100% از رم هست !
شک نکن
به پاور هم ربطی نداره
اگه پاور بود بعد از 20 ثانیه خاموش میشد!
من خودم یه بار از این جور رم ها به تورم خورده![]()
100% از رم هست !
شک نکن
به پاور هم ربطی نداره
اگه پاور بود بعد از 20 ثانیه خاموش میشد!
من خودم یه بار از این جور رم ها به تورم خورده![]()
سلام به همه دوستان
با عرض احترام نسبت به تمامی اساتید اشکال به وجود آمده برای این دوستمان ربطی به رم و پاور و... ندارد مشکل
مربوط به یکی از درایورهای کارت گرافیکی ایشان می باشد که مشکل بسیار شایعی نیز هست در هر حالت نمی دانم
مشکل ایشان حل شده است یا نه ولی اگر مشکل هنوز ادامه دارد اگر مایل باشند راه حل مربوطه را خدمتشان عرض
می کنم.
بیبن این صفحه آبی مرگ همرو انداخته به جون هم!
من یکی ترجیح می دم اظهار نظر نکنم!
فقط دوستی که این مشکلو داشتن اگر تا حالا فراری نشدن - لطفا نتایج توصیه های دوستان را ذکر کنند!
سلام دوست من
این چه فرمایشی است این جا یک فوروم است که همه سعی می کنند به همدیگر کمک کنند در ضمن در مورد صفحه
آبی مرگ باید خدمتتان عرض کنم دلیل ایجاد آن یک مشکل واحد نیست ولی اگر شما به پیغامی در این صفحه داده می
شود دقت کنید تا حدودی متوجه مشکل می شوید حالا اگر حرفه ای هم باشید می توانید اطلاعات ثبت شده در جریان
ایجاد این اخطار را که توسط ویندوز در فایلی در پوشه Windows ذخیره می شود بررسی کرده و دقیقا علت مشکل را پیدا
کنید در مورد این دوستمان مشکل ناشی از یکی از درایورهای کارت گرافیکیشان به نام nv4_disp.dll است که نه تنها
برای ایشان بلکه برای خیلیها همین مشکل را ایجاد کرده است گاهی یک جستجو در اینترنت می تواند مفید باشد.![]()
دوست عزیز راه حل رو می فرمایید
من هم این مشکل رو دارم
شما مي توانيد با آپديت درايور كارت گرافيك مشكلتون را حل كنيد يا DLL را دانلود كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپيشنهاد ميدهم درايور را اپديت كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین این نرم افزاری که تو این صفحه معرفی شده به دردت می خوره
:: معرفی نرم افزاری بنام Anti-Crash ::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)