در هر حال مجبور کردن ما رو که انتقال بدیم اطلاعات رو به جای دیگه و کلی وقت گرفتن ازمون. با همون آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان در دسترس هست. لینک کتابها رو هم همونجا گذاشتم واسه دانلود.
در هر حال مجبور کردن ما رو که انتقال بدیم اطلاعات رو به جای دیگه و کلی وقت گرفتن ازمون. با همون آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان در دسترس هست. لینک کتابها رو هم همونجا گذاشتم واسه دانلود.
سلام
من سوالی داشتم و خواستم در قسمت نظرات بپرسم . اما موقع ارسال میگه شماره درون تصویر را وارد کنید و تصویری من نمبینم!
وقتی این پیغام رو میده و اوکی میکنید، تصویر رو نشون میده. ولی اگه باز مشکل داشتید، اینجا بپرسید.
خسته نباشید
والا با دو مرورگر امتحان کردم و نشد.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=720820
سلام و درود
ببخشید صفحه 253 ، این مثال چی رو میخواد بگه منظورش؟
public Employee(string name, int age, int id, float
pay)
{
// Humm, this seems like a problem...
if (name.Length > 15)
Console.WriteLine("Error! Name length exceeds 15
characters!");
else
empName = name;
empID = id;
empAge = age;
currPay = pay;
}
سلام ببخشید دوستم برنامه نویسی بلده و منو اذیت میکنه ببخشید منم میخوام برنامه نویس باشم زحمت نباشه به من میکین که از کدوم قسمت شروع کنم و تا کجا پیشروی کنم(از اول تا جایی که میتونین کمکم کنید)
این مرتبط به چند صفحه قبلش هست که از طریق Property به نام Name داریم همین شرط Length>15 رو چک میکنیم. میخواد بگه بهتره از طریق یک master constructor از دوباره کاری جلوگیری کنید و فقط یکبار این شرط رو چک کنید. با اختصاص دادن پارامترهای ورودی به property هایی که دیگه شرطی داخل اونها چک نمی کنید.
اگه میخواهید برنامه نویسی وب کنید بهتره با html و css شروع کنید و بعد از اون برید سراغ javascript
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی سریع با html و css آشنا شید و کامل مرورش کنید و بعد میتونید جاوا اسکریپت رو با درسهایی که من تو وب لاگ قرار میدم شروع کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از اون مسر کاریتون را باید بیاید مشخص کنید که میخواهید تمرکزتون رو front-end باشه که بیشتر با طراحی و چیزی که کاربر میبینه کار داره و یا میخواهید back-end کار کنید که سمت سرور هست. اگه front-end میخواهید کار کنید پیشنهادم اینه که روی angular 2 و طراحی گرافیکی کار کنید و اگه back-end میخواهید کار کنید بیاید سراغ c# and ASP.NET MVC. این ساده ترین و خلاصه ترین مسیری هست که میتونید برید. شروع کنید خودتون مطالب مورد نیازتون و پیدا میکنید.
مرسی داداش خیلی خیلی دستت درد نکنه ولی منظورمو خوب ندونستی دوست من برنامه نویسی بلده و ویروس درست میکنه و منو اذیت میکنه و منم نمیدونم چیکار کنم اگه بشه کمکم کنی
با تشکر از شما
جسارتا صفحه 256 از خاصیت های automatic properties ها گفته بعد صفحه بعدش گفته کامپیالر این طور مواقع یک متغیر مخفی هم ایجاد میکنه راستش ما نه از خاصیت ش که گفت فهمیدیم نه از این متغیر که درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)