اگه دوستان ناراحت نمي شن بايد بگم كه اولش بيهوده نويسي نبود اما ديگه داره يواش يواش مي شه!
اگه دوستان ناراحت نمي شن بايد بگم كه اولش بيهوده نويسي نبود اما ديگه داره يواش يواش مي شه!
من امروز يكيشون رو باز كردم
نورتون سريعاْ پيغام داد كه ويروس داره و پاكش كرد
شما اين پيغامها يا ايميلها را باز نكنيد.
سياوش علوي جان ماله شما از کجا بود؟(فرستندش کی بود؟)
و موضوعش چی بود؟
خدمت دوست عزيزم علي
مال من از ياهو بود
ببخشيد از اينكه دوستان گفته اند انگليسي تايپ نكنيد اينجور مينويسم
اينفو ات ياهو
سياوش جان اينها كه مي بيني فرستنده اش از ياهو است ممكنه سركاري باشه و با روش هايي كه آدرس فرستنده رو عوضي مي نويسه اين كار رو مي كنند. به احتمال زياد البته.
احتمال زیاد وجود نداره بلکه 100% هست چون یاهو هیچوقت ویروس نمی فرسته . من چند تا ایمیل رو باز نمی کنم :
1- ایمیلی که از طرفی که من می شناسمش نیومده باشه
2- بازم اگه ایمیل شرکتی بود که می دونم برام مفرسته ولی اگه اتچ داشت اصلا بازش نمی کنم
3- پیغام های انگلیسی وسوسه کننده ( خیلی هاشونم مضمومی بر سکس دارن که شک نکنید باز کنید دخلتون اومده ! )
4- ایمیل هایی که از طرف شرکت های معروف میاد مثل همین اینفو یاهو ! مثلا شما جیمیل داری بعد یه ایمیل از ماکروسافت میاد . خب باید به این شک کرد
5-حتی اگه دیدید آدرس ایمیل دوستتون هست اگه اتچ نداشت بازش کنید اگه اتچ داشت قبلش ازش بپرسین این چیه بعد بازش کنید
یه نکته خیلی مهم هم هست و اون اینه که اکثر ویروس های خطرناک جدید از راه ایمیل منتقل می شن
این نکته 5 ممکنه برای بعضی ها خنده دار باشه که آدم به ایمیل دوسش شک کنه . حالا اون دوست شاید بهترین دوست آدم باشه و خیلی قبولش داشته باشه ولی ویروس های جدید وقتی وارد کامپیوتر کسی می شن ( اونایی که از نرم افزار های مدیریت ایمیل مثل تاندربیرد و outlook استفاده می کنن ) می رن به قسمتی که آدرس های ایمیل اونجا موجوده و با اسم همون طرف برای همون اشخاص ایمیل می فرسته و طرف می گه خب این دوستمه و این در حالی هست که یه ویروس خطر ناک موجوده ! پس تو این دوره زمونه به هیچ چیز اطمینان نکنید
آره منم همين رو مي گم . :lol:نوشته شده توسط Nesta
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)