تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: تمام گوشي ها بين 300 فش 400 هزار تومان با شرايط زير...

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

الکی کل کل نکنید
    بنده خدا یه پست داده می خواد گوشی بخره .
    آقاجان اگه 300 داری بده یه w800 سونی اریکسون بخر خیلی حال میده(دوربین خوب - پخش اهنگ فوق العاده - ظاهر جذاب و تک - سبک و جمع و جور
    -دوام باطری خوب ) فقط سیمبین نیست (که اونم سلیقه ای است)
    اگه 430 داری بده یه سونی اریکسون K800 که خدای گوشی های دوربین داره کیفیت پخش ام پی تری هم مثل بقیه گوشی های سونی اریکسون توپه ظاهرش خیلی مردونه و با کلاسه عکس برداریش فوق العاده است ولی فیلم برداریش تعریفی نداره.

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

خب از نظر من راه بهتر هست !!
    میخای فایل پی دی اف بخونه .کیفیت اسپیکر و هدفون خوبی داشته باشه فقط و فقط پ910 نوش هست 460تومن و یه کارکرده خیلی خیلی تمیز و سالم میتونی بخری 360تومن !!

من میگم پ910 حیف که دوربینش مال نیست
    ولی هم اسپیکر.هم هدفون . هم کیفیت و سایز ال سی دی .سرعت و...گوشی های نوکیا رو میخوره

اگه بیشتر پول داری پ990 بخر بقیمت 705تومن

دبلیو 900هم خیلی خیلی خوبه کیفیت فیلم برداریش دقیقا در حد نوکیا ن90 هست
    اسپیکر و هدفون عالی .ال سی دی بزرگ و واضح (از همه سری ن جز ن90 سرتره)عکاسی عالی .فیلم برداری خوب
    فقط قید پی دی اف و..رو باید بزنی

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nima_989
    الکی کل کل نکنید
    بنده خدا یه پست داده می خواد گوشی بخره .
    آقاجان اگه 300 داری بده یه w800 سونی اریکسون بخر خیلی حال میده(دوربین خوب - پخش اهنگ فوق العاده - ظاهر جذاب و تک - سبک و جمع و جور
    -دوام باطری خوب ) فقط سیمبین نیست (که اونم سلیقه ای است)
    اگه 430 داری بده یه سونی اریکسون K800 که خدای گوشی های دوربین داره کیفیت پخش ام پی تری هم مثل بقیه گوشی های سونی اریکسون توپه ظاهرش خیلی مردونه و با کلاسه عکس برداریش فوق العاده است ولی فیلم برداریش تعریفی نداره.
    فكر نمي كني اگه بخواد يه 300 تومن بده د800 يه 70 ,80 تومني به زاره روش يه د 900 غير ژاپني بخره با صرفه تر باشه...منظورم آلمانيه نه چيني..

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط امگا
    البته يه جايي خونده بودم
    Cif = 352 * 288
    Vga = 640 * 480
    Qvga = 320 * 240
    Qcif = 176 * 144
    كه طبق اين مسعله حرف شما درسته ولي يه جايي هم خونده بودم Q مخفف QUALITY هست كه فكر كنم همون نصف شدنه درست تره.
    همين جايي كه خوندي درسته . (اولي)
    به اين ترتيب كيفيت فيلمبرداري دبليو 900 QCIF يعني 144 × 176 و اين يعني فرمت 3gp كه تعداد فريم هاش فكر كنم 12 يا 15 فريم در ثانيه باشه . در ضمن تعجب ميكنم فيلم برداري N93 رو داري مقايسه ميكني با اينا .
    نوكيا N93 با رزولوشن VGA يعني 480 × 640 و با 30 فريم در ثانيه فيلم برداري ميكنه و بجز نوكيا N95 كه اونم دقيقا تو همين حد فيلمبرداري ميكنه فعلا گوشي وجود نداره كه بتونه از اين نظر بهش برسه.

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

پيش فرض

آره اما اين مال وقتيه كه شما فيلم رو تو كامپيوتر يا تلويزيون نگاه كني....
    اما من كه تو صفحه موبايل مقايسه كردم 900 بهتر بود......(در اندازه ي صفحه ي lcd )
    اصولا هم دوربين موبايل مال مبايله..حالا يا مبايل خودت يا دادن به مبايل ديگرون....
    براي فيلم برداري خانواده گي كلا موبايل مفت نمي ارزه . و بايد ار هندي كم يا دوربين ديجيتالي استفاده كرد..
    من اين كه د900 3gp رو با 30 فريم در ثانيه فيلم مي گيره شك ندارم.... و البته هر فرمتي رو ميشه با هر فريمي فيلم گرفت و اين به فرمت مربوط نمي شه....به قابليت دوربين و تنظيمات نرم افزاي مربوط مي شه كه چند تا عكس در ثانيه رو بتونه بگيره..

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

اين يارو امگا هر جار سيده مي گه دبليو 900 بخريد فكر كنم چون كسي اين گوشي رو نمي خره مي خواد چند نفر رو همراه خودش عزادار كنه تا كمتر زورش بياد!

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

5

نقل قول نوشته شده توسط Ali-ss
    اين يارو امگا هر جار سيده مي گه دبليو 900 بخريد فكر كنم چون كسي اين گوشي رو نمي خره مي خواد چند نفر رو همراه خودش عزادار كنه تا كمتر زورش بياد!
    من خودمم هنوز نخريدم.. پس كلا حرفتون اشتباهه ...
    اين گوشي مشتري خودش رو داره و تو بازار هم كميابه پس نيازي نيست بخوام كسي رو همراه كنم.

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

5

نقل قول نوشته شده توسط Ali-ss
    من هنوز خودم د900 نخريدم البته مي خوام بخرم..در ضمن اين محصول مشتري خودش رو داره و تو بازارم كم يابه..
    پس نمي خوام كسي رو عزادار كنم...نمي دونم شايد شما مشكل خواسي با من داريد ولي از لحن صحبتتون خوشم نيومد.

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

يه جا ديدم گفتي با 420 خريدم فكر كنم توي قوي ترين صدا بود
    مگه من شما رو مي شناسم كه بخوام مشكل خاصي داشته باشم؟ ديدم هر جا رسيدي و هر مبحثي بوده فورا اسم اين گوشي آوردي گفتم حتما خيلي ناراحتي كه كسي از گوشي شما صحبت نمي كنه...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •