سلام . من چند روز پيش گوشي k510i خريدم ، الان كه شماره IMEI گوشي رو با روي جعبه چك مي كنم ، مي بينم كه چند شماره آخرش يكي نيست !!
ميشه كاملا بگين من بايد چي كار بكنم ؟؟؟
ممنون لطفا سريعتر !
سلام . من چند روز پيش گوشي k510i خريدم ، الان كه شماره IMEI گوشي رو با روي جعبه چك مي كنم ، مي بينم كه چند شماره آخرش يكي نيست !!
ممنون لطفا سريعتر !
ممنون لطفا سريعتر !![]()
ای بابا چند جا پرسیدی؟
تو اون یکی جواب دادم
براي انتقال sms از نرم افزار my phone explorer استفاده كن
Last edited by arman_joo; 11-01-2007 at 15:06.
اگه گوشيت مشكلي نداره فعلاً با خيال راحت ازش استفاده كن. البته گوشيت را نمي تواني آپگريد كني كه مسئلهاي نيست. اگر گوشيت را به اسم گوشي رجيستر شده خريدي برو و پس بده. الان گوشيهاي رجيستر شده 30 تا40 هزار تومان گرون تر از گوشي هاي رجيستر نشده هست. در حال حاضر بيشتر گوشيهاي سوني اريكسون اين مشكل را دارند چون اين گوشيها قاچاقي وارد شده
Last edited by arman_joo; 11-01-2007 at 15:11.
یعنی اگر سریال گوشی با جعبه بخونه مشکل حله ؟ من یک گوشی خریدم که می خوند ولی بعضی جاها به جای IR-TCI می نویسه Inactive SIM چیکار باید کرد؟
سلام ممنون از راهنماييتون ، شماره Imei گوشي من مثلا *#-#-******-######** است علامت هاي * شماره Imei گوشي با روي جعبش يكيه ، اما بقيش نيست ، حالا مشكلش چيه ؟ و من بايد چي كار كنم ؟
دوستان عزيز با سلام
من بالاخره دل را به دريا زدم و گوشيم را آپديت كردم. تمام مراحل آپديت به خوبي انجام شد اما وقتي روشنش كردم سيم كارت را نمي شناخت. رفتم مخابرات گفتم گوشيم سيم كارت را نمي شناسه آيا مطمئن هستيد گوشي من در شبكه رجيستر شده گفتند بله. مجبور شدم برم سراغ موبايل فروشي ها و بدم گوشيم را فلاش كامل كنند اما اين دفعه با سريال نامبر خودش. يك 10000 تومان خرج رو دستم گذاشت ولي گوشيم شد گوشي رجيستر شده و اصلي.
امروز صبح دوباره اومدم تا گوشي را آپديت كنم ببينم اين دفعه مشكلي پيش مياد يا نه كه خوشبختانه گفت شما نياز به آپديت نداريد و آخرين ورژن رو گوشيت نصبه. شانس آوردم وگرنه معلوم نبود امروز چه بلايي سر گوشيم مياد
بنابراين به دوستاني كه مشكلي مانند من دارند و گوشي را در شبكه رجيستر كردند قوياً پيشنهاد مي كنم از seus و آپديت كردن براي برگرداندن گوشي به سريال اصلي استفاده نكنند و بدهند گوشيشون را يك متخصص كه آخرين ورژنهاي فيرموير و دوربين را داره با شماره اصليش فلش كنه.
اميدوارم تجربه من به دردتون بخوره
شما گوشيت در شبكه با شماره خودش رجيستر نشده. كار خاصي لازم نيست بكني بيشتر گوشي هاي سوني اريكسون اين مشكل را دارند. البته اگر گوشيت را به اسم گوشي رجيستر شده خريدي و سي، چهل هزارتومان بيشتر پول دادي برو پسش بده در غير اين صورت از گوشيت استفاده كن و حالشو ببر و دعا كن مخابرات نخواهد گوشي هاي رجيستر نشده را از شبكه خارج كنه كه البته بعيد ميدونم بتونه اين كار را بكنه
كسي تجربه جديدي در اين زمينه نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)