Last edited by zonealarm; 18-12-2006 at 00:49. دليل: تکرار پست قبلی
باور کنید من بیگناهم داشتم تو یه سایتی یه مقاله رو تگاه می کردم خوردم به کیسهای BTX که اینتل وارد بازار کرده بود طبق توضیحات بدیل صدای نسبتا زیاد و Cooling نامناسب کیسهای ATX اینا امدند BTX پایه گذاری کردند که صدای فوق العاده پایین و cooling عالی داره چندین مدل به بازار عرضه کردتد تعدادش هنوز زیاد نیست اما مدلهای جدیدش در راهند. حالا من فکر کردم این کیسها باید از استاندارد ATX هم در کنارش ساپورت کنه برای همین سوال کردم
تا هفته بعد باید صبر کنیم تا کیوان جان قیمت محصولاتش اعلام کنه امید بخدا قیمت مناسبی عرضه کنه
اگه ارزیابی من از جدول قیاس درست باشه همچین کم هم اختلاف ندارند![]()
یه سوالی ! داشتم مینهای asus یک نگاهی می انداختم دیدم بعضیاشون روش Lable Vista Ready خورده! حتی باز دیدم سایت asus درایو مخصوص ویستا هم در دسترس برای استفاده کاربرانش گذاشته!
تفاوت مین های معمولی با این نوع مادر بردها در چیه! ایا تنها در اجرای موثر و 100% ویستا قابلیت دارند یا اینکه بالطبع قابلیتهای دیگه ای هم داره که مین های معمولی ازش بی بهره هستند
zonealarm جان اون سایتی که برای پاور گذاشته بودی رفتم دیدم سایت جالبه با اطلاعاتی که دادم باید یه پاور 550-600 اتخاب کنم
خوب قيمت HIS X1950 pro iceQ DDRIII 256Mb رو 270-280 تومن اعلام كردن .
Last edited by saeid_2001; 18-12-2006 at 11:33.
يك سيستم حرفه اي
مادربرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
or
تست
CPU
E6420 يا E6400 بگير Core 2
گرافيك
رم
OCZ DUAL 512*2 Bus 677 or 800
هارد وسترن بگير WESTERN SATA2
پاور وكيس هم T.T 550ًًW به بالا
300 وات ماله 10 ساله پيشه با پاورهاي الانش قابل مقايسه نيست
اگر هارد نخواهي حدود 650 تومان تموم مي شود
با هارد فكر كنم 750 تومان نزديك 800
گرافيك الان بگيري اشتباه هست چون DirectX 10 دارد مي ايد و قدرت زيادي هم دارد در بازي
اگر زير اين قطعات هم بگيري كه پيشنهاد دادم سيستمت جالب در نمي آيد و در VISTA مشكل پيدا مي كني
واقعا با 650 می شه اینا رو خرید؟
بله اگر هارد و پاور نخواهي
سلام به دوستان گرامی
من تصمیم دارم مقدار رم سیستمم رو افزایش بدم. رمی که الان روی سیستم دارم Kingmax ddr pc3200 .
اگه رمی جدیدم مارک king max نباشه مثلاً Kingstone. آیا در این صورت سیستم افت بازدهی داره؟
سلام ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید
شما MSI به ایسوس ترجیح می دید! اگه دلیل خاصی داره ذکر کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز با دوستی داشتم صحبت می کردم نظر ایشون هم همین بود که صبر کنیم که drictx 10 بیاد! راستی خبری ازش تو بازار ایران نیست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by william; 24-12-2006 at 20:54.
دوست عزیز
MSI همیشه محصولات با کیفیت تولید کرده با قیمت خیلی پایین تر نسبت به برند های مشابه
یعنی می شه گفت محصولات MSI نسبت به قیمتشون کارایی بالایی دارن
ولی ASUS محصولاتش دارای اوج کیفیت هستن و البته گرون هم هستن
در مورد DirectX 10 هم تنها چیپی که ساپورت می کنه چه در ایران و چه جاهای دیگه GeForce 8800
هست که البته قیمت کاذب و نجومی داره.
به به zonealarm جان! خوب هستی عزیز
بنظر من هم اگه قرار ادم چیزی بگیره که منطقی و در حد قابل قبول باشه اگه هزینه اضافی کنه و جنس مورد نظرش بگیره جای دوری نمیره تا بخواد از جنس بزنه!
این کارت قیمتش الان که وحشتناک! بنظرت کی به حد ایده ال می رسه! نظر خودت راجب به directx 10 چیه! اگه بخواهیم مقایسی با directx 9 داشته باشیم چه جایگاهی داره و چقدر خودش تو ارایه بازیها نشون می ده یعنی انقر قابل حس هست!
Last edited by william; 24-12-2006 at 21:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)