تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 50

نام تاپيک: بحث انتقادي درباره سبك موسيقي رپ و هیپ هاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه rap.vartan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من با رپ زندگي مي كنم
    قبول دارم ضعيفه ولي واقعا جذابه

داره خودمونی میشه inforfang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    K-PAX

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    ببينيد از ديد خود من كار متال واقعي

ميتونه در 2راستا باشه

1اهنگ سازي بسيار قوي و غني داشته باشه
    2 مفهوم اشعارش ادم رو جذب خودش كنه

1 اهنگ سازي قوي رو شما ميتوني بعينه در كار هاي پرو گرسيو متال .مثل سيمفوين ايكس ودريم تياتر و....ببيني
    شايد حتي براي اولين بار حتي بدتون بياد ولي اگه تكنيك نوازندگي .استفاده بموقع از ساز ها .تعويض افكت ها .ليد زدن .
    و حتي صداي پيانوشون و.....در نظر بگيري ميشه گفت كه از كار ها سنگين و واقعا هنري ميشه اسمشو گذاشت

2 از ديد من گروهي مثل سيستم اف د داون و گاد اسمك و...از ديدي مفهوم اشعار قوي هستند ولي اصلا كار هاشون ارزش هنري كمي دارن !!!!(البته از پاپ هايي مثل جنيفر لو پز و بريتني و... ارزش هنريشئن 100%بيشتره شك نكنيئ)

3 گروهي مثل متاليكا كه اكثر اهنگاشون 70%هم از نظر محتوي و هم از نظر نوع اهنگ سازي (و نه هنر نوازندگي)در سطح بالايي قرار داره
    (البته جز البوم هاي اخرشون)
    اسم موسیقی روی رپ گذاشتن خیلی جرات می خواد !
    رپ , فقط شعر ریتمیک هستش ...

راستش برای این پست نقل قول زدم چون من بنا بر کنجکاوی شعر های زیادی از متالیکا رو خوندم و گوش دادم ولی منطقا متوجه نشدم که طرفداران این گرایش موسیقی , چه محتوی و مضمونی رو در این شعر ها می بینند ...
    من خیلی علاقه دارم با دیدگاه شما در مورد شعر های متالیکا آشنا بشم ... اگر ممکنه یکی از پرمحتوی ترین شعر های متالیکا رو معرفی کنید و این شعر رو نقد کنید ...

با توجه به اینکه این تاپیک مخصوص رپ هستش , اگر این موضوع در تاپیکی قبل مطرح شده یا اگر تاپیکی برای این موضوع ایجاد کردین لطفا لینک اونو در اینجا بزارید ...

ممنون

داره خودمونی میشه cool_lizard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام بی مقدمه چند نکته هست که میخوام بگم

1. اولا خیلی جالبه که کسی که متال گوش میده به رپ ایراد بگیره که خود متال اوج وحشیگری و خشونته!!!
    2. دوما که متال وحشتناک ترین خواننده ها رو داره!! خدا رو شکر هیچ رپری قیافش مثل مرلین منسون و این دیوونه های دیگه نیست!!)فکر کنم کثافت کاری هاشو خودت از من بهتر بدوونی)
    3. جون من. خداوکیلی متال بیشتر منحرف شده یا رپ)نکنه رپرها شیطان پرستند؟؟؟!!!!(
    4. متال باز ها هم که تو خارج مشخص هستن ....همین هایی که موهای سیخ شده و بدن پر از خالکوبی دارن....من هزارتا مستند در مورد اینکه انسان با آهنگ متال وحشی میشه دیدم که میگن چه ادم های وحشی و روانیی هستن....آمار جرم و جنایت توشون وحشتناکه!!
    5. واقعا چقدر متال لطیف هستش......لطفا وقتی رپ هیچی نشنیدی در مورد ساختار موزیکالیش نظر نده!! محض اطلاع شما تو آمریکا که مهد رپه این آهنگهایی که میشنوی میگی پوچه همه به آهنگش فقط توجه میکنن نه به شعراش....پس اگه به نظرت قشنگ نیست و سادست یعنی درکت به اون حد نرسیده!!
    6. باز یه ذره دیگه رپ گوش بده که بفهمی وقتی تو مرلین منسون دوست نداری میگی گند زده به متال ...خیلی ها هم هستن که تو رپ مثلا از 50cent بدشون میاد (اهنگهاش عالین ولی شعراش نه!!) ولی کسانی مثل Nas,kanye west هم آهنگاشون عالین هم شعراشون پر از معنی(شرط میبندم از هر آهنگ متال معنی دار تره)
    7. حداقل هر چی باشه رپ یک ریشه و شروع قوی داره که سیاه پوست ها برای اعتراض به افکار ن÷اد پرستانه ساختنش
    8. آهنگ poppin them thangs از g-unit رو گوش کن بفهمی ساختار موزیکالی یعنی چی!!
    9. ولی خوب سوتی دادی...چون معلوم شد که بدون اینکه هیچ اطلاعاتی داری در مورد رپ نظر میدی
    زیرا >> g-unit مخفف GORILLA UNIT هست نه اونی که تو گفتی!!<<

خواهشا خوب بخون بعد جواب بده

پروفشنال M E T A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا ما هرچي بحث كرديم شما همرو برگردوندي از اول.
    اول بحث اين بود كه رپ بده.
    بعدا معلوم شد كه هم رپ و هم متال آغازي خوب و منطقي داشتن ولي متاسفانه كمي به انحراف كشيده شدن.
    ولي هنوز كساني هستند كه اصل و ريشه اين دو نوع موسيقي را نگه داشتن.

داره خودمونی میشه cool_lizard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ok فهمیدم فقط معذرت که لحنم تند بود.......آخه خیلی عصبی شدم اون نوشته های اول رو دیدم .....من خودمم خیلی با sistem of a down حال میکنم

پروفشنال M E T A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط cool_lizard
    ok فهمیدم فقط معذرت که لحنم تند بود.......آخه خیلی عصبی شدم اون نوشته های اول رو دیدم .....من خودمم خیلی با sistem of a down حال میکنم
    خواهش ميكنم .
    فقط اينو هم بگم كه سيستم رو اينجوري system مي نويسنن. البته اصلا قصد تمسخر ندارم. محض اطلاع گفتم.

Banned erfanweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما فکر می کنید رپ بیخوده چون اون رو نمیفهمید تاریخشو نمیدونید این موسیقی با هدف حمایت از سیاه پوستا بود . در مورد آهنگهای توپاک هم همینو میگین؟

داره خودمونی میشه inforfang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    K-PAX

پيش فرض

رپ موسیقی نیست !!!! همش تکنیکه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه cully_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    PALACE OF DREAMS

پيش فرض

من قبول دارم که موسیقی رپ هم ریشه داره و اصیل چون در حقیقت از نواده های موسیقی رگه هستش , ولی اینکه بیایم با استناد به ریشه دار بودن یه ژانر , تمام محصولات اون رو ژانر رو بدون تفکر قبول کنیم , خیلی چرت و مسخره به نظر میرسه.
    .
    .
    .
    ولی باید این رو قبول کرد که 90 درصد آهنگهای رپ امروز , شعور و فکر موسیقی توشون ندارن.
    و تک و توک از بین آهنگاشون , چیزی که هم لیریک و هم ملودی قوی داشته باشه پیدا میشه(شاید سالی یکی دو تا آهنگ)
    ...
    ...
    ...
    من خودم راک آلترناتیو رو بهترین ژانر در حال حاضر میدونم. البته این ژانر تو این دهه خیلی جواب داده و آهنگهای غنی از بیشتر گروههایی که تو این ژانر کار میکنن , به بازار میاد که اونم ناشی از وضعیت اجتماعی و سیاسی حال حاضر جهانه.

ولی به احتمال زیاد این ژانر هم تاریخ مصرف دار هستش و بعد از یه مدت (3 یا 4 سال دیگه) لوث میشه.

Banned erfanweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به نطر من متال و راک و این چرتو پرتو همش خشن و دور از موسیقیه .هر کی هر جور دلش خواست اومد خوند یه سبک اختراع کرد. بیخود نیست راک 10000000 سبک داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •