من كه موفق نشدم فايل آپلود كنم. سرعت اينتر نت من 2.3 مگه و آپلودهم تو سرورهاي ديگه معمولا از 600 تا 200 . واي با اون سايت مشكل داشتم كه ربطي به اينتر نت هم نداره چون تو سايت savefile.com آپلود كردم و فايلهاي خوبي هم گذاشتم نمونه اش هم نامه نگاره
من كه موفق نشدم فايل آپلود كنم. سرعت اينتر نت من 2.3 مگه و آپلودهم تو سرورهاي ديگه معمولا از 600 تا 200 . واي با اون سايت مشكل داشتم كه ربطي به اينتر نت هم نداره چون تو سايت savefile.com آپلود كردم و فايلهاي خوبي هم گذاشتم نمونه اش هم نامه نگاره
پس چطور من آپلود مي كنم و هيچ مشكلي ندارم؟
اقا یه سایت المانی میشناختم که بدون محدودیت فضا واسه ا÷لود میداد سرعتشم از یکی شنیده بودم خوب بود کسی اون رو سراغ داره :?:
مافيا جان شما با اون سايتي كه من آدرس دادم تونستي آپلود كني؟
80 مگابايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از اياردان
سلام
دوستان ممنون. من بالاخره با همون Save File دارم كار ميكنم. فايلها رو وقتي پاك ميكنه كه كسي اونو توي 30 روز داونلود نكنه. يعني هر ماه اگه يه نفر داونلود كنه فايل رو پاك نميكنه
50 مگابايت فايل و داونلود نامحدود و حتي فضاي نامحدود
سلام.
بابا بي خيال فعلا همون پرشين گيگ رو كار ميكنيم .
من ميخوام سايتي كه توش آپلود ميكنم موقع دانلود وقتي روي لينك يه فايلي رو كه توش آپلود كردم كليك كنم به صورت مستقيم دانلود بشه و به يه صفحه ديگه نره (مثل رپيد شر) و بشه مثلا عكس لوگوي خودمو توش آپلود كنم و بعد...
حالا كدوميك از اين سايتهايي كه گفتيد اين كار رو ميكنن؟
پرشين گيگ كه ميكنه خيلي هم خوبه ولي من نميتونم باهاش كار كنم اصلا چطوري ميشه باهاش كار كرد؟
يه صفحه خشك و خالي كه هيچ امكاناتي(حتي دريغ از يه دكمه آپلود) نداره من چطوري فايلمو توي پرشين گيگ آپلود كنم؟
با سلام به دوستان
درخواست Upload يك فايل 22.1 مگابايتي را داشتم!
لطفا اگر كسي وقت Upload كردن رادارد اين فايل را ازآدرس زير دانلود و در يكي ازدوسايتي كه معرفي شده آپلود كند البته باعرض شرمندگي :oops: مي دونم ربطي به موضوع ندارد :cry:
منظورم از دو سايت معرفي شده دوسايت زير استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر از كسي كه اين لطف را در حق من وديگران انجام بدهد :lol:
راستي اين فايل مربوط به برنامه Xara 3Dv 6.0 است كه به صورت rar است![]()
اين هم پسوردش Password : 11foryou
mamad_tnt جان سلام. در پرشين گيگ وقتي كه يوزرنيم و پسورد رو وارد كني تقريبا وسط صفحه سمت چپ نوشته file manager كه وقتي روي اون كليك كني يك صفحه جديد باز مي شه كه اونجا دكمه file upload رو خواهي ديد. خيلي راحت و بدون مشكل آپلود كن. واقعا يكي از بهترين سايت هاي آپلود همين پرشين گيگ هست. حيف كه فايلهاي بزرگتر از 10 مگ رو نمي شه آپلود كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)