تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: خواهش مي كنم كمكم كنيد

داره خودمونی میشه mina2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

6 چه عجب!!!!؟؟؟؟

سلام دوستان گرامي

چه عجب از اين طرف‌ها

بالاخره ياد ما هم افتاديد.
    آقاي كريمي عزيز، همين قدر كافيه كه بگم شما، (يعني دقيقاً خود شما) خيلي چيزها مي‌دونيد و دريغ مي‌كنيد.
    اين اولي
    آقاي كاپيتان نمو، شما هم نگو اين قدر پست بيهوده نده. اين پست‌ها بيهوده نيست و تا وقتي كه به جواب نرسه، ادامه داره.
    البته همون طور كه دكترها قسم مي‌خورن كه به مريض‌ها تا جايي كه مي‌تونن كمك كنند و جون اون‌ها رو نجات بدهند، شما هم با ايجاد اين فروم، «قسم خورديد» (كه البته بعيد مي‌دونم ) كه تا آخرين «قطرة خونتون» به همه كمك كنيد.

پس جواب سر بالا ممنوع

فقط جواب

منتظرم

التماس دعا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Captain Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

خانم عزیز. شما بجای تو خاکی رفتن جواب سوالات من رو بده. اینجوری زودتر به جواب می رسی. پست قبلیمو بخون تا سوالمو ببینی.
    در ضمن اینجا هیچ کس وظیفه ای نداره تا جواب شما رو بده. شما سوالت رو یک با مطرح میکنی و تا یکی دوبار هم عرفشه که دوباره درخواستتو مطرح کنی. اگه کسی بلد بود و دوست داشت جوابتو نو میده.
    امید وارم کم کم با جو این انجمن اشنا بشید.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

آقاي كريمي عزيز، همين قدر كافيه كه بگم شما، (يعني دقيقاً خود شما) خيلي چيزها مي‌دونيد و دريغ مي‌كنيد.
    اين اولي
    ممنون از محبتتان

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض اي كاپيتان نموي..........

سلام

آقاي كريمي قابل شما را نداشت.

آقاي كاپيتان نمو من به كامپيوتر سرور يك ذره دسترسي دارم. البته فقط فرصتم خيلي كمه....

فقط يك ذره

يعني اگر واقعيت رو بخواهيد فقط زماني كه به دفتر كامپيوتر سرور مراجعه مي‌كنم اگر كسي اونجا نباشه، (يا اگه از قبل اونجا را تحت نظر گرفته باشم كه بدونم كي خالي مي‌شه ) به اون كامپيوتر دسترسي دارم.

البته در دفتر سرور كامپيوتر خود مسئول سرور هم هست كه بعضي مواقع كه به اونجا مراجعه مي‌كنم، اون كامپيوتر قفل نشده.... (البته شايدم من يكي و دو دفعه شانس آوردم و اين طوري بوده )

خوب حالا اگر دريغ نمي‌كني، (كه قول دادي كه شايد نكني ) جواب لطفاً

موفق باشيد

التماس دعا

داره خودمونی میشه nestor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    حالا چه کاریه که شما باید بتونید به اکانت ادمین 1 شبکه دست پیدا کنید
    و بیاید 1 تاپیک تو جایی که نباید.. ایجاد کنید و همه فروم رو به خاطر اینکه شما جواب نگرفتید زیر سوال ببرید
    شما لطفا به جای اینکه دنبال هک کردن اکانت ادمین باشید برید به کارای محوله برسید تا پولی که به عنوان
    حقوق میگیرید حلال باشه خانووووووووووممممممم
    در ضمن شما این سوالات رو باید توی انجمن مربوطه مطرح میکردید

تاريخ عضويت
    Jul 2006

6 سلام دوستان

سلام

آقاي نستور، اگر تمام تاپيك‌هاي من رو خوانده باشيد متوجه مي‌شويد كه علت اين كار چه بوده است؟!

در ضمن من اين موضوع را در جايي كه به آن تعلق داشت (مقالات هك و امنيت) مطرح كردم (يعني سئوال پرسيدم، چون نمي‌تونستم تاپيك جديد ايجاد كنم )، يك نفر به من پيشنهاد كرد كه موضوع را در اين تاپيك مطرح كنم!!

در ضمن حقوقي كه مي‌گيرم، چه اين كار رو بكنم و چه نكنم، مطمئناً حلال خواهد بود. متوجه شدي عزيزم

حالا اگه اطلاعاتي داريد بدهيد لطفاً، جاي دوري نخواهد رفت.

اگر هم انجمن مربوطه را مي‌شناسيد معرفي نماييد تا در آنجا از ابتدا شروع نماييم، شايد فرجي حاصل شود. (چقدر ادبي شد.)

...::: يك مسئلة ديگه :::...
    خيلي مهمه

اون هم اين كه اگر به سنگ اين قدر التماس كرده بودم حتماً آب شده بود.

اون دوستي هم (آقاي كاپيتان نمو) كه گفت اگر به سرور دسترسي داري بگو «شايد» برات يك كاري بكنم، كجا رفت.

التماس دعا
    Last edited by mina2000; 10-01-2007 at 22:11. دليل: غلط املايي خودم رو گرفتم (در پاراگراف چهارم «كه:چه»)

داره خودمونی میشه nestor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

آقاي نستور، اگر تمام تاپيك‌هاي من رو خونده باشيد متوجه مي‌شويد كه علت اين كار چه بوده است؟!

در ضمن من اين موضوع را در جايي كه به آن تعلق داشت (مقالات هك و امنيت) مطرح كردم (يعني سئوال پرسيدم، چون نمي‌تونستم تاپيك جديد ايجاد كنم )، يك نفر به من پيشنهاد كرد كه موضوع را در اين تاپيك مطرح كنم!!

در ضمن حقوقي كه مي‌گيرم كه اين كار رو بكنم و چه نكنم، مطمئناً حلال خواهد بود. متوجه شدي عزيزم

حالا اگه اطلاعاتي داريد بدهيد، لطفاً جاي دوري نخواهد رفت.

اگر هم انجمن مربوطه را مي‌شناسيد معرفي نماييد تا در آنجا از ابتدا شروع نماييم، شايد فرجي حاصل شود. (چقدر ادبي شد.)

...::: يك مسئلة ديگه :::...
    خيلي مهمه

اون هم اين كه اگر به سنگ اين قدر التماس كرده بودم حتماً آب شده بود.

اون دوستي هم (آقاي كاپيتان نمو) كه گفت اگر به سرور دسترسي داري بگو «شايد» برات يك كاري بكنم، كجا رفت.

التماس دعا
    سلام
    در مورد انجمن زیاد سخت نیست موضوع شما مرتبط با شبکه هستش و بهتره توی انجمن شبکه مطرح بشه تا
    اینکه بیاید توی انجمن کامپیوتر
    اینهم لینک انجمن شبکه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مسلما اگه قرار باشه کسی از این فروم بتونه مشکل شما رو حل کنه توی این انجمنه
    اینم فعالترین تاپیک شبکه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما در مورد حقوقتون به خودتون مربوطه که حلال باشه یا نه فقط یه پیشنهاد دوستانه بود بازهم اونو یاداور میشم
    ... اگه این مقدار که واسه این موضوع وقت گذاشتید واسه
    مسایل مثبت زمان بذارید نتیجه بهتری میگرید و دچار دردسر هم نخواهید شد

خوش و خرم باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Captain Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

سلام خانم. ببخشید که دیر شد. البته الان هم که اومدم هیچ فایده ای نداره. اگه یادت باشه گفتم شاید بتونم کمکت کنم. حقیقتش اینه که من تا حالا با win server کار نکردم تا دقیق بهت بگم که وقتی پشت سرور میشینی کجا بری و چیکار کنی. اما یه چیز مشخصه، شما باید یه اکانت با دسترسی Admin برای خودت درست کنی ، اونوقت پشت هر کامپیوتری که بشینی میتونی به سرور وصل شی و هرکاری خاستی بکنی. نمونه این کارو تو xp برات توضیح میدم، اگه منطق کار رو درک بکنی، تو هر ویندوزی میتونی انجامش بدی. تو xp شما وقتی رو my comp راست کلیک کنی و manage رو انتخاب کنی، میتونی از پنجره ظاهر شده به قسمت local users.... بری و users رو انتخاب کنی و از اونجا یه یوزر جدید با سطح دسترسی مشخص ایجاد کنی. حالا باید سعی کنی همین کارو تو win server انجام بدی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما به domain لاگین می کنی، هنگام login اگه دکمه options رو بزنی می بینی که علاوه بر Username و password یک گزینه دیگه به نام domain هم هست که اگر اسم کامپیوتر طرف رو انتخاب کنی به اون کامپیوتر login می کنی (یعنی می تونی اسم کاربر تعریف شده روی کامپیوتر رو بدی)

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •