God Father جاييكه ب سلامتي لقب دون رو كسب كردم خيلي بهم حال داد ولي بازم هيچي مافيا و اون صحنه آخر نمي شه.
God Father جاييكه ب سلامتي لقب دون رو كسب كردم خيلي بهم حال داد ولي بازم هيچي مافيا و اون صحنه آخر نمي شه.
مگه تو صحنه ي آخر مافيا چه اتفاقي افتاد كه همه اين قدر تعريف مي كنن؟
هيچي فقط توماس آنجلو كه قهرمان داستان بود و ديگه بعد از گذشت اين همه روز ديگه به يكي از اعضاي خانوادهمون تبديل شده بود توسط آدماي ساليري در حالي كه داشت باقچه خونشو آب ميداد كشته شد.نوشته شده توسط mohammadmother
اين صحنه تنها صحنه اي بود كه تونست اشك منو در بياره.
من هم فقط همين دوتا به ذهنم ميرسهنوشته شده توسط amirpers
![]()
اكثر صحنه هاي max payne2 و به قول علي رضا مخصوصا صحنه آخرش.
کاملا تایید میشهنوشته شده توسط Amin
demoye avale baziye KILLZONE val BOILING point va makhsoosan akhare METAL GEAR SOLID 1 ,2 ,3
صحنه از بازي برادران در جنگ 2 Brother In Arms زماني كه دشمن با تانك به سمت Red شليك ميكنه و بيكر اونو به يك گوشه از ديوار ميكشونه و بعد خودشم مياد كنار ديوار تكيه ميزنه و بعد ميبيني خونه زيادي ازش رفته و ميميره
خيلي ناراحت كننده بود و بياد ماندني در حالي كه Red رو نجات ميده خودش ميميره![]()
=============
بازي Call of Juarez در صحنه اخر نقش اصلی بازی اون کشیشه هم از پشت با گلوله زده میشه .اون لحضه می خواستم صفحه مانیتور رو خرد کنماز بس که اعصابم خورد شد![]()
[QUOTE=END_BOY]صحنه از بازي برادران در جنگ 2 Brother In Arms زماني كه دشمن با تانك به سمت Red شليك ميكنه و بيكر اونو به يك گوشه از ديوار ميكشونه و بعد خودشم مياد كنار ديوار تكيه ميزنه و بعد ميبيني خونه زيادي ازش رفته و ميميره
خيلي ناراحت كننده بود و بياد ماندني در حالي كه Red رو نجات ميده خودش ميميره![]()
=============
سلام.
واقعا زیبا بود این صحنه منم یادم نمیره صحنه های زیبای زیادی یادم اما فعلا اینو منم تایید میکنم تا خودم بیام یک چنتاشو بگم.
صحنه کشته شدن ولف تو متال گیر یک ! اونجا که اسنیک تیر خلاص رو می زنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)