ببخشید . شرمنده !بابا دمت گرم ديگه حالا ماشديم مهرناز جون اگه يخورده بيشتر دقت ميكردي نوشته مهران نه......
mehraNz جون ( آخ ) مهران ز جون ( تقصیر این ز هستش )
ببخشید . شرمنده !بابا دمت گرم ديگه حالا ماشديم مهرناز جون اگه يخورده بيشتر دقت ميكردي نوشته مهران نه......
mehraNz جون ( آخ ) مهران ز جون ( تقصیر این ز هستش )
مهم نیست عزیزم اشتباهه دیگه پیش میاد میدونی چیه در واقع N جای دوتا n رو گرفته میشه mehrannz ولی شما همون مهران صدام کنببخشید . شرمنده !mehraNz جون ( آخ ) مهران ز جون ( تقصیر این ز هستش )
ببخشید بچه ها من تو برنامه Restorator گیر کردم مثل اینکه این برنامه کلا با فارسی مشکل داره چونکه من برنامه ای رو که با
recource hacker فارسی کردم با این برنامه نمی تونم می خواستم ببینم اصلا راهی نداره با این برنامه فارسی تایپ کنیم؟
سلام مهران جاننوشته شده توسط mehraNz
ببخشید ولی اینجا محل مناسبی برای رسیدگی به مشکل شما نیست.
لطفا مشکل خود رو در جای دیگر مطرح کنید.
با تشکر
سلام مهران جانببخشید ولی اینجا محل مناسبی برای رسیدگی به مشکل شما نیست.لطفا مشکل خود رو در جای دیگر مطرح کنید.با تشکرچشم یه جای دیگه مطرح می کنم چونکه سوال شمام یه چیزی توهمین مایها بود اینجا مطرحش کردم شایدم اشتباه از من بوده به هر حال شما ببخشید
سلام
MB_Danger جان کجایی !!!!!!!!!!!!! من منتظر راهنمایی های شما هستم.
ای بابا این چه حرفیه ! خدا خودش باید ببخشه !اشتباه از من بوده به هر حال شما ببخشید
دست گلت درد نکنه آموزش جالبی بود
ولی میتونی بگی چرا به محض تغییر وذخیره کردن دیگه نرم افزار کار نمیکنه
این رو هم بگم که من تمام مسایل مربوط به کراکتر رو هم رعایت کردم حتی فونت خودش رو پاک کنیم دوباره بنویسیم بازم نرم افزار باز نمیشه
یه جایی تو همین فروم دیدم باید آنپک بشه همینه یا جور دیگه ای باید باشه
ببخشید راستی یک سوال دیگه
اگه فونت 5 کارکتری رو به 6 کارکتری بخواهیم تبدیل کنیم اون یک کارکتر اضافی رو چیکار باید بکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)