا تا پشیمون نشدی با اکتروز هم دوست بشو والله دنیا ارزش این کدورتها را نداره . یه وقت فکر نکن دارم تیکه می ندازمو .نه والله ما همه رادوست داریم . آخه خودت فکر کن ما تایکسال باید بیام توی این تاپیکها ی ساراگل نظر بدیم . اینجوری که نمیشه . اگه اینجوری پیش بره فکر نکنم تایکسال دیگه کسی باقی بمونه . همه میمیرن . خداحافظ رامینت جون . اگه تونستی به تاپیکهای دیگه ساراگل جان سر بزن وراهنمایی کن. مرسی
ای بابا باز که از این بحث ها راه افتاد !!!
من بادی گارد نمیخوام ...![]()
بیخیال شین
چون اصلاً حوصله ندارم ...![]()
لطفاً رعایت ادب رو بفرمائید !!!
در ضمن تا از چیزی مطمئن نشدی به زبون نیار دوست من !!!
کسی از من جواب مثبت نشنیده تا حالا که این دومیش باشه ....![]()
بگذريم ديگه . بريم سر اصل مطلب . من تا اين مدت كه 2 ماه گوشي n73 راگرفتم تاحالا 2 بارهنگ كرده آن هم بدليل 80 برنامه كه روي گوشيم نصب كردم . كه باز هم دو بار خيلي خوب بود فكر كنم اگه روي كامپيوتر 80 برنامه نصب كنيد. كامپيوترمنفجر شه. حالا بعضيها ميگن چرا هنگ ميكنه خوب بايد هنگ كنه ديگه . نه ديگه بيش از حد. با ارتقا گوشي به ورژن سه به بالا اين مشكل ديگه حل شده .ديگه جاي نگراني نيست
Last edited by farzad48; 06-02-2007 at 11:03.
سلام
فکر کنم بعضی از اقایون اینجا رو با yahoo messenger اشتباه گرفتن
بعضیها بدجوری دارن شخصیت خودشونو نشون میدن
در مورد n73 اونایی که version سه به بالا هستن هیچ مشکلی ندارن و اگه version دو هم بود با یه update ساده که همه میتونن انجام بدن ( با همین اینترنت dial up ) به اخرین version تبدیل میشه
در کل n73 از k800 سرتره و البته قیمتش هم گرون تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)