W300 نيز از آنتن دهي بالايي برخوردار است و هم امكانات مناسبي دارد .
SAR =1.20![]()
W300 نيز از آنتن دهي بالايي برخوردار است و هم امكانات مناسبي دارد .
SAR =1.20![]()
اقا گوشی من 5500 اسپرت هست. والا انتن دهیش فوق العاده است ولی از کجا بفهمم sar گوشیه من چنده؟ اگه کسی میدونه بگه لطفا![]()
SAR گوشي شما 53/0 بر روي سر و 92/0 بر روي بدن است. اين مقدار توسط شركت FCC كه شركت معتبري است ثبت شده .نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن دهي گوشي شما در سطح متوسط است.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه این موضوع از نظر فنی درست نیست SAR مخفف Specific Absorption Rate هستش این فقط یک انرژی هستش که بسیار هم برای بدن ضرر داره تا حدودی که گوشی هایی با انرژی 1.6 watts اجازه فروش در امریکا را ندارند SAR تا حدودی بروی آنتن دهی تاثیر داره این انرژی زمانی که مبایل زنگ میخوره یا در زمان مکالمه بشتر میشه ولی بیشترین نکته در انتن دهی چیپ ست ها و پردازنده های قسمت ارتباطی مبایل هستش که برای چه کشوری و چه باندی و چه نسلی از شبکه GSM طراحی شده باشند حتی محل آنتن داخلی یا خارجی مبایل هم در آنتن دهی تاثیر دارد بعضی از این چیپ در Search انتن قویتر عمل می کنند بعضی ها در Switch کردن آنتن برای همن که گوشی های مختلف در مکان های مختلف آنتن دهی متفاوت دارند. اکثر چیپ های ارتباطی مبایل ها توسط سه شرکت Conexant و Nokia و Motorola ساخته میشه .تجربه ثابت کرده شرکت های تولید کننده تکنولوژی معمولا بهتر آز تکنولوژی که توسط خودشون ایجاد شده استفاده می کنند.
Last edited by Apachi; 01-04-2007 at 20:38.
راستی دوست خوب SAR گوشی V3I 1.26 هستش و همچنین Z3= 1.21 , L7 =1.34 , V6=1.38, L6=1.58 هستش ولی بازم خیلی زیاد بروی آنتن دهی تاثیر نداره.
Last edited by Apachi; 01-04-2007 at 20:59.
ميشه بگيد اين مشخصات رو شما از كدوم سايت به دست آوردين ؟![]()
پس بهتره يك نگاهي هم اينجا بكنيد![]()
من فكر مي كنم بهترين انتن دهي از نظر شركت سازنده گوشي ازآن نوكيا وسوني اريكسون باشه
من هم اين نظر را دارم و انتن دهي اين دو دقيقا برابر هم ديگه هست.
دوست خوبم سایت های که Review های گوشی ها را دارن مرجعیت علمی ندارن می تونی به لینک زیر بری توش SAR سری گوشی های v3 هستش فکر کنم وکنم وکیپدیا رو قبول داشته باشید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بزرگترین تولید کننده محافظ انرژِی Sar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
![]()
Last edited by Apachi; 02-04-2007 at 13:10.
پس طبق گفته هاي دوستان هيچ كميتي نيست كه آنتن دهي گوشي رو مشخص منه و فقط با تجربه ميشه پي برد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)